Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem az egész csapatról ez jön le, és csak azokra a meccsekre értem, amikor "elvárás" volt, h nyerjenek. (hazaik)recrea írta:Igaz ez főleg CR-re. De Benzemát (amikor játszott ellenünk) abszolút nem láttam görcsösnek. DM majd eljátssza a nagyhalált párszor...persze mi vagyunk a színészválogatott.Firefox írta:3-1![]()
Ha úgy játszunk ahogy tudunk, akkor a real élete legjobb formájában is játszhat, akkor is kikapnak. Nekünk nincs veszíteni valónk. Egyébként ők is akkor játszottak ellenünk jól, amikor az első meccs nekünk alakult jobban, ergo nekik nem volt veszteni valójuk. Nézd csak meg az utóbbi 3 év madridi meccseit, mindegyiken betojva, görcsösen játszottak és a végén általában vesztesen végeztek.
Kis off, de honnan szedted az avatarod? (kellene a kép normál méretbeRobcsyy írta:Na Bayern rápihent, remélem ütik is a habfehéreket
Igaz ez főleg CR-re. De Benzemát (amikor játszott ellenünk) abszolút nem láttam görcsösnek. DM majd eljátssza a nagyhalált párszor...persze mi vagyunk a színészválogatott.recrea írta:Ha úgy játszunk ahogy tudunk, akkor a real élete legjobb formájában is játszhat, akkor is kikapnak. Nekünk nincs veszíteni valónk. Egyébként ők is akkor játszottak ellenünk jól, amikor az első meccs nekünk alakult jobban, ergo nekik nem volt veszteni valójuk. Nézd csak meg az utóbbi 3 év madridi meccseit, mindegyiken betojva, görcsösen játszottak és a végén általában vesztesen végeztek.Firefox írta:3-1![]()
Hát nem is tudom, hogy Gaynaldo nélkül lenne-e jobb játszani, vagy vele. Szerintem ez nekünk előny lesz, hogy nem lesz eltiltott.
Ha úgy játszunk ahogy tudunk, akkor a real élete legjobb formájában is játszhat, akkor is kikapnak. Nekünk nincs veszíteni valónk. Egyébként ők is akkor játszottak ellenünk jól, amikor az első meccs nekünk alakult jobban, ergo nekik nem volt veszteni valójuk. Nézd csak meg az utóbbi 3 év madridi meccseit, mindegyiken betojva, görcsösen játszottak és a végén általában vesztesen végeztek.Firefox írta:3-1![]()
Hát nem is tudom, hogy Gaynaldo nélkül lenne-e jobb játszani, vagy vele. Szerintem ez nekünk előny lesz, hogy nem lesz eltiltott.
egy a lényeg,ha kapura fordul,akkor álljon valaki rögtön elé. mert onnantól halott.Firefox írta:3-1![]()
Mert szebbnél szebb támadásokat vezettek, hatalmas ziccerekkel, elegáns megoldásokkal, tapsviharos közönséggel.visca el barca írta:te sem gondoltad komolyan, h majd a már biztos kieső gijon ellen fognak bukni...nonomo írta:Egyre fogynak a meccsek, melyen a Real még botolhat. Sajnos.
te sem gondoltad komolyan, h majd a már biztos kieső gijon ellen fognak bukni...nonomo írta:Egyre fogynak a meccsek, melyen a Real még botolhat. Sajnos.
(csak halkan jegyzem meg, mivel Realos, hogy ezt a válogatottban elnézném tőle szívesen)Sanama írta:Sok Beckhames videót nézett szerintem , hatalmas labdái vannak ma.Xavi e Messi írta:Amúgy csak én látom úgy, hogy Ramos ma elég fain labdákkal kínálja a társait?
Sok Beckhames videót nézett szerintem , hatalmas labdái vannak ma.Xavi e Messi írta:Amúgy csak én látom úgy, hogy Ramos ma elég fain labdákkal kínálja a társait?
dehogy törlik... hát nem minket támogat mindenki?torrentkiller írta:úgyis eltöröltetnék valahogy...
úgyis eltöröltetnék valahogy...visca el barca írta:hű, mit nem adnék ha CR kihisztizne egy sárgát magának...Xavi e Messi írta:Már írták, de CR, Coentrao, DM. Meg Ramos ma beszed mégegyet.