2012.04.18. 08:05:05
Jó meccs volt, viszont nem voltam annyira elájulva tőle, mint Hajdú B. Hajtós, nagy iramú mérkőzés volt, de azt nem mondanám, h bővelkedett a helyzetekben, klasszis megoldásokban, sőt...! Viszont visszatért a rég érzett BL-feelingem, párszor már jártam az Allianzban, belegondoltam, most milyen jó lenne ott lenni (kivéve, h nem adnak ilyenkor sört), a hangulat miatt, a két csapatot nyilván nem kedvelem.
Szerintem kiegyenlített volt a játék, pont ennyivel volt jobb a Bayern, izgalmas lesz a visszavágó. Felállt védelem ellen a Real is szenvedni szokott, általában a rögzített szituk és a beadások kisegítik, viszont a Bayern ellen ezzel nem sokra mentek, minden visszajött.
Nekem feltűnő volt, h sok területet hagytak a Real játékosok számára, a szélsők és Benzema többször vehetett le üresen hosszabb átadásokat, amit nem igazán értettem. A góljuk sztem tudatos volt, látszik, h Benzema direkt lövi be középre a labdát, más kérdés, h eddig nem szabadott volna eljutnia.
Mou nyilatkozott, természetesen megemlítve, h az első gól les volt, amiben azért van némi igaza, fújtak már le ilyet, teljesen jogosan. Viszont 11-est is fújtak már be a két szitu közül, mert pl az elsőnél, amit a vak Hajdú B. sem látott, h nem csak Ramos keze dolgozott, hanem a térdek is koccantak, a másodiknál pedig Pepe a labdát, Ramos meg Gomez rúgta.
Minden idők legjobb mestere most is gondolt ránk: megemlíti, h "mindenki tudja hogyan kaptak ki tavaly ugyanebben a szakaszban", szívesen válaszoltam volna neki, hogy igen, tudjuk: simán! Hozzáteszem, Robben első félidei talpalása és Pepe egykori talpalása között semmi különbség nem volt.
Sztem Webb jól fújta a meccset, megmutatta, h nem kell ész nélkül osztogatni a lapokat, sokszor helyesen mérlegelt és következetes volt. Marceloig teljesen kezében tartotta a meccset, aki nem elég, h egy ótvar játékos, ehhez egy undorító, alattomos stílus is párosul.
Izgalmas visszavágóra számítok, és a Bayernek szurkolok, könnyebb ellenfél lenne a döntőben, ebben biztos vagyok, továbbá kötelességből is a Real ellen. Középpályán nagyon fogható a München, csak jussunk el odáig.