Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ezzel csak az a gondom, hogy ma is csak be kellett volna lőni a helyzeteket. Az első félidőben ugyanis volt pár belőlük. Miért gondolja azt mindenki, hogy a Chelsea majd kevésbé fog védekezni a visszavágón, vagy hogy Cech nem fog ismét élete formájában védeni? Ez valami törvényszerűség vagy mi a túró? Bunkerezéshez tökéletesen alkalmas a keretük, ha pedig még gólt is lőnek, akkor vethetjük a keresztet.BarcaBaku írta:Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
S.Agüero írta:
Igazságtalanabb?Akkor mit mondasz az első meccset is beleszámítva?Egy kiállítás és egy tizi maradt benne a meccsben,aminek is köszönhető volt,h a második ilyen meleg lehetett.Ott meg kaptak egy kamu emberelőnyt,igaz voltak lehetőségek büntetőre. szal valahol kiegyenlített lett ez így. (Másrészt igaza van Alvesnek,előnyben,otthon,többen őrizték az 1:0-t...)BarcasKrisz írta:Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.
Bár ne így történne jövő héten...
Mert 3 éve is sokat értünk a hazai pályával. Nézz utána, hogy hány gólt lőttünk az utóbbi 5 hazai BL-elődöntőnkön és mindjárt meg fogsz ijedni. Ez a Chelsea nem sok mindent tud, de azt brutálisan magas szinten tudja és sajnos az pont az a fajta játék, ami nekünk a legkevésbé ízlik.miihii írta:Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán(Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.
Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!
Szerintem nézd meg újra mindkét meccset 2009-ből.BarcasKrisz írta: Nem kötözködni akarok, de - annak ellenére, hogy Barca-szurkoló vagyok 14 éves korom óta - a 2009-es meccs szerintem sokkal igazságtalanabb volt, mert ott minimum egy jogos tizit nem adtak meg a Chelsea-nek. Egy szót nem szólhatnánk, ha idegenben lőtt góllal esnénk ki, ugyanis a sportban is - mint amúgy az életben is - a sors sosem marad adós.
Bár ne így történne jövő héten...
Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Ne feledd, hogy már igencsak a szezon végen vagyunk, nyilván fáradtak a játékosok. Plusz a Chelsea nagyon jól védekezett azt el kell ismerni. Otthon lesz esély, az 1-0 nem jó eredmeny, de nem is ledolgozhatatlan.G.Gabe írta: És az uccsó 20 percben úgy játszottak, mintha vezetnének 4-0-ra
És ezeknek a szurkolóinak van pofájuk még színész akadémiázni. Pofám leszakad, komolyan mondom...nonomo írta:Drogba meg elmehetne a színházba.