Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, h csak ezt emelem ki.Bob_Marley írta:
Az hogy dobálja magát, majd remélhetőleg kinövi
Szerintem mindketten képesek lennének más csapatban is teljesíteni. Busquets pl. szerintem a Realban is megállná a helyét, nem Alonso helyett, hanem mellette (azért Khediránál és Graneronál szerintem nem csak a mi rendszerünkben jobb futballista...).visca el barca írta:busi ugyanaz mint pedro, vagy mint a többi nem "sztár" játékosunk.. ebben a gépezetben jol mukodik, de mashol nem muzsikalna jol ennyire...
ha betennénk a realba pl. alonso helyére, vagy mondjuk a milanba középső középpályásnak egyből meghalna.
ő ebbe a gépezetbe született, itt tud jol mukodni.
yaya klasszisokkal jobb labdarugo, de busi jobban átlátja a mi rendszerunket, sokkal könnyebben, eredményesebben tud itt játszani.
ez így azért túlzás, viszont az utóbbi 1-2 évben busquets egyre fontosabb, míg xavi azért halványul.Sergio kb annyit tesz hozzá, mint Xavi...
Sírjon a halál a klubodban...többet nem fordul elő, ebben biztos lehetsz...shutterisland írta:ha nem látod, akkor felesleges róla beszélni.
a múltkor eto'o-ért "sírtál" a klubomban, most touré....szerintem kicsit "régi idők sznob" vagy, ami amúgy nem baj, csak így elfogult vagy.
el kell fogadni, hogy elment, busquets-el egyszerűen jobbak vagyunk.
mondom ezt úgy, hogy én is kedveltem toure játékát, de örülök, hogy busquets maradt meg. (most elvonatkoztatva a színészkedéseitől.)
Ha nem érted Busquets játékát, akkor...nem teljesen érted a Barca játékát sem.Mihu írta:Nah. Most elkezdem nézni a Barca-Real 5-0-t. Csak azért, hogy megnézzem, miért is olyan kiszabott fontos nekünk Busquets játéka, mert én mióta kiszorította Touré-t, azóta nem bírom felfogni hogy mi az a plusz, ami megvan ebben a kis primadonnában, Touré-ban viszont nem...Én tényleg hajlandó vagyok 90 percen keresztül csak Őt figyelni. Ha kell, megnézem még a Barca-MU 3-1-et is, csak mondjátok hogy mire figyeljek, ugyanis tényleg nem sikerült rájönnöm 3 év alatt sem, hogy mi a francért jobb Ő, mint Touré, és miért ájuldozik tőle mindenki...kb lassan kisebbfajta Istenként van beállítva a gyerek, pedig én egyáltalán nem látom hogy miért olyan hasznos a csapatnak.
Kérlek mondjátok el, hogy mit kell figyelni a játékában.
Ő egy nagyon fontos láncszeme a csapatnak,aki más véleményen van az nem ért a focihoz!shutterisland írta:ma is tisztán látszott, mennyivel jobb a középpályánk, ha ő pályára lép.
annyira képben van taktikailag, és annyira higgadt, hogy az valami elképesztő.
Remek videó. Nekem is csak a színészkedés az egyetlen unszimpatikus dolog a játékában, de azt is hozzá kell tenni, hogy nem szokott meccsenként 3-4szer vetődni egy óriásit. Tény, hogy sokszor szabálytalankodnak vele szemben...Game90 írta:Érdemes végignézni ezt a 14 percet:
Sergio Busquets - The Brilliant Mind
a mi játékunkba,mint vkp ő illik bele a legjobban és egyre csak jobb és jobb lesz. már csak a színészkedést kéne elhagynia... én egyre jobban kezdem megkedvelni a srácot.Game90 írta:Érdemes végignézni ezt a 14 percet:
Sergio Busquets - The Brilliant Mind
Ez egy érdekes dolog. Mármint a kifejezés: "rosszul játszott". Igen, volt pár eladott labdája, de furcsa, hogy azt mondjuk rá ezért: "rosszul játszott".S.Agüero írta:Szerintem elég rosszul játszott.
Sokszor hanyagul és el is szórta a labdákat.
De fogjuk a sérülésére.