Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi, de megoldódott egy fél napos élőhalott feelinggel.Gerard3Piqué írta:Dokinál voltál vele??shutterisland írta:srácok, a nurofen rapid forte-re rá van írva, hogy 3 szemet lehet egy nap, és 4 órás közökkel.
tegnap reggel bevettem egyet, aztán kora délután, aztán kora este, és egyet lefekvés előtt....illetve egyet hajnalban, mert nem tudtam egyszerűen aludni a fájdalomtól megint.
ez kissé kiütött, de most meg olyan vagyok, mint egy zombi, és bármerre fordítom a fejem, szétrobban.....ugye nem hibáztam semmi komolyat ?
kösziMessidona10 írta:DVD VideoSoft FreeStudioZsolti95 írta:Valaki tud abban segíteni h lehet samsung corby telefonra letölteni videót a youtube-ról (milyen formátum,program stb.)
Ezzel le is tudod tölteni, valamint konvertálni is tudsz vele. Nem tudom pontosan, hogy milyen formátumba érdemes, de a 3GP-t tuti lejátssza.
Dokinál voltál vele??shutterisland írta:srácok, a nurofen rapid forte-re rá van írva, hogy 3 szemet lehet egy nap, és 4 órás közökkel.
tegnap reggel bevettem egyet, aztán kora délután, aztán kora este, és egyet lefekvés előtt....illetve egyet hajnalban, mert nem tudtam egyszerűen aludni a fájdalomtól megint.
ez kissé kiütött, de most meg olyan vagyok, mint egy zombi, és bármerre fordítom a fejem, szétrobban.....ugye nem hibáztam semmi komolyat ?
DVD VideoSoft FreeStudioZsolti95 írta:Valaki tud abban segíteni h lehet samsung corby telefonra letölteni videót a youtube-ról (milyen formátum,program stb.)
Szerintem is XBOX-ot vegyél eredetibe. Ha nem töltesz le filmeket meg ilyeneket Marketplace-ről (ahol lehet venni online cuccokat XBOX-ra, asszem így hívják), akkor szerintem elég a 4GB-os is.Skeraj írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Éppen konzol vásárlás előtt állok és azon gondolkodok h milyet is vegyek! X-box kinect-re hajlok már csak az a kérdés h mekkora merevvel vegyem 4gb v 250gb ezt is szeretném meg kérdezni h melyik a jobb? Meg h Gólemkonzolnál v eredetibe vegyem e meg?
Előre is köszi!
köszönöm szépenHunter91 írta:Ha jól tudom feketében!Perrero írta:szerintem Barcakezdoo írta:Tudjátok milyen mezben játszunk szerdán???
Daffy javaslata működőképesebbdaffy írta:miért nem írod a bolhapiac topikba? ott tutira szabad,esetleg írd ki aláírásbaTivornya írta:Modiktól kérdezném: a Barca vs Real topicban található "hirdetésemet" alkalmanként bedobhatom ott? Bármit is válaszoltok, elfogadható megoldás szerepeljen benneKöszi!
miért nem írod a bolhapiac topikba? ott tutira szabad,esetleg írd ki aláírásbaTivornya írta:Modiktól kérdezném: a Barca vs Real topicban található "hirdetésemet" alkalmanként bedobhatom ott? Bármit is válaszoltok, elfogadható megoldás szerepeljen benneKöszi!
Ment a pü köszi!!Sanama írta:nem vagyok szakértő,de írhatsz nyugodtan privátot, ha tudok segítekultrasur írta:Van közöttetek valaki aki nagyon ért a Mac-ekhez.
Annak küldenék egy emailt.
akarok venni egy gépet használtan és arról kérdezném.
nem vagyok szakértő,de írhatsz nyugodtan privátot, ha tudok segítekultrasur írta:Van közöttetek valaki aki nagyon ért a Mac-ekhez.
Annak küldenék egy emailt.
akarok venni egy gépet használtan és arról kérdezném.
Azt kéne beállítanod, hogy mindkét kimeneten adjon képet.gordi. írta:Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a laptopot rákötöttem a tv-re, de a tv nem ismeri fel a képet, folyamatosan a nincs jel dumát löki. VGA-VGA megoldással lett összepárosítva a két dolog.. Mit kellene beállítani még, hogy a tv felismerje a laptopot?
javaslom pl a coretemp nevű progitsjd írta: Ha szakszerűen csinálod, akkor nem rizikós (de egyébként bármelyik számítógépes szaküzletben megcsinálják olcsón)
Mindenek előtt azonban én biztosra mennék, h túlmelegedés miatt volt, jó pár programot le lehet szedni, ami a processzor (elsősorban ez szokott a ludas lenni) hőmérsékletét méri
Ha szakszerűen csinálod, akkor nem rizikós (de egyébként bármelyik számítógépes szaküzletben megcsinálják olcsón)kanty írta:Laptopom ma kétszer is kikapcsolt magától. Mindkétszer játszottam. Én túlmelegedésre gyanakszom.
Mennyire rizikós, ja szétkapom és simán kiporolom?