USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 14:37:05

Na vazze... :D Lakers nem lesz túl hosszú életű :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.25. 14:22:38

Sanama írta:PO 1.kör után hogy vannak a párosítások?
Ugye első kör az ez
1vs8
2vs7
3vs6
4vs5

Utána?
http://www.breathingfire.com/nba/playof ... et2012.php

Még változhat persze de a kiemelés szerint ág ez mindig!
felső ág 1-8 és 4-5 alsó ág 2-7 és 3-6
Game90 írta:
Ez a Spurs - Celtics annyira jó párosítás lenne, hogy én tuti, hogy 1 meccset sem néznék meg belőle :D De egy Bulls - Spurs/Mavs-nek sem örülnék.
Háhá, tudom hogy neked halálod lenne :D Pedig az igazi klasszikus kosárlabda ebben a párosításban jelenne meg :D Nekem Miami-OKC lenne a halálom :D
Game90 írta: Orton és Westbook :) :
Először azt hittem photoshop, de nem tényleg így hasonlítanak :D

Amúgy jelen állás szerint csak a keleti Bulls-Philly (én így veszem) és a Pacers-Magic tűnik "lefutottnak" bár én minden logikai, s ésszerűséget félre dobva valamiért úgy gondolom a Magic sem adja olcsón a bőrét!
Viszont minden más párharc óriási izgalmakat rejt magában!
Ne feledjük ez a Jazz a palánk alatt Millsappel, Big Al, Favors, Kanter nem olyan rossz! Még 3 nap :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 14:02:44

PO 1.kör után hogy vannak a párosítások?
Ugye első kör az ez
1vs8
2vs7
3vs6
4vs5

Utána?
PCsabi
aka Game90

2012.04.25. 13:53:10

Embrace The Hate - LeBron James 2012 Season Mix:
http://www.youtube.com/watch?v=mSgMRrclOLI
Nálam nem kérdés, hogy ő az MVP.
Bob_Marley írta:...
Ez a Spurs - Celtics annyira jó párosítás lenne, hogy én tuti, hogy 1 meccset sem néznék meg belőle :D De egy Bulls - Spurs/Mavs-nek sem örülnék.

Artest 7 meccses eltiltása azt jelenti, hogy ha a Thunder és a Lakers is továbbjut az 1. körből, akkor pont játszhat az OKC ellen. Artest vs. Harden, round 2.

Látom megnézted a Celtics - Heat meccset, nekem nem volt energiám végigszenvedni, de szerintem még az ismétlést sem nézem meg :D Elég volt az összefoglaló meg a boxscore, 4. negyed 9:36, 52-52 az állás, ez mi? :lol: + a Heat-ből Pittman dobta a legtöbb pontot =D> \:D/ :mrgreen:

Suns-t nagyon sajnálom, a 9-10. helynél nincs rosszabb.

Már írtam 1x, hogy remélem a Knicks leadja a hátralévő 2 meccsét és a 76ers beelőzi őket, mondjuk a Bobcats-től nagy művészet lenne kikapni :P

(NBA Memes is kezd napi rutinná válni :D )

Kép

Orton és Westbook :) :

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.25. 02:20:25

Spursnek én is szurkolok, Spurs-Celtics csúcsmeccset az idei NBA döntőbe :D

Lakers' World Peace suspended seven games without pay

Most Celtics-Heat szerencsére van időm megnézni, s az utóbbi 1 hét borzalmai után ami ért így sport terén jó lenne felüdülésként egy kis igazi Celtics Basketball győzelemmel megspékelve!
Egy klasszikust idézzek :lol: D-Ligás meccs (megtetszett ez a kifejezés :D) várható!Mindkét oldalon rengeteg hiányzó, de legalább sokat lehet tanulni, s figyelni kinél hogy működnek a cserék!
Mi egy Bradley-Pavolovic-PP-Bass-Hollins ötössel riogatunk :D Míg a Heatnél a Chalmers-Miller-Battier-Haslem-Pittman ötös kell helytálljon :D

LETS GO CELTICS aztán utána Suns-Jazz csak a PO feeling kedvéért, s mert szabadság van :D

1; negyed
Jól kezdünk 0 pont 4 eladott labda :? Így hogy nincs az ellenfélnél a BIG3 csendben a Garden is, nincs kit fütyülni :D
Sikerült pontot dobni :D 11-4 oda, borzasztóak vagyunk.,..17-10 a vége a negyednek rengeteg hiba itt is ott is, de hát ez nem meglepő!
11 Miami és 7 Celtics eladott labda :D
2; negyed
Végre megvan az első Sean Williams pont keltaként :D 17-15, viszont borzasztóan dobunk 6/21 nagyon baráti....
Na végre kezdenek megnyugodni a srácok vannak szép dolgok védekezésben és támadásban, jött Jones gyorsan beszórt 2 trííít megint meglépett a Heat, de végre nem csak arról szól a meccs ki dobja ki hamarabb a pályáról :D
Jones kiütötte Doolingot majd dobott egyet a világ végéről persze trííí...Vétlen volt a könyökös, de Artest evezése után megint egy nem normális testhelyzetben lévő lengő könyék talált el valakit!
Doolingnak fel is repedt a szeménél!
Daniels ma is iparkodik, remélem Doc felfigyel rá, Pavlovicnál többet játszhatna, mert megérdemelné!
34-28 a szünet azért a második negyed már annyira nem volt borzalmas :D

3; negyed
PP mutaott egy szép behind the backet majd táblás tempót, lassan mehet is vissza a padra :D Megy 10el a Miami, Atlanta nyerésre áll sajnos :D Van még 3 perc Atlantában, hajrá Clippers.
50-50 a negyed vége, 70 pont elérése vágyálom kategória itt is ott is :D Atlanta nyert, mi itt a negyed végén feljebb kapcsoltunk védekezésben és meg is lett az eredménye, még vezettünk is, de itt a végén Cole egyenlített!
4; negyed
Azért Doc morcos volt, s többet kér a csapattól (play hard, rebound minden második szava volt az időkérésnél szinte ), s hangsúlyozta győzni akarunk :D Vannak is erre utaló jelek szerencsére!Védekezés rendbe jött, Doc bólintott is a fiúknak, megyünk 6al 6 perccel a vége előtt!Abszolút "sörmeccs" de otthon jó lenne behúzni ha már így alakult!Pavlovic for MVP :D Sasha itt a végén MR Clutch zsák tőle triplák megyünk 11el :D
78-66 a vége kis önbizalomnövelőnek jó volt.Atlanta behúzta, utolsó meccsen a Dallast fogadják, mi meg a Bucksot biztos, hogy a Hawks lesz az ellenfelünk a PO-ban kérdés, hogy pályaelőnnyel vagy nem!

Ezt a mai meccset meg mindenki felejtse el, aki szeretne jó NBA mérkőzést látni, voltak szép dolgok azért, de alapvetően a hibák tömkelege jellemezte a meccset!Holnap kommentátorok dolga nem lesz egyszerű az biztos :D
Game90 írta:
0:57-től epic:
http://www.youtube.com/watch?v=AtqPLQhkRsw

Kobe trollkodik :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=kkGm8pwdI10

Tony Allen ilyet is tud :D :
www.youtube.com/watch?v=rvIEpiZMUiw

Bobcats sorozatban 21 vereség... Jordan különösen jó ezen a képen, ő a Bobcats tulajdonosa.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2491_n.jpg
Haláli, főleg Tony Allenen sírok, de gyorsan korrigált :D

szerk: Na akkor kialakult a PO mezőnye már csak ide-oda váltások lehetnek :D
Amik maradtak kérdések, hogy Keleten Hawks/Boston pályaelőny, NY vagy Philly lesz a 7-8
Knicks fogadja a Clipperst és megy a Bobcatshez, a Philly megy Milwaukeeba és Detroitba!

Nyugaton: 4-5 hely kérdéses és a 6-7-8 :D És ezt nehéz lenne betippelni is :D

Joe Johnson ezzel a tríível döntötte el gyakorlatilag a hihetetlen fontos Hawks-Clippers meccset:
http://www.youtube.com/watch?v=uciKsWRa ... AAAAAAAGAA

Ma az NHL-ben egyébként óriási meccs Bruins-Capitals 7ik összecsapás :D
Holnap meg Rangers-Senators 7ik meccs :D
Hajrá Burins és Rangers!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.24. 20:24:07

Tocy írta:Ez a Spurs hihetetlen! Komolyan, beleszerettem ebbe a csapatba. 13 ember dob tőlük pontot, cserék is 10 felett, kezdőből van aki 6-6-ot mezőnyből, büntetőről is hibátlanul dob, és a legtöbbet Duncan játszotta 26 perccel. Félelmetes csapat...ha nem a Heat lesz a bajnok, akkor legyenek ők!
Na itt van az emberem. Legalább nyugaton ugyanannak fogunk drukkolni. :D

Én a draftot jobban várom mint a PO-t, nyilván mert ott érdekelt csak a Houston. :oops:
PCsabi
aka Game90

2012.04.24. 20:09:18

MessiFan írta:Ha kb annyi esze lett volna 1-2 Thunder játékosnak mint """""World Peace-nek""""" akkor igencsak összetörték volna szegényt. Ibaka megette volna vacsorára.
Jelenlegi mezőnyben szerintem Artest verne mindenkit, Ibaka-nak sem lett volna sok esélye.
Hami írta:Hajrá Lakers :) dee sok szimpi csapat van még.... OKC,Chiacago, Memphis

Utálom a Dallas, Miami,San Antoni, Boston négyest
Bob, Kalap, MessiFan, Tocy stb. hatalmas haverjaid lesznek. Nem.
Eazzy írta:olyan szinten stílusos, egyedi és rendkívül sokszínű volt az NBA, hogy ha belegondolok, hogy most ezek az izzadságszagú kitermelt izomrobotok közel sem annyira szórakoztatóak...fájó.
I miss it sooooo much :cry:
Fociban sajnos ugyanez van.

Én McGrady-t sajnálom a legjobban, kb. Kobe szintű játékos lehetett volna, ha nincsenek a hátsérülései. Egyébként is bírom őt, imádom, ahogy dob.
Bob_Marley írta: PO-ra hangolódva:
NBA Playoffs 2012 Preview
Csak kezdődne már :P

Knicks remélem leadja a maradék 2 meccsét, inkább a Bulls-szal kezdjenek az 1. körben. Ma pedig lesz egy Jazz - Suns döntő :)

Bazskánál LBJ az MVP:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/dijeso-1
Számára már csak a bajnoki cím megszerzése jelent kihívást, azt viszont pusztán a képességeivel nem fogja tudni megszerezni, fejben kell felnőnie a feladathoz.

0:57-től epic:
http://www.youtube.com/watch?v=AtqPLQhkRsw

Kobe trollkodik :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=kkGm8pwdI10

Tony Allen ilyet is tud :D :
www.youtube.com/watch?v=rvIEpiZMUiw

Bobcats sorozatban 21 vereség... Jordan különösen jó ezen a képen, ő a Bobcats tulajdonosa.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Hami
Barça C
Kapcsolat:

2012.04.24. 19:26:03

Hajrá Lakers :) dee sok szimpi csapat van még.... OKC,Chiacago, Memphis

Utálom a Dallas, Miami,San Antoni, Boston négyest
Aki szereti a sportot nézzen rá saját írású kis sportblogomra. Fő téma mi más mint a Barca de más hírek is megjelennek! Visca el Barca
http://sporttoll.blogspot.com/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.24. 11:49:39

MessiFan írta: Holnap Heatet fogadjuk. Nem haragudnék meg Riversre, ha teljes kerettel állna ki, és a győzelemre hajtana. Kell egy kis pezsgés a PO előtt.
Én meg megharagudnék rá!
Meg van a célkitűzés, feljebb nem tudunk lépni!
Presztízs? Nem hiszem, hogy bármit bizonyítania kellene ennek a Celticsnek, illetve idén 3 meccsből 2őn lerendeztük őket rendesen, így az idei év is letudva!
Sokkal fontosabbnak tartom, hogy pl mint a Hawks ellen lássuk ki tud majd hozzátenni a rájátszásban!Ott van Daniels esete, Hawks ellen nagyon jól mozgott a múltkori meccsen, inkább őt lássam, hogy mit tudunk vele majd csinálni a PO-ban mintsem pl Rondot!
A sérültjeink szerintem mind pihennek!Allen-Rondo-Pietrus, s én nem bánnám, ahogy a Hawks ellen most sem játszana sem KG sem PP!
Bár a vicc, hogy múltkor országos meccs volt a Hawks-Celtics és állítólag megharagudott ránk az ESPN, hogy pihentettünk :D Miközben elfogadható meccset játszottunk idegenben, s kikaptunk 5 ponttal!És ez is országos meccs lesz, de mint írtam van hátra még 2 meccsünk, s nem kell semmit sem bizonyítani!És a Heat is nem teljes csapattal fog jönni!

Artestet én még nem ekéztem :D
Nem is akarom még, majd ha meglesz az ítélet, de halkan megjegyzem Rondo ezért:
http://www.youtube.com/watch?v=n9Ne0da0EH8 kapott 2 meccset!Nem volt sportszerű, s teljesen megérdemelt is volt, akármi van a sporinak nem dobjuk oda a labdát, még ha 25ikre is belegyalulnak a földbe, s nem fújnak semmit!
Artest visszaeső és sok mindenben hasonlít Pepere, mert amúgy remek játékos lenne, de fejben iszonyat gyenge!Kíváncsian várom, hogy mi lesz, mert nagyon nem mindegy a PO szempontjából sem, hogy mi lesz a döntés!
Game90 írta:
Cumbee írta: A Golden State is nyert, nagyon szimpatikus kis csapat, lassan az egyik kedvencemmé válnak.
GSW még tankolni sem tud normálisan... #-o :mrgreen:
Régi lehet unalmas is, de eszembe jutott látva a humor topikot is:
http://www.youtube.com/watch?v=2Ez9ySCFmhU
Meg már nem is annyira aktulis, de mikor az van, ne aggódj Lisa Kwame Brown még nálunk van :mrgreen:

PO-ra hangolódva:
NBA Playoffs 2012 Preview
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.24. 11:27:46

Bob_Marley írta:Artestet imádjuk :D
Abban a Pistons elleni mészárlásban azért sokan benne voltak!
JO sem csak tétlenül nézte az eseményeket

Amit a nosztalgiáról írtatok teljesen igaz!Nekem a nagy harcok a palánk alatt amik még nagyon hiányoznak!

Filmbe meg a Fehér ember nem ugrik magasra alap film (Zsákolj ha tudsz ,de nekem így marad meg mindig is :D)
És neobarca még a Játék ördöge is kötelező!
Ráadásul Spike Lee rendezte, akit meg biztos ismersz :lol: Iszonyat jó film! He got Game az angol címe
Mondjuk az egyik főszereplő Ray Allen, nem pedig Melo, de hátha így is tetszik neki :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.24. 09:47:48

Bob_Marley írta:És neobarca még a Játék ördöge is kötelező!
Ráadásul Spike Lee rendezte, akit meg biztos ismersz :lol: Iszonyat jó film! He got Game az angol címe
Köszönöm a tippet, ma le is kapom bár sztem inkább a Chelsea elleni meccs lesz ma terítéken. ;) Spike Lee? Hmmm... Ismerősen cseng... Mintha már hallottam valahol ezt a nevet... Talán Bruce Lee rokona? Vagy a dublőre volt? :lol: :lol: :lol:
De tényleg köszi! Ennek tudatában még kíváncsibb vagyok a filmre.

csababarca! Igen, félre írtam, nem Geraldra gondoltam. De akkor nem csak Arteset kapott büntit a bunyó után nem? Mert láttam ott 1-2 egyenes és horgot mástól is... :lol:
Emléxem anno Melót is jó hosszú időre eltiltották egy ártatlan kis egyenes miatt... 8) :lol: :lol:

A régi időkre visszaemlékezve én is teljes mértékben egyetértek veletek. Teljesen más feelingje volt a meccseknek. Nem robotokat hanem szinte az utcán kosarazó tehetségeket vonultatták fel a csapatok akik a gettóban a téren nőttek fel. Semmi testtömegnövelő, semmi extra fiziko terápia. Könnyedek voltak és volt stílusuk... 8)

Meg az sem elhanyagolható, hogy más világ volt itt is. Megőrültünk a kosaras kártyákért. Emléxem amikor apuval általános suli ba menet beugrottunk a Bosnyák piacra és vett nekem az újság árusnál. Szinte még hallom ahogy a zsacskót izgatottan széttépem. Ha így visszagondolok még érzem a friss kártyák illatát. Emléxem amikor kereskéltem a magazinban, hogy melyik hány dollárt ér és arra is amikor a több száz darabos gyüjteményemek 2000Ft-ért se tudtam eladni. :( :lol:

Nem tudom, ki, hogy van vele, de szívesen lennék ismételten 15évvel fiatalabb. 8)

Azok voltak a régi szép idők. Most meg ülök itt a bányában és az adótengerben próbálok fennmaradni a vizen... :(

Már már belekönnyezek... :oops: :lol: :lol:

Remélem ezzekkel a régi kellemes emlékekkel, nem vagyok itt egyedül... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.24. 08:59:01

Ez a Spurs hihetetlen! Komolyan, beleszerettem ebbe a csapatba. 13 ember dob tőlük pontot, cserék is 10 felett, kezdőből van aki 6-6-ot mezőnyből, büntetőről is hibátlanul dob, és a legtöbbet Duncan játszotta 26 perccel. Félelmetes csapat...ha nem a Heat lesz a bajnok, akkor legyenek ők!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.24. 00:09:07

Ha kb annyi esze lett volna 1-2 Thunder játékosnak mint """""World Peace-nek""""" akkor igencsak összetörték volna szegényt. Ibaka megette volna vacsorára. Am ez az ütés nálam megér annyit hogy a PO-ba be se tegye a lábát.
Mindig is voltak ilyen bunyók, egyik sem tetszett. Ezen nem értem mi olyan mókás.
NYK-ATL meccs mekkora volt te jó ég! A kínos pillanat amikor az ellenfél is bedob mindent, de kikap :lol:
Anthony is the beast in the east. Novák Laci csak 1 tripla. Poor, poor Novak.

Holnap Heatet fogadjuk. Nem haragudnék meg Riversre, ha teljes kerettel állna ki, és a győzelemre hajtana. Kell egy kis pezsgés a PO előtt.

Kép
Its fucking true.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.23. 22:55:22

neobarca írta: Te jó ég mekkora bunyó volt... Artest egy állat de azért G Wallace-t sem kell félteni. Őt nem büntették meg?
Két Wallace volt akkor Detroitban,Ben és Rached.
Gerald Wallace nem.
de gondolom csak elírtad.

mindig is egy eke volt Artest,rég nem engedném kosárpályák közelébe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.23. 22:50:53

Artestet imádjuk :D
Abban a Pistons elleni mészárlásban azért sokan benne voltak!
JO sem csak tétlenül nézte az eseményeket

Amit a nosztalgiáról írtatok teljesen igaz!Nekem a nagy harcok a palánk alatt amik még nagyon hiányoznak!

Filmbe meg a Fehér ember nem ugrik magasra alap film (Zsákolj ha tudsz ,de nekem így marad meg mindig is :D)
És neobarca még a Játék ördöge is kötelező!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.23. 21:36:22

Úgy döntöm, ma tolok egy kis retro mozizást. A film címe:
ZSÁKOLJ HA TUDSZ! 8) :lol:

Szerk: Ezt még én sem láttam csak hallottam róla, pedig abban az időben sok meccset néztem.
http://www.youtube.com/watch?v=Cu5bprqdUgY
Te jó ég mekkora bunyó volt... Artest egy állat de azért G Wallace-t sem kell félteni. Őt nem büntették meg?

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:24:25

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo ... bummafejbe

Azt a 2004-es tömegbunyót még soha nem láttam korábban. Ez az Artest igazi barom. Remélem a tegnapi után újabb kiadós eltiltás vár rá.
World Peace. :lol:

Tegnap esti meccs egyébként ettől függetlenül fantasztikus volt, nem hittem, hogy vissza fog tudni jönni a Lakers, majdnem el is mentem aludni a 4. negyed előtt. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.23. 18:34:53

Helyes, helyes, éljen a jégkorong! 8)
Ha a Phoenix is továbbjutna, na az lenne az igazi meglepetés. A Nashville évek óta titkos favorit, nekik már "kijárna" egy döntő, ami most meg is lehet.
A kedvencem, a Pittsburgh kiesett, így már szívből egy csapatnak se szurkolok, de imádkozni fogok, hogy bárki, csak ne a Philadelphia legyen a győztes! :twisted:

@neobarca:
A jégkorong, főleg az NHL tényleg eléggé lutri, nagyon kiszámíthatatlan, de én meg focival alig nyerek tippmixen, a jéghoki annál többször bejön.. :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.23. 18:33:11

kanty írta:
visca el barca írta:nba-ban ezt hogyér' mérik?

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... raEwCKHvLM

pénzbünti, eltiltás, ejnye-bejnye?
Kap pár meccses eltiltást és pénzbüntit, de utóbbi nekik nem oszt nem szoroz.
Nem vagyok anti-Lakers van, de ha Stern elég tökös, akkor ezért kb 10 meccsben mérik az eltiltását. Nem hiszek ebben, de az lenne a jogos, mert ez undorító, gusztustalan, féreg megmozdulás volt "Világbékétől".
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.23. 18:25:34

visca el barca írta:nba-ban ezt hogyér' mérik?

Kap pár meccses eltiltást és pénzbüntit, de utóbbi nekik nem oszt nem szoroz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.23. 17:11:18

nba-ban ezt hogyér' mérik?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.23. 16:11:55

Eazzy írta:
Game90 írta:NBA Early 2000s:
http://www.youtube.com/watch?v=3J_1aM5hr38
Nagyon sajnálom, hogy a nemrég NBA-t néző embereknek pl egy Carter, vagy McGrady kb egy felesleges koloncot, egy padembert jelent, aki még epizódszerepekhez sem jut...és csodálkozva nézik, hogy igen, Carter volt amikor messze az TOP3 játékos volt, vagy hogy Marbury gyönyörű dobásai is mennyire feledésbe merülnek, nem beszélve a legdominánsabb kisemberről valaha...áhh, olyan szinten stílusos, egyedi és rendkívül sokszínű volt az NBA, hogy ha belegondolok, hogy most ezek az izzadságszagú kitermelt izomrobotok közel sem annyira szórakoztatóak...fájó.
Mindennel egyetértek! Emlékszem arra a talán 2001-es Sixers-Raptors 4-3-ra PO-párharcra, ahol ha Iverson vagy Carter 30 alatt dobott, már gyenge meccse volt...nem volt ritka az 50 pont sem. McGrady áh...az a 2001 körüli Sacramento, Milwaukee, Charlotte, vagy a Houston-Johnson-Sprewell-Ewing féle NYK, a büntető és triplakirály Reggie Miller, Big Zo a Heatben, Pierce-Carter rookie-szezonja, a Spursben az Ikertornyok, Duncan fiatalként, szinte atletikusként :D amikor még Shaq sem volt dagadt, és 30 pont körül átlagolt :D Portland is félelmetes volt...Nyugat elsöprő dominanciája, de a keletiek mégis látványos ütközetei...pont ma nosztalgiáztam picit, régebbi meccsekkel, összefoglalókkal, nagyon sok dolog előjött abból az időből...
balinteer
Capitá del Barça

2012.04.23. 14:09:43

Ez az NHL beteg. A Canucks kiesett a Los Angeles Kings ellen,az elsőt kiverte az utolsó.:) Ez nagyon zsír el kell kezdenem követni,nagyon alaposan.:)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.23. 12:57:57

Game90 írta:NBA Early 2000s:
http://www.youtube.com/watch?v=3J_1aM5hr38
Nagyon sajnálom, hogy a nemrég NBA-t néző embereknek pl egy Carter, vagy McGrady kb egy felesleges koloncot, egy padembert jelent, aki még epizódszerepekhez sem jut...és csodálkozva nézik, hogy igen, Carter volt amikor messze az TOP3 játékos volt, vagy hogy Marbury gyönyörű dobásai is mennyire feledésbe merülnek, nem beszélve a legdominánsabb kisemberről valaha...áhh, olyan szinten stílusos, egyedi és rendkívül sokszínű volt az NBA, hogy ha belegondolok, hogy most ezek az izzadságszagú kitermelt izomrobotok közel sem annyira szórakoztatóak...fájó.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.23. 12:27:34

kanty írta:Most kezdtem követni a hokit, de hihetetlenül élvezem, h ennyire kiszámíthatatlan. :)
Én anno pont ebbe őszültem bele. Idegrohamot kaptam néha, hogy kimegyek a konyhába egy sörér és mire visszajövök már az ellenfél vezet 2vel... :lol:
Na meg annó amikor komolyan foglalkoztam az NHL-el mondanom sem kell hány tippmix-emet vitte el. :( Csak a legbetegebbeknek ajánlom tippmixen az NHL-t! Mondjuk az is igaz, hogy a legnagyobb szakításaim is NHL-el voltak... 8)

Válasz küldése