Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Átfogó kutatómunka, tavalyi tabella, és átigazolási körkép-áttekintés nélkül, csak úgy kisujjból, megérzések alapján írtam ezt a tízest, aztán persze simán lehet, hogy minden, amit megtippeltem, teljesen máshogy lesz.messibarca írta:...
Azért érdekes ,h a Schalkét csak a 9. helyre várod ,míg a tavaly a kiesés ellen küzdő hamburgot negyediknek várod !Gareth Tello írta:Raúl nélkül a kiesés ellen fognak küzdeni.messideco írta:Hombre, a Schalkét a tízbe sem várod?![]()
Szerintem meglesz a dobogó az idén is. A Bayernre ment a voks.Egyébként gyengébb szezont várok tőlük, bár lehet, hogy kicsit túlzás volt a top 10-ből kihagyni őket, a 9. hely azért csak meglesz.
Raúl nélkül a kiesés ellen fognak küzdeni.messideco írta:Hombre, a Schalkét a tízbe sem várod?![]()
Szerintem meglesz a dobogó az idén is. A Bayernre ment a voks.
befutottak a pályára, mert azt hitték lefújták.Pety-d írta:Azt írják eredményeken, hogy félbeszakadt a Düsseldorf-Berlin osztályozó. Nem tudja valaki, hogy miért?
Götzét valóban sérülés hátráltatta, az idény végére épült fel, de addigra már Kagawa olyan szinten elkapta a fonalat, hogy hiba lett volna őt kihagyni a kezdőből. Egyébként szerintem kb. hasonló szinten állnak, mindkettő előtt nagy jövő áll, és a jelenük is elég fényes. Meglátjuk, valószínűleg mindkettőjüknek lesznek jó ajánlataik bőven, remélem maximum az egyikük távozik!bence-barca írta:Götzét még igen. Ha jól tudom, idén nagy részben sérült t, ill mikor játszott sem vt feltétlen kiemelkedő. Kagawa az aki fejtörést fog okozni...
Bayern meg ha megnyeri a BLt (főleg ugye hazai pályán...) akkor azért szerintem feledteti nekik a németországi szereplést...Mindenestre én ott inkább Bayernnek fogok szurkolni
Götzét még igen. Ha jól tudom, idén nagy részben sérült t, ill mikor játszott sem vt feltétlen kiemelkedő. Kagawa az aki fejtörést fog okozni...Barcaman14 írta:Ez már így elég megalázó szezon a Bayernnek leszámítva a nemzetközi porondot. A Dortmund megvédte a salátástálat, majd a kupában is megverte a bajorokat, nem is akárhogyan! Szép szezon volt ez, valószínűleg egy két meghatározó ember idén is távozhat, mint pl tavaly Sahin, de ha Klopp megint okosan csinálja akkor jövőre is tűz közelben lehetnek. Remélem hogy most már huzamosabb ideig meghatározó csapat lesz a Borussia!
Ha Kagawa és Götze is távozik a nyáron azt már mondjuk nehezebben bírná el a csapat szerintem.
Dortmund-nak nagy grat, örülök nekik! Bayern meg annyira fura. Tavaly is meg idén is a bajnokságban néha olyan gyengén játszanak, a Bl-ben pedig pont ellenkezőleg, néha már-már túl jól is tolják.LG írta:Én kíváncsi leszek rá, mit mutatnak a BL-ben. Ebben a szezonban csalódást okoztak, de pont a csoportkörök idején voltak hullámvölgyben. Azért érdekes, h idén milyen jó a Bayern a BL-ben, de ezt a Bayern-t a Dortmund oda-vissza verni tudta, úgy, h játékban is föléjük nőttek. Pedig a Bayern még a Madrid ellen is képes dominálni...ozsimiki írta:Közben halkan megjegyezném, hogy BAJNOK A DORTMUND!!!
Zsinórban másodszor!
szép volt!
Remélem ősztől a Blben is jobbak lesznek mint voltak idén, szerethető csapat!
Én kíváncsi leszek rá, mit mutatnak a BL-ben. Ebben a szezonban csalódást okoztak, de pont a csoportkörök idején voltak hullámvölgyben. Azért érdekes, h idén milyen jó a Bayern a BL-ben, de ezt a Bayern-t a Dortmund oda-vissza verni tudta, úgy, h játékban is föléjük nőttek. Pedig a Bayern még a Madrid ellen is képes dominálni...ozsimiki írta:Közben halkan megjegyezném, hogy BAJNOK A DORTMUND!!!
Zsinórban másodszor!
szép volt!
Remélem ősztől a Blben is jobbak lesznek mint voltak idén, szerethető csapat!