Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.04.20. 19:59:47

ab1daL írta:
S.Agüero írta:OFF:
Ezeket honnan szeded?
Baromi jók, jöhetnek még!
SPORT-on szoktak lenni ilyen grafikonok.
Talált, süllyedt.
Még van egy ilyen is:

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.04.20. 19:49:04

S.Agüero írta:OFF:
Ezeket honnan szeded?
SPORT-on szoktak lenni ilyen grafikonok.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.20. 19:48:09

OFF:
Ezeket honnan szeded?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.04.20. 19:06:46

Kép

Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2012.04.19. 21:59:38

Szerintem távozni fog és ugyanúgy el tudok képzelni neki egy feltörekvő ill. csúcson lévő klubcsapatot, mint egy válogatottat.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 14:41:25

Barcaforever írta:Pontosan hanyadik hó hanyadikáig érvényes a szerződése!?
Én úgy tudom, hogy a szerződések május 31-én, vagy június 30-án járnak le. De ahogy lejjebb írtam, ha május 31-ig nem hosszabbítja, max+néhány nap, akkor mennie kell. Akkor új edzővel kell tárgyalni, az ki tudja, hogy kiket akar venni, küldeni, amihez ugye megint idő kell. Meg az se utolsó, hogy az új edző vezesse végig a felkészülési időszakot.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 14:37:21

Barcaforever írta:Pontosan hanyadik hó hanyadikáig érvényes a szerződése!?
Augusztus 31, ha jól informált vagyok. :wink: :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.04.19. 00:41:39

Pontosan hanyadik hó hanyadikáig érvényes a szerződése!?
Kép
miihii
KHAL

2012.04.19. 00:23:21

Andris írta:koncepció szinten értettem a romhalmazt , nyilván amúgy egy ilyen csapat és ilyen játékosok nemigazán tudnak romhalmazt produkálni.
Értettem ahogy értetted ;)
Én sem voltam elégedett a látottakkal és bőven hagy is kívánnivalót,de azért annyira nem volt sztem vészes.Uh nagyjából egyetértünk,cs kicsit másképp fogalmazunk :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Andris
Adminisztrátor

2012.04.19. 00:16:05

koncepció szinten értettem a romhalmazt , nyilván amúgy egy ilyen csapat és ilyen játékosok nemigazán tudnak romhalmazt produkálni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 00:14:23

Szerintem sem ez volt a legjobb meccselése Pep-nek, bár ha Alexis emelése 5 centivel lejjebb megy, akkor most agyba-főbe dícsérnénk. Lehet, hogy meglepő amit írok, de szvsz Pep ma kicsit túlvállalta magát (vagy lebecsülte a Chelsea-t). Már a kezdőcsapat is egyértelmű támadó játékot sejtetett, ami be is igazolódott. Az első félidőt nagyon megnyomta a csapat és ha csak egy ziccerünk is bemegy, akkor nem lenne miről beszélni. Sajnos nem jött be a dolog, a csapat diktálta pokoli tempó a 30.-ik perc körül hagyott alább és sajnos a meccs végéig azt a szintet már nem is sikerült elérni. A második félidőben sajnos a saját tempónktól is kifáradva már egyáltalán nem pörgött úgy a játék, a Chelsea pedig simán bírta erővel. Pep kockáztatása részben érthető, hiszen a Klasszikus előtt mindenképpen jól jött volna egy gyors döntés Londonban, 1-0-nál már simán mehetett volna a pihentető tilitoli. Ez a túlzott kockázatvállalás viszont most akár nagyon sokba is kerülhet. Egyrészt pokolian kifacsarva érkezünk a Klasszikusra, ami nem jó előjel az 1 nappal pihentebb Real ellen, másrészt a keddi visszavágó előtt már regenerálódni sem lesz idő. A szezon ezen szakaszában a fáradtság már nagyon sokat nyom a latban és sajnos a mai meccsel nagyon nehéz helyzetbe kerültünk ilyen szempontból. Utólag könnyű okoskodni, de szvsz ma egy kicsit óvatosabb taktikával (és 0-0-al) jobban jártunk volna.
miihii
KHAL

2012.04.19. 00:10:28

Andris írta:Azért szerintem az minősíthetetlenül durva hiba, hogy 90 percig változtatás nélkül játsszuk azt, hogy a szélsőink beadási pozícióba kerülnek a teljes csapat melója eredményeképp, majd visszafordulnak mert konstatálják hogy a 16os kereten belül NINCSEN játékosunk. EGY SE.

Arról már nem is beszélek hogy Messi hátra volt vonva, így Alexis majd pedig Pedro volt az egyetlen igazi támadónk, akik végig az oldalvonal mellett álltak és a nemlétező támadóknak próbáltak helyzetet teremteni. Akkor nem Cuenca kellett volna már az elejétől? Pláne h Alves volt visszavonva és Adriano széle volt a felfutó ma.

Alexis az első kapufánk után nem is járt a 16oson belül egyszem csatár létére.

A komplett játékunk egy romhalmaz volt, főleg miután gólt szereztek és végképp visszaállhattak, és az hogy ennyi helyzetünk volt még így is, szerintem leginkább ezt a borzalmas gyenge Chelseat minősíti.
Ez a beadásos dolog nekem is feltűnt.Kijátsszuk,aztán nincs kinek beadni.Amikor meg volt,a másfél fejjel magasabb védők kifejelték.De meg am is,főleg az első félidőben annyiszor ívelgettünk oda be,mintha mi lennénk magassági fölényben :shock:

A másik,h a hétvégi Levante elleni beállása után annyira pörgettük Cuencára a zsugát,h azt gondoltam,már a cselszkijre gyúrunk vele és nem lepődtem volna meg,ha kezd.Aztán meg pályára sem lépett :)

A játékunkra nem mondanám,h romhalmaz volt,de nagyon meddő volt a mezőnyfölény. Toligáltuk,de igazából ritka volt,amikor megtaláltuk a fogást rajtuk.Mondjuk amikor igen,akkor meg nem rajtuk múlott a gólunk...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 00:04:53

jó meglátás. egyszeruen nem volt jatekosunk a 16-oson belul... de azért ivelgettunk... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2012.04.18. 23:55:37

Azért szerintem az minősíthetetlenül durva hiba, hogy 90 percig változtatás nélkül játsszuk azt, hogy a szélsőink beadási pozícióba kerülnek a teljes csapat melója eredményeképp, majd visszafordulnak mert konstatálják hogy a 16os kereten belül NINCSEN játékosunk. EGY SE.

Arról már nem is beszélek hogy Messi hátra volt vonva, így Alexis majd pedig Pedro volt az egyetlen igazi támadónk, akik végig az oldalvonal mellett álltak és a nemlétező támadóknak próbáltak helyzetet teremteni. Akkor nem Cuenca kellett volna már az elejétől? Pláne h Alves volt visszavonva és Adriano széle volt a felfutó ma.

Alexis az első kapufánk után nem is járt a 16oson belül egyszem csatár létére.

A komplett játékunk egy romhalmaz volt, főleg miután gólt szereztek és végképp visszaállhattak, és az hogy ennyi helyzetünk volt még így is, szerintem leginkább ezt a borzalmas gyenge Chelseat minősíti.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 16:24:53

Sanama írta:Ha nyeri a BL-t a csapat, akkor szerintem búcsúzik tutira.

Ha nem, akkor nem vagyok benne biztos
Nekem az vhogy jobban hangzik, hogy nyerjük meg mind3 kupát és aztán aláír. Nem értem ezt a nagy várakozást. Most már biztos vagyok benne, hogy a nyáron vagy megy, vagy a kupa döntő után ír alá újra. Ha jól tudom Május 25-én lesz a kupadöntő. 25 és 31 között azt hiszem érdekes napjaink lesznek...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.18. 16:15:07

Ha nyeri a BL-t a csapat, akkor szerintem búcsúzik tutira.

Ha nem, akkor nem vagyok benne biztos
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 16:10:13

S.Agüero írta:Mennyi ideje van még aláírni?
Augusztus 31-ig még sok idő van. Viszont, ha május végéig nem hosszabbít, akkor bye-bye Pep lesz. Remélem ez nem történik meg.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.18. 16:08:55

Mennyi ideje van még aláírni?
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.18. 14:13:05

Mitől függhet a hosszabbítása? Az újabb triplától(finito)? A BL címvédéstől(finito)? Mourinho jövőjétől(ha marad, megy)? Tényleg csak attól hogy egyszerűen érzi -e magában a szezon végén azt amit kell? Egyszerűen nem látok a fejébe..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2012.04.18. 16:23:06-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.18. 14:04:33

sura írta:A mai kontinentális foci annyira a pénzen múlik, hogy lehetetlen örökös elnöknek, vagy örökös edzőnek lenni. Nem hiszem, hogy Pep egycsapatos edző akarna maradni. Az lehet, hogy a Barca után pihen és csak szezon közben megy máshová, kihúzni a gödörből egy csapatot. Sokféle kipróbálható edzői feladat van számára. Leginkább testhezálló az lenne, ha egy latinamerikai csapatból verné ki az európai focira áttérést és ugyanott átszervezné az utánpótlás - nevelést is.
Remélem a leginkább testhezálló az lesz, hogy aláríja azt a papírt. ha nem marad nagyon valószínűnek tartom, hogy nagy ganéban leszünk. A játékoskeret világon a legjobb, de láttunk már hasonlót tönkremenni egy rossz edző miatt, nem is olyan régen. Én elég szkeptikus vagyok.
sura
Jugador d'estrella

2012.04.18. 13:52:07

A mai kontinentális foci annyira a pénzen múlik, hogy lehetetlen örökös elnöknek, vagy örökös edzőnek lenni. Nem hiszem, hogy Pep egycsapatos edző akarna maradni. Az lehet, hogy a Barca után pihen és csak szezon közben megy máshová, kihúzni a gödörből egy csapatot. Sokféle kipróbálható edzői feladat van számára. Leginkább testhezálló az lenne, ha egy latinamerikai csapatból verné ki az európai focira áttérést és ugyanott átszervezné az utánpótlás - nevelést is.
culinho
Capitá del Barça

2012.04.17. 11:14:15

Én feltétlen rajongója vagyok Pepnek. Sokak szerint ennek a csapatnak nincs is szüksége edzore, de kérdem én, mielőtt kineveztek, akkor mert nem ment így? A keret magja ugyanaz volt. Akkora volt a kontraszt 2008 májusi és szeptemberi Barcelonaja között, h azt sose feledem. Az a totális támadó foci volt nekem a Best, meg Messi is folyamatosan presszionalt. Mostanra mar kicsit megkopott a lendület, de ez az akarat meg mindig felulmul minden varakozast, amit egy 13 kupas csapattol elvarhato. Amikor a Madrid szurkolói azt panaszoljak, h ok rosszkent, mi meg a jokent vagyunk beállítva a médiában, akkor nekem Guardiola elegáns nyilatkozatai ugranak be.
Emlekezhettek h ő állította le a frissen megválasztott Rosselt, aki fel akarta venni a kesztyűt velük. Sokan jönnek azzal, h Jose nagyobb taktikai tudással rendelkezik. Kérdem mire fel? Mi léptünk meg őket meccsről meccsre és ok nem tudnak győzni ellenünk. A stílusa, a modora, a múltja, a megnyilvánulásai és a motivációs képességei miatt nagyon fog hiányozni, ha elmegy.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.17. 10:52:25

nem sűrűn fordul elő olyan, h egy gyerekkora óta a Klubnál élő, a Klub filozófiáját a vérében hordó, ráadásul a futballhoz edzőként is szuperintelligens arc összeakadjon egy majdhogynem tökéletes barcelonai játékosanyaggal. ezt élvezzük az utóbbi pár évben a kedvenceinknél.
sztem megnyeri a bl-t, mert mondjuk olyan még nem volt, h duplázzon egy brigád itt, és utána adios amigos. ez egy méltó befejezése lehetne az edzői pályafutásának, amit sztem ezek után akár hanyagolhatna is, mert innen már csak lefelé van út.

Mikinek. Pep otthon is úriemberként viselkedik, azt mondják róla, h példás férj és családapa.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2012.04.17. 10:34:54

Nem vagyok nagy rajongója Guardiolának, de érdemeit és sikereit elismerem. Szeretném ha maradna a csapat élén, egyszerűen jelenleg nem látom okát a távozásának.
Az is lehet hogy belefáradt a feladatba, vagy új kihívásokra vágyik. Ahogyan a cikkíró is leírta most már nem kell sokat várni a kérdések lezárására, de remélem, hogy a döntése nem fogja befolyásolni a csapat játékát az idény végére.
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.17. 00:50:34

Nemtudom elképezelni hogy még egy ilyen edzője legyen a Barcának, mint Pep.

-Rendkívül jól és bátran nyúl a fiatalokhoz
-Megteremtette a totális futball modern változatát, ami az egész világ számára példaként szolgál.
-Jól tudja motíválni a játékosait
-Mindig amikor már azt hinnénk hogy ég a ház, akkor előhúz valami olyat a tarsolyából, amire az egész világ felkapja a fejét: a hosszú évek óta senki által sem használt 3-4-3, méghozzá egy bajnoki cím szempontjából életbevágóan fontos Klasszikuson, ráadásul idegenben, Messi árnyék ék szerepköre, Getafe ellen 4 csatáros felállás, stb stb...

És emellett rendkívül szimpatikus és szerethető. A légkör amit kialakított a csapat körül az utánozhatatlan. Számomra AZ edző a Barcelona számára. Egyáltalán nem értek egyet a gondolkodásával, azzal, hogy ilyen cirkuszt rendez a hosszabbítása körül, és nem értek egyet azzal hogy 2 sikertelen szezon után leszednék a fejét. Szvsz Ő lenne az első edző a Barca élén akinek az átlagnál sokkal többet is elnéznek a szurkolók. Nagyon nagyon fogom sajnálni ha elmegy, és egy új arcot kell néznünk hétről hétre. És ha Bielsa jön, azt is nehéz lesz megszokni hogy az edzőnk melegítőben pattog a kispadnál :D
Válasz küldése