Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos???eszter21 írta:Ha meggondolnád magad csak szólj...redlions írta:Hűha!eszter21 írta: Jöhetsz, amikor ráérsz. Megnézheted, h milyen szép szobám van...Csak a barátnőm mit szólna hozzá???
A fal fehérHAnonymus írta:Eszter, milyen színű a tapéta?
Egyébként arra gondoltam, hogy a pesti vagy Pest közeli népekkel valamelyik hétvégén csinálhatnánk egy össznépi meccsnézést a Champs Pubban... Mit szóltok?
jó ötlet!!HAnonymus írta:Eszter, milyen színű a tapéta?
Egyébként arra gondoltam, hogy a pesti vagy Pest közeli népekkel valamelyik hétvégén csinálhatnánk egy össznépi meccsnézést a Champs Pubban... Mit szóltok?
Hűha!eszter21 írta: Jöhetsz, amikor ráérsz. Megnézheted, h milyen szép szobám van...
Jöhetsz, amikor ráérsz. Megnézheted, h milyen szép szobám van...redlions írta:Meglátogassalak??eszter21 írta:Székesfehérvár, Vértanú u. 73/c. A szobám az emeleten van.redlions írta: Na, de az hol van?Csak azért kérdem, mert ennyire pontos címet adtál...
Meglátogassalak??eszter21 írta:Székesfehérvár, Vértanú u. 73/c. A szobám az emeleten van.redlions írta:Na, de az hol van?eszter21 írta: A szobámban
Na, de az hol van?eszter21 írta:A szobámbanredlions írta:Ki tudja ki hol van?!?Enrique írta: Na, azért ennyire nem durva a helyzet...
Ki tudja ki hol van?!?Enrique írta: Na, azért ennyire nem durva a helyzet...
Na, azért ennyire nem durva a helyzet...redlions írta:Nem lehet, hogy ott van???Charlie írta:Tényleg az elmegyógyintézetben a helyedeszter21 írta: NEM, valahol tuti, h lehet fellebezni. És ha sikrül, akkor Ronni majd megköszöni nekem.![]()
C.Nem figyeltek rá és irogat a neten!
Nem lehet, hogy ott van???Charlie írta:Tényleg az elmegyógyintézetben a helyedeszter21 írta:NEM, valahol tuti, h lehet fellebezni. És ha sikrül, akkor Ronni majd megköszöni nekem.redlions írta: Más néven diliház...![]()
![]()
C.
Ez vhol a túlzott elfogultság és a hülyeség között van félúton... Bár te tudod..eszter21 írta:NEM, valahol tuti, h lehet fellebezni. És ha sikrül, akkor Ronni majd megköszöni nekem.redlions írta:Más néven diliház...Charlie írta: Persze az elmegyógyintézet.
C.![]()
Tényleg az elmegyógyintézetben a helyedeszter21 írta:NEM, valahol tuti, h lehet fellebezni. És ha sikrül, akkor Ronni majd megköszöni nekem.redlions írta:Más néven diliház...Charlie írta: Persze az elmegyógyintézet.
C.![]()
NEM, valahol tuti, h lehet fellebezni. És ha sikrül, akkor Ronni majd megköszöni nekem.redlions írta:Más néven diliház...Charlie írta:Persze az elmegyógyintézet.eszter21 írta: Biztos van vhol egy olyan intézmény, ahol lehet...
C.![]()
Más néven diliház...Charlie írta:Persze az elmegyógyintézet.eszter21 írta:Biztos van vhol egy olyan intézmény, ahol lehet...redlions írta: És kihez??? Az Istenhez??
C.