Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aki xavi és iniesta nélkül torghellesanyi.a törpe
oh, miket beszélek... már meg vagyok zavarodva a holnapi meccs miatt. termeszetesen arra gondoltam, hogy innen fog visszavonulni...kanty írta:Nálunk játszik, remélhetőleg nem lesznek olyan hülyék a fejesek, h eladják. Állítólag jön még Balotelli és lesz egy Ibra Benzema csere. Támogatnám, végre igazi férfiak alkotnák a keretet.visca el barca írta: s titkon bízom benne, hogy nyaron leigazoljuk... óriási erősites lenne..
VAMOS PEPE!
Szerintem ha a törpe rossz napot fog ki, akkor elkezdik magukat dobálni... Reméljük a bíró nem lesz benne partner!!shutterisland írta:szerintem meg ha vezetünk, vagy döntetlenre áll a meccs a végén, a bárka szokásosan megkapja a bírói segítséget.
Nálunk játszik, remélhetőleg nem lesznek olyan hülyék a fejesek, h eladják. Állítólag jön még Balotelli és lesz egy Ibra Benzema csere. Támogatnám, végre igazi férfiak alkotnák a keretet.visca el barca írta: s titkon bízom benne, hogy nyaron leigazoljuk... óriási erősites lenne..
VAMOS PEPE!
Jelen!Deus írta: Jaja, pontosanigyekezzenek!
THE REVOLUTION IS HERELassan az oldalt is át kell alakítani hófehérre!
Hala madrid!
hát még én h szeretném...lui1698 írta:Ennyire még soha nem voltam madridista.
Fú, de jó lenne ha holnap Pepe rúgna egy gólt, és megtapsolná a Kamp Nou.
Jaja, pontosanBob_Marley írta:Shutterisland el Capitano valamit kezdjen a sigjével, mert így nem lesz igazi elsimert MADRIDISTA!
Hala Madrid
Its a wild world üt
Jogos, de 365 nap az ember idegeskedik egy szeretet csapat miatt, kicsit bújjunk bele a másik bőrébe, s vegyük viccesre!Rinku írta:És most ez lett az új divat? B.zulás után realozás? Fel sincs kedve már jönni az embernek ide... Abszolút nem érdekelne, ha csak ebben a topicban látszódna ez, de az összesben látom... Egy kicsit túl lőttök a célon unatkozásban, nem gondoljátok? Kitől várjátok el, hogy komolyan vegyen titeket ezek után? Nem értelek titeket...
sajnos én meg a kananalas gémet nem ismeremvisca el barca írta:mi? android gém?Firefox írta:Hahó![]()
Tudnátok nekem ajánlani android gémeket? Lehetőleg ne ilyen ninja fruit és társait, hanem értelmeseket. Eddig nem nagyon használtam játékra a telefonom, de most teljesen beleéltem magam, hogy mekkora spíler leszek.falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem
mi? android gém?Firefox írta:Hahó![]()
Tudnátok nekem ajánlani android gémeket? Lehetőleg ne ilyen ninja fruit és társait, hanem értelmeseket. Eddig nem nagyon használtam játékra a telefonom, de most teljesen beleéltem magam, hogy mekkora spíler leszek.
nekem jelenleg a gravity project nevű játék tetszik a legjobban a telefonomon,tulajdonképpen egy egyszerű jump&slide stílus,de a 3d és a szép környezet miatt elég élvezetes.Firefox írta:Hahó![]()
Tudnátok nekem ajánlani android gémeket? Lehetőleg ne ilyen ninja fruit és társait, hanem értelmeseket. Eddig nem nagyon használtam játékra a telefonom, de most teljesen beleéltem magam, hogy mekkora spíler leszek.
Worms!!!Firefox írta:Hahó![]()
Boston Celtics !Messa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Szívesen az ex-szigemet.S.Agüero írta:zöldfülűekMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?
Köszönöm szépen!El fanático írta:...mahitoo írta:
http://www.focimix.info/shop/mahitoo írta:Fiúk, lányok!Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy jelenleg honnan lenne érdemes Barca mezt rendelni? 2 éve vettem utóljára, de őket nem találom.Lehetőleg magyar bolt, online bolt, nagyker.Megbízható kéne, és nem baj ha olcsóbb mint a többi hely!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hanyatt SE, LK BullsMessa írta:Srácok, kéne nekem egy csapatnév. Jövő héten iskolanapok nálunk, de még nincs nevünk. Zöld csapat vagyunk, fiúk-lányok vegyesen. Valami frappáns ötlet?