2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Deus írta:Give me 5 póló
Sötétkék, XL -es méretben.
http://www.flickr.com/photos/byprog/547 ... otostream/
Egyszer se volt felvéve. A másikat használtam rendszeresen
ok, köszönöm előre isRoniee21 írta:Holnap este vagy Hétfő délelőtt tudom megoldani,mivel nem tartózkodom otthon.
Egy HD Sentinel elemzést fel tudnál tölteni a merevlemez állapotáról?Roniee21 írta:Hitachi 500 GB Sata II-es winchester eladó.
Kiváló állapotú,keveset futott.
13.000 FT
Érdeklődni: kompi93@gmail.com
06709470492
Köszönet a gyors válaszért!miihii írta:LINKPlayMaker írta:Nem találkozott még valaki valahol valami "Gracias Pep" vagy hasonló pólóval? Dobjatok linket ha van, köszi.![]()
Klikk a képek alatti piros szövegre és ott lehet rendelni
LINKPlayMaker írta:Nem találkozott még valaki valahol valami "Gracias Pep" vagy hasonló pólóval? Dobjatok linket ha van, köszi.
köszönöm!Tim írta:Itt például,illetve Barcelonában biztos,és a vaterán is láttam már.miihii írta:
Egy jó ideje hajtok rá én is,de senki sem tudott segíteni.Szal ha lesz infód,akkor oszd meg pls
Itt például,illetve Barcelonában biztos,és a vaterán is láttam már.miihii írta:Egy jó ideje hajtok rá én is,de senki sem tudott segíteni.Szal ha lesz infód,akkor oszd meg plsInitom írta:nem tudjátok hol tudnék, ANTIMADRIDISTÁS sálra szert tenni?
Egy jó ideje hajtok rá én is,de senki sem tudott segíteni.Szal ha lesz infód,akkor oszd meg plsInitom írta:nem tudjátok hol tudnék, ANTIMADRIDISTÁS sálra szert tenni?
Unokabátyának van ValenciásbaInitom írta:nem tudjátok hol tudnék, ANTIMADRIDISTÁS sálra szert tenni?
PÜ mentdaviddd írta:Mennyi az annyi? eléggé pofás darab![]()
(igen, képes voltam ezért beregelni)
Mennyi az annyi? eléggé pofás darabTivornya írta:Bármily hihetetlen, de van egy Draps Center-es Real Madrid kapucnis pulcsim...természetesen eladó, mert munkába sem venném föl
Amúgy nagyon igényes kivitel..."habfehér" aranyozott csíkokkal, egész cipzáras. A cipzár 2 oldalán nagy fekete betűkkel a klub neve és az alapítás éve. Kapucni közepén, elöl és szívtájékon pedig a címer. Nyakrész belül körben apró betűkkel Real Madrid feliratos. Bal vállán fekete minta 9 csillaggal(Bl-győzelmeket jelképezve). Csuklórész és a derékrész körbe fekete alapon Piros-sárga-piros mintás. A belső cimkék címeresek. Akit érdekel az vagy itt, vagy PÜ-ben érdeklődhet
Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120414/Real ... es.hu_.jpg