2012.04.21. 23:24:54
itt az volt a probléma, kedves [auto_cenzúra] barátom, hogy flegma és kioktató hangnemben játszottad a nagyfiút, hogy mit és hogy kéne szurkolni, inkább töröltem a csoportot személyeskedés helyett.
nem érdekel, hogy ki ad kinek igazat, majd az új csoportban akkor is lehet cumizni bőnyállal a csapatot, ha szarok vagyunk, vagy otthon [auto_cenzúra] a realtól.
én csalódott voltam, és ki mertem írni annyit, hogy "szépvoltfiúk..." utalva arra, hogy nem voltam elégedett a játékunkkal, a helyzetkihasználással, az edzőnk hatalmas húzásával (tello..) és úgy en bloc az egésszel.
nem rinyáltam, nem bőgtem tele a falat, nem basztattam senkit, egyszerűen kiírtam ennyit, és máris elég volt, hogy játszhasd a megmondóembert.
én meg nem szeretem, ha kioktatnak arról, hogy hogyan szurkoljak.
múltkor is (levante), meg a mai meccs félidejében is benyögtél valami [auto_cenzúra], hogy "vegyetek visszább egy kanyarral" meg mittudomén, mintha nem lehetne negatívat írni a csapatról, egy játékosról, vagy egy meccsről.
én igen is kritikus vagyok a csapattal szemben, és attól függetlenül, hogy örök szerelem az életemben a barcelona, ugyanúgy megkapják a kritikát tőlem, ha nem vagyok elégedett, mint akkor, mikor nyerünk.
ennyi.