Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talált, süllyedt.ab1daL írta:SPORT-on szoktak lenni ilyen grafikonok.S.Agüero írta:OFF:
Ezeket honnan szeded?
Baromi jók, jöhetnek még!
SPORT-on szoktak lenni ilyen grafikonok.S.Agüero írta:OFF:
Ezeket honnan szeded?
Baromi jók, jöhetnek még!
Én úgy tudom, hogy a szerződések május 31-én, vagy június 30-án járnak le. De ahogy lejjebb írtam, ha május 31-ig nem hosszabbítja, max+néhány nap, akkor mennie kell. Akkor új edzővel kell tárgyalni, az ki tudja, hogy kiket akar venni, küldeni, amihez ugye megint idő kell. Meg az se utolsó, hogy az új edző vezesse végig a felkészülési időszakot.Barcaforever írta:Pontosan hanyadik hó hanyadikáig érvényes a szerződése!?
Értettem ahogy értettedAndris írta:koncepció szinten értettem a romhalmazt , nyilván amúgy egy ilyen csapat és ilyen játékosok nemigazán tudnak romhalmazt produkálni.
Ez a beadásos dolog nekem is feltűnt.Kijátsszuk,aztán nincs kinek beadni.Amikor meg volt,a másfél fejjel magasabb védők kifejelték.De meg am is,főleg az első félidőben annyiszor ívelgettünk oda be,mintha mi lennénk magassági fölénybenAndris írta:Azért szerintem az minősíthetetlenül durva hiba, hogy 90 percig változtatás nélkül játsszuk azt, hogy a szélsőink beadási pozícióba kerülnek a teljes csapat melója eredményeképp, majd visszafordulnak mert konstatálják hogy a 16os kereten belül NINCSEN játékosunk. EGY SE.
Arról már nem is beszélek hogy Messi hátra volt vonva, így Alexis majd pedig Pedro volt az egyetlen igazi támadónk, akik végig az oldalvonal mellett álltak és a nemlétező támadóknak próbáltak helyzetet teremteni. Akkor nem Cuenca kellett volna már az elejétől? Pláne h Alves volt visszavonva és Adriano széle volt a felfutó ma.
Alexis az első kapufánk után nem is járt a 16oson belül egyszem csatár létére.
A komplett játékunk egy romhalmaz volt, főleg miután gólt szereztek és végképp visszaállhattak, és az hogy ennyi helyzetünk volt még így is, szerintem leginkább ezt a borzalmas gyenge Chelseat minősíti.
Nekem az vhogy jobban hangzik, hogy nyerjük meg mind3 kupát és aztán aláír. Nem értem ezt a nagy várakozást. Most már biztos vagyok benne, hogy a nyáron vagy megy, vagy a kupa döntő után ír alá újra. Ha jól tudom Május 25-én lesz a kupadöntő. 25 és 31 között azt hiszem érdekes napjaink lesznek...Sanama írta:Ha nyeri a BL-t a csapat, akkor szerintem búcsúzik tutira.
Ha nem, akkor nem vagyok benne biztos
Augusztus 31-ig még sok idő van. Viszont, ha május végéig nem hosszabbít, akkor bye-bye Pep lesz. Remélem ez nem történik meg.S.Agüero írta:Mennyi ideje van még aláírni?
Remélem a leginkább testhezálló az lesz, hogy aláríja azt a papírt. ha nem marad nagyon valószínűnek tartom, hogy nagy ganéban leszünk. A játékoskeret világon a legjobb, de láttunk már hasonlót tönkremenni egy rossz edző miatt, nem is olyan régen. Én elég szkeptikus vagyok.sura írta:A mai kontinentális foci annyira a pénzen múlik, hogy lehetetlen örökös elnöknek, vagy örökös edzőnek lenni. Nem hiszem, hogy Pep egycsapatos edző akarna maradni. Az lehet, hogy a Barca után pihen és csak szezon közben megy máshová, kihúzni a gödörből egy csapatot. Sokféle kipróbálható edzői feladat van számára. Leginkább testhezálló az lenne, ha egy latinamerikai csapatból verné ki az európai focira áttérést és ugyanott átszervezné az utánpótlás - nevelést is.