Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.18. 23:06:39

Szerintem meg bízni kellene. Miből gondolod, hogy hazai pályán sem fogjuk berúgni a helyzeteinket? Nem a hazai pálya miatt, csak azért, mert nem hagyhatjuk mindig ki őket. Ma 3-4 gólt rúgtunk volna jobb napjainkon és akkor tök mindegy, hogy mit védekezik a Chelsea. Nagyot védekeztek, de tudjuk, látjuk, hogy ellenünk ez is kevés... Ezért kell bízni, nem hagyjuk ki otthon a helyzeteinket, és ha kell újból lesz egy 93. perces Iniesta. Ez a csapat ennyi hitre a sok állítólagos ( ne ugorjatok rám, nem célzok senkire) szurkolónak nem ad okot? Nem bizonyítottak kismilliószor? Az Inter ellen 3-1-ről is felálltunk, ha nem veszi el a bíró a gólt, továbbjutunk. Most pedig egy gól is elég, hogy ne kiesésre álljunk (hanem hosszabbításra), tehát a második gólért sokkal nyugodtabban tudunk játszani. Bízzunk már kérem! Nem kell azt leírni, hogy mi jutunk tovább - az a másik véglet, nagyképűség-, de ebben a csapatban nem hinni, egy gólos hátránynál... Finoman szólva is farkasvakságról és futball szakértelem hiányáról tanúskodik.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.18. 23:06:07

BarcaBaku írta:Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
Nekem ezzel csak az a gondom, hogy ma is csak be kellett volna lőni a helyzeteket. Az első félidőben ugyanis volt pár belőlük. Miért gondolja azt mindenki, hogy a Chelsea majd kevésbé fog védekezni a visszavágón, vagy hogy Cech nem fog ismét élete formájában védeni? Ez valami törvényszerűség vagy mi a túró? Bunkerezéshez tökéletesen alkalmas a keretük, ha pedig még gólt is lőnek, akkor vethetjük a keresztet.
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.04.18. 23:05:58

S.Agüero írta:

Állóháború volt, átlagban 10 km alatt futottak a csapatok fejenként.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.18. 23:05:31

Nem csodálom, hogy Pep még nem írt alá.
Lehet, hogy ő is kiégett, nem csak a csapat.
Nem tudta megfelelően motiválni a fiúkat.
Fáj ez a vereség, győzelmet érdemeltünk volna.
Sajnos idén nem ez az első meccs, ahol nem akart bemenni semmi.
Egyébként abból is látszik, hogy a 2. félidőben megálltak, hogy alig volt
szabálytalankodás. Messi próbálkozott távoli lövésekkel, de mindbe rendre beleálltak. Nem tudom, hogy mi kell majd jövő keddre ahhoz, hogy megfordítsuk az eredményt. És így fogadni a Realt......
nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy Műringyó látta ezt a meccset, és ő is ezt fogja játszani majd. Fabregas egy helyzetnél nem hibáztatom, hogy kimaradt, mikor a gólvonalról vágták ki a labdát.
Nagyon nehéz lesz itthon. Nagyon. Nagy pofon volt ez.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
miihii
KHAL

2012.04.18. 23:05:07

BarcasKrisz írta:
Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.

Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.

Bár ne így történne jövő héten...
Igazságtalanabb?Akkor mit mondasz az első meccset is beleszámítva?Egy kiállítás és egy tizi maradt benne a meccsben,aminek is köszönhető volt,h a második ilyen meleg lehetett.Ott meg kaptak egy kamu emberelőnyt,igaz voltak lehetőségek büntetőre. szal valahol kiegyenlített lett ez így. (Másrészt igaza van Alvesnek,előnyben,otthon,többen őrizték az 1:0-t...)

A sors nem marad adós?Emlékeztetnélek egy Inter elleni párharcra is.Lesgól ott,érvénytelenített továbbjutást érő gól itt... Asszem kvittek vagyunk a sorssal ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.18. 23:04:04

nagyon gyorsan be kell köszönni a visszavágó elején, onnantól már nem fognak bekkelni. ha így jönnek össze a dolgok, akkor megszórhatjuk őket.
minden más esetben meleg lehet a pite, de azért abszolút nincs ez a bugi lefutva.
mindenesetre ez a di matteo nem hülye gyerek.

ja, és nem valószínű, h mégegyszer ekkora mákjuk lesz az angoloknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2012.04.18. 23:05:29-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.18. 23:03:53

Kép
splinter
Jugador del Barça

2012.04.18. 23:02:26

Otthon kell egy gyors gól, ami teljesen összezavarja a cselzit. Szerintem nem kívánok teljesíthetetlen dolgot... Nem bánnám ha Pepító kicsit bátrabban húzogatna elő a zsákból Tello-t
socio66

2012.04.18. 23:01:18

[quote="Legkisebbtobi"][/quote]
neked komolyan nem tűnik fel,hogy az igazságtalan eredmény miatt tiszta ideg mindenki?
mi köze ennek a csapat melletti kiálláshoz,meg a többi baromsághoz amit írtál?
a madrid tegnap játszott egy tiszteletreméltó,jó csapat ellen egy kiegyenlített meccset,ahol sokszor meg is volt fogva,egyáltalán nem mérhető ehhez a meccshez,ahol olyan fölényben voltunk,amekkora már nincs is,erre kikaptunk.
de köszi,hogy felnyitod a szemünk mester.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.04.18. 23:05:21-kor.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.18. 23:00:15

miihii írta:Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán :cry: (Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.

Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!
Mert 3 éve is sokat értünk a hazai pályával. Nézz utána, hogy hány gólt lőttünk az utóbbi 5 hazai BL-elődöntőnkön és mindjárt meg fogsz ijedni. Ez a Chelsea nem sok mindent tud, de azt brutálisan magas szinten tudja és sajnos az pont az a fajta játék, ami nekünk a legkevésbé ízlik.
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.04.18. 22:59:00

Nekem rossz az előérzetem a visszavágóval kapcsolatban. A Chelsea az undorító 11 emberes védekezést fogja választani és az ellen nem szoktunk jól játszani, ahogy ma sem sikerült, ha egy kicsit kevésbé vagyunk balszerencsések, de nem voltunk :oops:
94:39 6 - 1
BarcaBaku
Barça B

2012.04.18. 22:58:42

Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
Renesans
Barça B

2012.04.18. 22:57:40

Tulajdonképpen Inter elleni visszavágó feelingje volt a dolognak, de már az első meccsen, és a 2. meccs ugyanaz lesz. Én hosszabbítást és izgalmakat várok.
csabcsi007
Barça B

2012.04.18. 22:57:02

Ezt a meccset csak magunknak köszönhetjük...
Azzal nem értek egyet, hogy Cesc nulla volt...inkább a többiek, akik a helyzetekig se jutnak el. Miért? Jobb, ha Pedro játszik, aki a labdát se tudja átvenni? Cesc legalább kreatív (beemel 1-2 labdát a tizenhatoson belül). A "mókust" is fenn kellett volna hagyni....Pep elcserélte magát (ismét).
Inkább arról beszéljünk, hogy Alves milyen teljesítményt nyújt újabban. Kb. a közönséget veszélyezteti, nem a kaput.
Az meg egyenesen vicc, hogy megéri ellenünk szabálytalankodni a 16-oson belül, olyan rosszul rúgjuk a szabadokat.
Vissza lehet ezt még hozni, de jövő keddre kár 4 védő hátra...
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.18. 22:56:12

BarcasKrisz írta: Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.

Szerintem nézd meg újra mindkét meccset 2009-ből.
miihii
KHAL

2012.04.18. 22:54:12

Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán :cry: (Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.

Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2012.04.18. 22:53:49

Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.

Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.

A csapattal kapcsolatban mindig azt mondom a barátaimnak: néha nem árt egy kis kudarc, hogy utána helyrerázódjanak a dolgok. Úgy érzem, ebben a bajnoki második helyben meg az idegenbeli döcögésben benne van az is, hogy a csapat 2008 óta 13 trófeát nyert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcasKrisz 2012.04.18. 22:58:12-kor.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.18. 22:53:43

Ami a legjobban bosszant az az, hogy Drogba az első félidőben csak fetrengett és miatta kellett hosszabbítani két percet. :evil:
hady
Director del Fútbol

2012.04.18. 22:53:21

A visszavágót sem hozza szerimtem nullára a Barca, márpedig sajnos hármat nem fog tudni rúgni......

Igen kellett volna az idegenbeli gól....Sajnálom
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.18. 22:53:12

Azert az sem semmi, hogy a golnal mikor Ramires(?) a kaputol kb 35 meterre volt , mindket vedonk otthagyta Drogbat, teljesen egyedul.

5 tiszta golhelyzetbol 1 nem ment be. A Chealsea-nek 1 helyzetbol.
A helyzetkihasznalas a gyenkenk.

Alexis- Pedro cseret nem ertettem. Cuencat, meg Thiagot hamarabb becsereltem volna.

Szerk: Barca- Real donto lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mes 2012.04.18. 22:53:50-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2012.04.18. 22:53:11

Ó gyerekek, ha a fórum és a hasonló Barca drukkerek áttérnének a Realhoz akkor egy könnycseppet nem morzsolnék el. Mi az hogy minden második hozzászólás hogy kiestünk? Aki komolyan gondolja, fogadok mindenkivel!

Egyszer volt Budán kutyavásár! Nem fogják a következő 90 percben is kihagyni az összes helyzetüket. És ha a kapufák is picit velünk lesznek... Itthon gólt kapunk gyorsan. Persze. Otthon is kb 2 max 3 emberel támadtak.. Majd előnyben idegenben biztos többen fognak ugye.

Tovább megyünk, még jó hogy bízok bennük, főleg ha már nekik drukkolok már vagy 15 éve. Kiestünk. Ekkora F***ságot. Bírom hogy mindenki temeti a csapatot. Nem azért drukker egy drukker hogy a harmadik sípszóig biztassa a csapatát? Biztos nem azért hogy félidőben kijelentse hogy kiestünk.

Most van félidő! Folytatás otthon!

THIS IS BARCAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.04.18. 22:53:09

G.Gabe írta: És az uccsó 20 percben úgy játszottak, mintha vezetnének 4-0-ra
Ne feledd, hogy már igencsak a szezon végen vagyunk, nyilván fáradtak a játékosok. Plusz a Chelsea nagyon jól védekezett azt el kell ismerni. Otthon lesz esély, az 1-0 nem jó eredmeny, de nem is ledolgozhatatlan.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.18. 22:53:03

nonomo írta:Drogba meg elmehetne a színházba.
És ezeknek a szurkolóinak van pofájuk még színész akadémiázni. Pofám leszakad, komolyan mondom... :roll: Mindig is mondtam, hogy Ronaldo után a főszínész, bár Ronaldo azóta nem tolja olyan sűrűn.. De amit 2009-ben is összereklamáltak 4-5 tizi, alaphangon 2 csak Drogba műesése volt, de persze mindenből lehet jó sztorit írni...

Ami meg a meccset illeti... Baromira csalódott vagyok. Csak a szívem mondja, hogy van még esély továbbjutni, de amúgy 0-1% között látok erre... Idegenben lőtt gól nélkül, hátrányból megverni egy így védekező Chelseat? Drogba 25 méterre védekezett a kapujuktól OTTHON, akkor mit várjunk a Camp Nouban... :roll:

Nem lehet senkinek sem a nyakába varrni ezt a meccset, de kollektívan valahol igen... Nem igaz, hogy ZICCERBŐL gyakorlatilag csak 3-at sikerült kialakítani az egész meccsen és azokat is elszórakoztuk. Vicc, hogy ez a félangol bagázs, akinek a Napoli ellen rég ki kellett volna már hullania, bejusson a BL-döntőbe... :evil:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
papek89
Jugador d'estrella

2012.04.18. 22:51:47

Minden a helyzetkihasználáson fog múlni. Meg azon, mennyit lövünk távolról, meg mennyire adjuk be a védők mögé a labdát. Vagy lekontrázzuk őket. A Camp Nouban 11 emberrel fognak védekezni, ha esetleg találunk egy gólt, akkor is azt fogják csinálni. Innentől nagyon nehéz lesz az idegenben nem lőtt gól miatt, de nem lehetetlen. NE várjon itt senki gálát a visszavágón, inkább örüljünk, ha max 2 gólt lövünk és nem kapunk 1et sem.
Legkisebbtobi
Barça B

2012.04.18. 22:51:27

Ennyire pesszimisták vagytok... Jézusom sírtok mint a kis lányok de én madridistaként úgy gondolom hazai pályán nehezen de meglesz.

Mondjuk tegnap én is így éreztem magam (mint akit szarral öntöttek volna le)... de legalább a barca játékába volt valami plusz míg a Madridnak játéka sem volt...

Én szégyellném magam a helyetekben hogy ennyi kiállásotok nincs a csapatotok mellett és ahelyett hogy szurkolnátok sírtok mint a kislányok.

Akinek nem inge ne vegye magára.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Válasz küldése