Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

+1!salas9 írta:Xavi egyértelműen kijelentette amit mindenki tud: "Ha a Madrid nyer, eldől a liga". A real tisztában van vele, hogy nekik jó a döntetlen, így valószínű átadják a területet nekünk, ők pedig a szokásos kontrákra építkeznek majd. Fontos lenne az első félidőben gólt szereznünk.
bejutni felejtősrolegy írta:Üdvözlet!
Hétvégén utazunk Barcelonába, jegyünk a mérkőzésre sajnos nincs és már úgy tűnik nem is lesz. Tud valaki valami jó helyet /lehetőleg metro állomás közelében/ ahol meg lehetne nézni a meccset?
Köszi
u.i. A mérkőzés vége előtt 15-20 perccel vajon be lehet menni már jegy nélkül is, mint anno fiatal koromban itthon?
Ezen a vidin jobban lehet látni: http://www.youtube.com/watch?v=gioC1_fo ... re=relatedkristop írta:szerintem hozzáért, de nem is ez a lényeg, hanem hogy fél méterről rúgták rá izomból úgy hogy még oda is szorította a testéhez és mégis lefújták.
Emlékszünk. Annyi stimmelt, hogy le volt szorítva (ami ugye szabályos), de nem ért hozzá a keze.kristop írta: (emlékszünk a barca - interes touré kezezésre is, amiért nem jutottunk tovább, testhez szorítva, de hozzáért ezért lefújták)
Tudod mi volt a röhej? Hogy Valdo, miközben játszott a pályán, még arra is figyelmet fordított, hogy nézze az oldalvonal mellett Guardiolát, hogy mit csinál. Sőt, még a közelében is lehetett, mivel hallhatta tisztán, hogy mit mond Pep a játékvezetőnek.MichaaBee írta:Mi volt benne röhej?
Mi volt benne röhej?Tobias88 írta:De nem is az a baj, hanem hogy az ő 11esüket meg se említi, miközben az röhej volt a köbön.visca el barca írta:Máshogy vélekedett erről Valdo, aki szerint a katalánok mestere befolyásolta a játékvezetőt, aki ezért ítélte meg a tizenegyest.
„Guardiola azzal töltötte a mérkőzést, hogy végig nyomást gyakorolt a játékvezetőre. Csalódott vagyok. Nem volt büntető. Ez a nagy csapatok előnye” – mondta a Levante középpályása.
kedves valdo, miért nem támadtatok? ott volt a 90 perc, hogy szebbnél szebb helyzeteket dolgozzatok ki, ehelyett a meccs 99%-ban 11 emberrel védekeztetek...
mostmár annyira idegesit ez a mindenki minket tol szöveg, h komolyan azt kivánom, hogy "kamu" 11-esekkel nyerjük meg a classicot is meg a bl-t is...
De nem is az a baj, hanem hogy az ő 11esüket meg se említi, miközben az röhej volt a köbön.visca el barca írta:Máshogy vélekedett erről Valdo, aki szerint a katalánok mestere befolyásolta a játékvezetőt, aki ezért ítélte meg a tizenegyest.
„Guardiola azzal töltötte a mérkőzést, hogy végig nyomást gyakorolt a játékvezetőre. Csalódott vagyok. Nem volt büntető. Ez a nagy csapatok előnye” – mondta a Levante középpályása.
kedves valdo, miért nem támadtatok? ott volt a 90 perc, hogy szebbnél szebb helyzeteket dolgozzatok ki, ehelyett a meccs 99%-ban 11 emberrel védekeztetek...
mostmár annyira idegesit ez a mindenki minket tol szöveg, h komolyan azt kivánom, hogy "kamu" 11-esekkel nyerjük meg a classicot is meg a bl-t is...
a real viszont nem tart ott,mert gyalázat a forma. ha nem vergődne a bayern,akkor sima égést mondanék,de így is inkább a bayern a tippem.kristop írta:csak mondom, hogy pontosan ott tartunk megint mint az előző clásico előtt. mascherano valami eszméletlen nagy király módjára játszik folyamatosan, szerintem lazán legjobb védőnk idén, és lehet mégis kifog maradni a real ellen, mer piqué magassága és fejjátéka kell, puyol meg mindig atomjó a clásicókon. bárcsak elől is ilyen problémáink lennének..
Kb. minden edző ezt csinálja megye 3-tól felfele, nem tudom miért olyan nagy újdonság ez számáravisca el barca írta: „Guardiola azzal töltötte a mérkőzést, hogy végig nyomást gyakorolt a játékvezetőre. Csalódott vagyok. Nem volt büntető. Ez a nagy csapatok előnye” – mondta a Levante középpályása.