Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.18. 17:50:19

Van egy olyan érzésem, h ma Masch betalál. 8)

Amúgy a meccsre bőven elég lesz ezzel hangolódni. :P

VAMOS!
samy85
Capitá del Barça

2012.04.18. 17:39:00

Én az alap 11 kezdetném. Nem tudom szerintem nem fognak bekkelni az elején... próbálnak majd gólt szerezni, és ha vezetést szereznek, átállnak kontrákra! Fabre is PL játékos volt. ő is sokat érhet... viszont Adriano kellene a bal oldalra mert ha Puyolt futásra kényszerítik akkor az baj lehet! és hát Gerri sem villámléptű! Tehát inkább Puyi padon. 7végén Clásícó. oda is kell maradni klasszis játékosnak! :) Mugy Fabre kreativítása Xavi-iniesta látásával mozgékonyságával kiegészülve, finom kis támadásokat hozhatnak.... ha 4-1-3-2 lesz a felállás! elöl Messi-Alexis páros meg villámgyors! és még sorolhatnám mi minden! :) ma nyerjünk... de legalább gólt rúgjunk!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.18. 17:35:34

Bob_Marley írta:Mascherano tényleg amúgy is jó, hogy játszik, de így hogy angol ellenfél van, sokat számíthat a rutinja ellenük!
Fabregas szerepe szerintem is "necces", viszont ne felejtsük el, hogy az angolok fejjel veszélyesek, így Keita játéka abszolút indokolt lenne!Pepnek azért lesz gondja, de ezek édes gondok, több variációt is felküldhet!Cesc-Pedro-Keita-Cuenca bámelyik játéka nem lenne meglepő!És az is lehet mindannyian pályára is fognak lépni, de hogy ki lesz a kezdő csak Pep tudja! Vagy még ő sem :D
Dear mr.Traitor,

Nagy számok törvénye alapján Cescnek már egyszer kéne hogy legyen egy igazán jó meccse... :)
Capon
Llegenda del Barça

2012.04.18. 17:33:16

Gareth Tello írta:A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis
Én is így küldeném fel a csapatot.
Én ma még Pedro vagy Tello játékát is el tudom képzelni mondjuk Ini vagy Fabregas csereként.
Viszont Isaac beadásaira nem igazán építenék a mai meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.04.18. 17:38:52-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 17:09:55

Mascherano tényleg amúgy is jó, hogy játszik, de így hogy angol ellenfél van, sokat számíthat a rutinja ellenük!
Fabregas szerepe szerintem is "necces", viszont ne felejtsük el, hogy az angolok fejjel veszélyesek, így Keita játéka abszolút indokolt lenne!Pepnek azért lesz gondja, de ezek édes gondok, több variációt is felküldhet!Cesc-Pedro-Keita-Cuenca bámelyik játéka nem lenne meglepő!És az is lehet mindannyian pályára is fognak lépni, de hogy ki lesz a kezdő csak Pep tudja! Vagy még ő sem :D
Kép
Kép
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2012.04.18. 16:24:23

Barcaman1993 írta:
Valdés
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis

Nem lenne rossz, bár én talán beraknám Thiagót vagy Cuencát Fabre helyett.
A tippem 2-1 ide. Nem lesz könnyű, de küzdeni, támadni kell, és akkor nyerünk.

Visca el Barça!
Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.
Én személy szerint nagyon örülök hogy Kisfőnök kezdd. Premier ligából jött, ismeri a Chelseat és a keménységet is ismeri ha arról van szó ! Ahogy itt ti is mondjátok , Fabre helyett egy gyors játékos kell. Pedro esetleg vagy Cunci .
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 16:09:14

Valdés
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis

Visca el Barça!
Egyetértek. Cuencát kezdetném, mert mostanában nagyon toppon van a srác. Esetleg Puyi helyett Adrianot. A többi viszont borítékolható.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.04.18. 16:02:05

A Marca szerint így állunk fel este:
Valdés
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Messi, Alexis

Visca el Barça!
margarin
Jugador del Barça

2012.04.18. 15:58:29

A gyűlöletet,jó magam is egyre jobban észreveszem bár emlékszem amikor a "Galaktikusok"éra futott ,akkor sem volt ez másképpen.

Természetesen,mindig több a Barca fan mint a gyűlölködő ember.

Kicsit normálisnak is mondható,hisz kit kezdjenek ki ha nem a legjobbakat?:)

Azért azt halkan jegyezném meg: amíg Mou nem jött Spanyol honba,addig ez a fenemód hatalmas gyűlölet sem volt jelen!

Éveken át jó meccsek voltak,felfokozott hangulat,de soha nem volt ilyen durvulás,favágóság a pályán,ez is Mou barátunk érdeme,de "hala Madrid" azért vannak még korrekt emberek,lásd:Casillas.

Mai mecsre a tippem 1:3

Szerintem már más a szitú mint pár éve,sokkal nagyobb a különbség mint akkor volt,persze egy Angol csapat ellen nem lehet biztosra menni.
Nehéz lesz ,de nyerni kell!
Visca el Barca
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.18. 15:13:42

Deus írta:Haverok tippelgetnek a mai meccsre:

1. 4-1 oda
2. 3-1 oda (egy 11est is kapnak ajándékba)

Mondtam nekik, hogy száradjanak le a májuk 8) az én tippem 1-2 lesz ide, vagy 1-1.
Azért én emlékszem arra, amikor 2-1-re nyertünk otthon, a visszavágóra összejöttünk a haverokkal egy meccsnézésre. Nagyrészt a Chelseanek szurkoltak, én meg arcoskodtam, hogy "ugyan, maradjatok már". Aztán 20 perc után nagy hallgatások közepette csak a sörömet kortyolgattam. (0-3) :oops: Aztán ugye 3-2, de sajnos a vége fájdalmas volt.

De olyan is volt, hogy Londonban nyertünk 2-1-re, Messi kiállíttatta Del Hornot, a visszavágó meg 1-1 lett, igaz a végén egyenlített csak Lampard. De talán ezek voltak a legsimább meccseink ellenük.

Aztán egy következő évben a csoportmeccseken Londonban kikaptunk egy brutális Drogba átlövéssel, otthon meg csak ikszeltünk.

Illetve emlékszem egy olyanra, amikor 3-1-re nyert otthon a Chelsea, mi meg a visszavágón hosszabbítás után 5-1-re, Figoval, Rivaldóval, de jó meccs volt. Ezt be is linkelem, annyira tetszett:
http://www.youtube.com/watch?v=cAMzGDzscb0
Ha jól emlékszem, a rendes játékidő végén, vagy a hosszabbításban Rivaldo kihagyott egy 11-est...aztán újból odaállt.

Aztán volt ez a múltkori Iniesta gól, részletek ismertek.

A lényeg: Én az összes meccs előtt/alatt erősebbnek éreztem a Barcát, de valahogy mindig nagyon kemény és szoros meccset játszottunk velük. Nem szeretem őket, na. Most is hasonlóra számítok, de továbbjutással.
Deus
Boixos Nois

2012.04.18. 14:45:11

Haverok tippelgetnek a mai meccsre:

1. 4-1 oda
2. 3-1 oda (egy 11est is kapnak ajándékba)

Mondtam nekik, hogy száradjanak le a májuk 8) az én tippem 1-2 lesz ide, vagy 1-1.
KépKép
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.18. 14:30:42

Nincs szebb és magasztosabb, mint a pályán győzedelmeskedni. Ez lesz a megfelelő válasz.
Az is érdekes mondjuk, hogy az nso-n főoldalon jelentetnek meg egy ilyen cikket, vagy legalábbis hivatkoznak rá.
Szoros meccset várok, x-es eredménnyel vagy 1 gólos győzelemmel.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.04.18. 14:22:45

SuperMessi írta:Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
http://chelsea-fc.blog.nepsport.hu/arch ... la_awaits/
Érdemes végig olvasni és nevetni egy jót rajta.A srácnak tuti nem volt gyerekszobája :lol: van benne valami beteges gyűlölet a Barca iránt, a szurkolói iránt..Nem tudom, hogy sajnálni vagy beszélgetni kellene vele inkább.Leginkább az ellenfél tisztelete és elismerése hiányzik belőle (ismerős jellemvonás,ugye JM?).Jó azért tudni,hogy a Chelsea szurkolók nem nagy százaléka osztja ezen nézeteit a mélyen tisztelt szerzőnek...

A mai meccsen remélem nyerünk,handycappal raktam meg a csapatot,szóval két gólos győzelmet várok :wink: :lol:

FORCA BARCA :!: :!: :!:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:44:50

Én speciel ezen jót mosolyogtam! :D
Leírta olykor még humoros is volt, pl ezzel a herenélküliséggel, de szakmailag és nívó alapján is 0 írás volt!Elolvastuk, tovább kell lépni!

Estére én pont az előzmények miatt óvatosabb lennék, van 1 visszavágó hétvégén az idény legfontosabb meccse előttünk, nem szabad belemenjünk egy adok-kapokba a Chele ellen!
Egy 1:1el maximálisan kiegyeznék!
Keita szereplése nem lenne számomra meglepő, számítok nagy hazai rohamra az elején, meg kell fogni a meccset, s higgadtan türelmesen játszani, s nem nekünk kell kockáztatni!Idegenben lőtt gólt kell elérni, s szinte biztos vagyok fogunk gólt rúgni, akkor meg jók vagyunk!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 13:40:49

A sok okos ember nyugodtan gyűlölködjön csak. Akinek erről szól az élete, hogy egy 3 évvel ezelőtti meccs miatt idegeskedik, annak ennyi esze van. Emlékszem 1 évvel később sokkal nagyobb tévedéseket éltünk át az Inter ellen, de ma már szinte eszembe se jut az 2 meccs. Erre ezek még itt tartanak... De hát okoskodjon, meg szítsák a hangulatot, de amelyik csapat a pályán a labdarúgást fogja játszani, az a csapat a Barcelona lesz. Előfordulhat, hogy még nem fogjuk őket a földbe gyalulni (bár remélem így lesz), de hogy a klasszisbeli különbségek a 2 meccsen ki fognak jönni az is biztos. Aztán mikor a csapatuk 180 percig 9-10 emberrel védekezik a 16-osuk előtt, akkor majd leesik a tantusz, hogy a focik gólra játsszák. De hát ezt nekem kell magyarázni... Üssük szét őket :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:29:40

iszonyat milyen gyűlölet folyik ellenünk az utóbbi honapokban, hetekben...

remélem ma jo lesz a jatekvezetés, nem akarok semmi biroi tévedést a javunkra, mert ha nyerünk 5-0-ra, akkor is azt hallgathatjuk megint 2 évig h a masodik golunk les volt..

elég sok helyen láttam már tervezett kezdőt, meglep h fabregas játszik, simán pedritot tolnám helyette (persze lehet h igy is lesz)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.04.18. 13:23:55

Nem tudom, ki írta a cikket, de a cikk írója agy nélkül jött világra...

Egyébként ma elégedett lennék egy 2-2-es vagy többgólos döntetlennel és akármilyen győzelemmel is.

"Melyik csapattól látunk olyat, hogy a legkisebb érintéstől is nyolcat gurulnak azt színlelve, hogy pokoli kínokat élnek át, miközben a csapattársai egy emberként vetik rá magukat a játékvezetőre?"

Pl. a Chelsea-től, Drogba a Napoli ellen :lol:
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.18. 13:05:57

Jó ha tudjuk hogy herék nélkül jöttünk a világra...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 19:54:01

Egyébként Super Cesc és Magico Pep nem most ad interjút? Biztos az ilyenkor megszokott sablont mondják, de azért kíváncsi vagyok. Már csak 1 nap. :D
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.04.17. 19:51:08

Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű AZONNAL TÖRLÉSRE KERÜL. A moderátorok ezen túl nem fogják javítgatni, egyből törlik a hsz-t. Vonatkozik ez arra is, aki beidézi az adott szöveget.

Éppen ezért megkérnénk minden jóérzésű fórumozót, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel NE foglalkozzon, ne válaszoljon rá, ne szóljon vissza neki. A moderátorok majd foglalkoznak vele. A tapasztalatok alapján egy-egy nem megfelelő stílusú/tartalmú hsz épp a reagálások alapján kap nagyobb figyelmet a kelleténél, azáltal, hogy tucatnyian beidézik azt, és kifejtik hasonlóan szépirodalmi stílusban véleményüket a hsz tartalmával, vagy a szerző értelmi képességeivel kapcsolatban. Erre semmi szükség sincs. Éppen ezért mostantól mind a szerzőt mind pedig a hsz-re reagáló felhasználókat szankcionálni fogjuk – természetesen nem ugyanolyan súllyal.

Ezt továbbra sem ártana figyelembe venni srácok.Arra pedig számíthatunk,h az elkövetkező hétben/hetekben meg fog nőni az olyan felhasználok száma akik csak a hangulatkeltés miatt regisztrálnak...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 19:44:58

Hő milyen tisztogatás van itt a fórumon. :D 1-2 kulturálatlan Chelsea drukker miket ki nem hoz a modikból. :D Aranyosak, de azért foglalkozzunk már a holnapi (Dinamo :D ) meccsel. Az én álom 11-emet már fölírtam, de úgy érzem az még a Chelsea ellen is elég tartalékos lenne. Úgyhogy inkább átformáznám egy kicsit a starting line upot.
Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Adriano-Xavi, Sergio, Fabregas-Alexis, Messi, Cuenca

Aztán csapjuk meg őket, mert nagyon kijárna nekik. Meg Messinek egy gólkirályi cím. Én bízom benne, hogy képes 20-at lőni. Remélem sikerülni fog.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.17. 14:04:56

papek89 írta:Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
Még hogy nem lehetetlen! Mondod ezt úgy, hogy abszolút a Barca az esélyes :) Szerintem behúzzák a fiúk, a tippem 0-2. Visca!
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.17. 12:00:03

Ha jól játszunk, akkor a bíró bármit is tehet, akkor is győzünk. És valamiért úgyérzem, hogy jól fogja vezetni a meccset.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
papek89
Jugador d'estrella

2012.04.17. 11:56:00

Az lenne jó, ha úgy nyernénk, hogy a bíró nélkül. Ne mocskoljanak minket a 3 évvel ezelőtti dolog miatt, mert mindenhol ezt olvasom, hogy minket tolnak a bírók. De amikor másik csapat kap segítséget akkor bezzeg az el van felejtve...Nem lehetetlen a győzelem, de vigyáznunk kell.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.17. 11:55:41

barca99 írta:
Andris írta:ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.
De ha 1860 München drukker, akkor pedig megpróbál a döntőbe fújni, hogy még véletlenül se nyerjen a Bayern. :D
Ezen de jót röhögtem...ma kevés is elég. :wink:

Tényleg fura, de nem hinném, hogy befolyásolná az összecsapást.
Ne is jussunk tovább, ha esetleg (megint) bírói részrehajlással vádolva jutunk tovább. Többre tartom ezt a csapatot annál, az elvárásom, hogy meggyőző játékkal jussunk tovább.
Válasz küldése