ez megint hülyeség, mivel a chelsea meccs után voltam CSALÓDOTT, nem mérges, valami olyasmit írtam be, hogy megvertük magunkat.
a levante elleni félidőbeli gyenge, enervált, pontatlan játék után pedig azt írtam, hogy "így fog elmenni a bajnokság

"...ma peidg azt, hogy "szépvoltfiúk"....ENNYI negatívumot írtam a csapatra, egyik sem anyázás, egyiknél sem akartam elzavarni a fél keretet.
amikor nyertünk, jól játszottunk, megkapták a dícséretet egyenként vagy csapatként is, úgy tartom korrektnek, hogy mikor [auto_cenzúra] vagyunk, és kihagyjuk a ziccereket sorban, gyengén játszunk, akkor meg ugyan úgy elmondom a véleményem a csapatról.
8-9 éve barca szurkoló vagyok (akkor tanultál írni-olvasni-számolni általános elsőben...), volt már nagyobb [auto_cenzúra] is a palacsintában, és azokban az időkben is kimondtam a véleményem, mert ha valaki gyengén játszik, hibázik, stb, akkor ugyanúgy megérdemli a leteremtést is, mint a dícséretet, ha gólt lő vagy jól játszik.
nálam ezerszer nagyobb culék és ezerszer érettebb, komolyabb szurkolóktól is olvastam már negatív kritikát a csapatuk irányában, legyen az barcás, realos vagy liverpoolos, tökmindegy.
ez is hozzá tartozik a szurkoláshoz, hogy mikor szarok vagyunk, azt is kifejtjük, nem hagyjuk szó nélkül.
írhattam volna azt is, hogy szép volt srácok, hatalmasat játszottunk, hatalmas taps az egész csapatnak és pepnek is a kiemelkedő teljesítményért és a jó edző húzásokért, de akkor nem lettem volna őszinte.
és MÉG MINDIG tartom, hogy nem szidtam a csapatot.
amikor szidunk valakit vagy valamit, az teljesen más, mint mikor csalódottak vagyunk, és írunk 1-2 negatívabb hangvételű gondolatot.
és IGEN, ha a chelsea elleni visszavágón megint az lesz, hogy kihagyunk 5-6 ziccert, és emiatt kiesünk, MEGINT CSAK csalódott leszek, és ennek ISMÉTELTEN hangot fogok adni, ha pedig továbbjutunk, akkor az ÖRÖMÖMET FOGOM VILÁGGÁ KÜRTÖLNI.
max majd kivágtok az új klubból, ha egy esetleges cselzi elleni betli után beírok valami olyasmit, ami nem tetszik 1-1 atomkatalánnak.