Roast-ra visszatérve, igazat adok azoknak is,akiknek mesterkélt volt. A felolvasós rész szerintem is szánalmas, amikor a hszemet írtam, akkor a jobb rész ment, azaz a klubbosok szóltak be hatalmasakat. De Feró,meg Ganxta, sőt megdöbbenésemre még Sipos Peti is tényleg gáz volt,h felét legalább felolvassa....
Más téma:
voltam jó pár sorozattal úgy,h csak akkor kezdtem el,amikor már szinte vége is az egésznek, hát most nagyon örülök,h elkezdtem úgy 1,5 hónapja az elejéről a Született Feleségeket...
hát valami eszméletlenül zseniális

azért nem néztem eddig,mert azt hittem, vmi gagyi csajos cucc, ilyen délutáni sorozat tévés szappanopera szint,de koránt sem.
Humor, a legváratlanabb pillanatokban még is Drámai, fantasztikusan megírt,és megrendezett cucc az egész. Nem csoda,hogy már az 5.évad felénél tartok, aki eddig nem látta,nézte, kezdje el az első évadtól. Magon fent van természetesen. Elvileg idén lett vége az egésznek, 8 évados, magyar tévében még nem volt azt hiszem a sorozat záró rész, 8.évad közepénél tarthatnak. Amire odaérek, már vége lesz

/jah mert szinkronosan nézem, de szerintem nagyon jó itt is a szinkron/