Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Igen, a komment csak az elkeseredésből ment el rögtön, persze most már látok reményt, de nem sokat. A Chelsea 11 emberrel fog védekezni a Camp Nouban. Ma szerencsénk se volt, reméljük jövő hét kedden lesz egy kevés. Tényleg nagyon el vagyok keseredve. Nem vagyok mérges, inkább csalódott, mert annyira vártam már ezt a meccset, ehhez képest a Chelsea győzött. Drogba meg elmehetne a színházba.fcbarca0827 írta:Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.![]()
Nehéz dió ez a Chelsea, ahogy azt vártam, de otthon ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek és ki is fog (ahogy ma is egyébként...). Ma volt egy rakat helyzetünk, egy rakat 100%-os helyzettel. Ennél a Camp Nouban még több lesz és be fognak menni. Bemegyünk a döntőbe, ahol aztán a Reallal játszunk.
Na ebben igazat adok maximálisan.Pavel írta: Ezt a meccset Pep nagyon benézte. Ahogyan jól cserélt szombaton, ma olyan sz*rul.
A cseréi borzalmasak voltak.

Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.