Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a második bekezdés úgy hülyeség, ahogy van. Felejtsük el végre azt a gyerekes valahára azt, h Real Madrid a rossz oldal, mi pedig a jó!Mikaos írta:Engem sokkal jobban zavar, hogy a meccsek egy-egy periódusában úgy érzem, hogy kicsit el van telve magától.
Ennek egyértelmű jele szokott lenni, hogy "elalszik", és ezeknél az alkalmaknál gyakran labdavesztéseket okoz, vagy nehéz helyzetbe hozza a társakat.
Amúgy ügyes, tehetséges játékos, csak még kicsit súlytalan (érthető) és helyenként kicsit nagyképű (nem érthető).
A táncról meg az a véleményem, hogy az élet minden területén meg kell mutatni a különbséget a Real Madridtól: legyen az a FOCI; a sportszerűség; a tiszta, nem alattomos játék kérdése; és ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Szerintem is fel lett fújva - ezért is írtam, hogy jobban zavarnak más dolgok a játékában.Eazzy írta:Ezzel egyetértek, de ettől még mindig nem értem, hogy ebben mi a nagyképűség, hogy táncolnak? Roncika közönségcsitítása az volt, de ugyanmár. Ennek semmi köze ehhez, ahogyan azt Daniék twitteren meg is írták.Mikaos írta:ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Ezzel egyetértek, de ettől még mindig nem értem, hogy ebben mi a nagyképűség, hogy táncolnak? Roncika közönségcsitítása az volt, de ugyanmár. Ennek semmi köze ehhez, ahogyan azt Daniék twitteren meg is írták.Mikaos írta:ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Jah, tényleg az a megoldás, hogy ha olyan veszteségek érnek minket, mint amiket leírtál, hogy leülünk, és sírunk egy évig. Nem is értem miért nem gyászfeketében játszottunk. Hihetetlen mekkora gondot tudnak csinálni egy egyszerű gólörömből. Idénre ez maradt, legalább ezt élvezzék már.gergo9 írta:0-6nál nem túl sportszerű főleg nem a hazai tábor előtt táncolni. Meg amúgy is elég groteszk helyzet egy hét alatt veszítettük el a bajnokságot,blt, edzőnket ezek meg táncikálnak. Nah lényeg hogy nekem sem tetszett.
Most komolyan kérdezem mi ebben a bántó???Eazzy írta:Bírom ezeket a táncokat:
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... WxO2Tq9X6k
Érteném ezért miért kell bocsánatot kérni...vicc.
Akkor már inkább Xavi, mint Fabre. A passzolással egyiküknél sincs gond, de mostanában, ha Fabre ziccerbe kerül, már előre örülök, ha szöglet jön, és nem kirúgás vagy bedobás.Cooltiszo írta:Nem épp a topichoz tartozik, de ezzel nem értek egyet. A 4 kreatív kp nem sokra megy, ha nem tudjuk széthúzni az ellenfelet. Én mindenképpen kezdetném Cuencát és Alexist a két szélen alapból, mögöttük Messi szabadon, de feltoltabban mint eddig, és mögöttük a Busi-Ini-Thiago-Cesc négyes, hátul pedig Piqué, Puyol, Alves. Busi játszaná a szokásos puffer szerepet, Thiago meg lenne a fő osztogató.sjd írta: ...
Nem épp a topichoz tartozik, de ezzel nem értek egyet. A 4 kreatív kp nem sokra megy, ha nem tudjuk széthúzni az ellenfelet. Én mindenképpen kezdetném Cuencát és Alexist a két szélen alapból, mögöttük Messi szabadon, de feltoltabban mint eddig, és mögöttük a Busi-Ini-Thiago-Cesc négyes, hátul pedig Piqué, Puyol, Alves. Busi játszaná a szokásos puffer szerepet, Thiago meg lenne a fő osztogató.sjd írta: Én most pont Fabregast nem raknám ki, csak ne engedjük ziccerbe kerülni (mert egyébként osztogatja jobbnál jobb labdákat). Viszont sem Xavit, sem Iniestát nem raknám ki a kezdőből egy Chelsea ellen.
Talán egy 3 védős felállással és Pedro kihagyásával mind a 4 kreatív kp-nk felférne a pályára, amire azért szükségünk lesz az antifoci ellen
Én most pont Fabregast nem raknám ki, csak ne engedjük ziccerbe kerülni (mert egyébként osztogatja jobbnál jobb labdákat). Viszont sem Xavit, sem Iniestát nem raknám ki a kezdőből egy Chelsea ellen.Gareth Tello írta:Szerintem is a csapat egyik, ha nem a legjobb játékosa volt Thiago tegnap. Chelsea ellen mindenképp kezdetni kell, Xavi vagy Fabregas helyett.
Csak így tovább!
Ez így van, tegnap ő volt a legveszélyesebb, legagilisebb a csapatból. Nem rajta múlott, még akár nyerő ember is lehetett volna..Cooltiszo írta:Túl sok labdát szórt el, de igazából az összes középpályásunk. Az ő megindulásai legalább vmi színt vittek a középpályára szerintem, plusz a Tello-s gólpassz meccset érhetett volna... Látszik rajta még, hogy fiatal, de az ilyen meccsektől tanulhatja meg igazán a játék csínját-bínját.
Túl sok labdát szórt el, de igazából az összes középpályásunk. Az ő megindulásai legalább vmi színt vittek a középpályára szerintem, plusz a Tello-s gólpassz meccset érhetett volna... Látszik rajta még, hogy fiatal, de az ilyen meccsektől tanulhatja meg igazán a játék csínját-bínját.kilibarca írta:Eddig valóban jó formába volt de tegnap hihetetlen mennyi labdát elszórt, amikor feljavult volna meg elfáradt (volt hogy feküdt a földön egy labda vesztés után ). Félek tőle hogy elszáll magától elég sok dolgot megenged magának amit nem egy madrid ellen kellene.
Fabregas nagy csapatok ellen sokkal stabilabb még mint Thiago csak mostanában 5mről nem képes eltalálni a kaput.
Eddig valóban jó formába volt de tegnap hihetetlen mennyi labdát elszórt, amikor feljavult volna meg elfáradt (volt hogy feküdt a földön egy labda vesztés után ). Félek tőle hogy elszáll magától elég sok dolgot megenged magának amit nem egy madrid ellen kellene.MessiFan írta:Csend van körülötte. Pedig ő az, aki az utóbbi 2 hónapban az összes meccsén szvsz kifogástalan a teljesítménye. Én lassan úgy érzem, hogy Fabregas lesátorozhat a kispadnál, mert Thiagoval sokkal jobban mozog a csapat.
Remélem tartja a formáját, és kedden is kezdő lesz majd, aztán amit még jobban remélek, hogy a döntőben is!
Így tovább!
Azt túlzásnak érzem hogy kifogástalan a teljesítménye, de azt ki merem jelenteni hogy a legjobb formában lévő középpályásunk. Vannak olyan periódusai a meccseknek, ahol nem az igazi, de szinte minden meccsen vannak meccsdöntő villanásai (tegnap Tellonak a passz, a folyamatos megindulások). Kíváncsi leszek az ő szerepére a jövőben, nem csodálkoznék ha már jövőre több percet játszana mint akár Xavi.MessiFan írta:Csend van körülötte. Pedig ő az, aki az utóbbi 2 hónapban az összes meccsén szvsz kifogástalan a teljesítménye. Én lassan úgy érzem, hogy Fabregas lesátorozhat a kispadnál, mert Thiagoval sokkal jobban mozog a csapat.
Remélem tartja a formáját, és kedden is kezdő lesz majd, aztán amit még jobban remélek, hogy a döntőben is!
Így tovább!
Nem volt rossz.Pavel írta:Az a sarkazás nekem is bejött.