2012.04.22. 06:54:25
A mérkőzést tegnap sajnos nem láttam (10ig dolgoztam), így csak a mérkőzés végi összegzésre (Hegyi Iván, Nyilasi, és Puhl véleményére) értem haza, plusz csak a három gólt láttam.
Mindazok ellenére, hogy kikaptunk a Real Madridtól, BÜSZKE VAGYOK ERRE A CSAPATRA! 10 pontos hátrányt sikerült ledolgoznunk pár hét leforgása alatt (4 pontra), és gyakorlatilag a bajnoki címért játszhattunk meccset a Real Madriddal szemben, amelyen most kikaptunk tőlük, sajnos ez van. Ahogy hallottam, sem Iniesta, sem Xavi, sem pedig Messi nem tudott önmagához képest jó játékkal előrukkolni, így pedig nehéz is lett volna nyerni. Azonban ők is csak emberek, nem gépek, nekik is lehetnek gyengébb meccseik.
Ne feledjük el zsinórban háromszor voltunk bajnokok, és ha kicsivel több szerencsénk lett volna, akár most is azok lehettünk volna. Azonban most egy olyan Real Madrid volt az ellenfelünk a bajnokságban, amely 3 éve nem nyert semmit, és nagyobb fordulatszámon pörögtek. Egy bajnokságot pedig nem lehet csak bírókkal megnyerni, kiegyensúlyozottabbak voltak a szezon során... Úgy, hogy ezúton szeretnék én is gratulálni a Real Madridnak a bajnoki címhez.
Még három sorsdöntő mérkőzés van hátra a szezonból a számunkra, a Chelsea elleni visszavágó, egy esetleges BL-döntő, és a Király-kupa döntője. Ezeken a mérkőzéseken kell megmutatni az igazi arcunkat, és azt, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak.
Visca el Barca!