Most, h lecsillapodtak valamennyire a kedélyek 2 nappal Clássico után, én is megmerem kockáztatni, h látogassam a Barca-val kapcsolatos topikokat, ha nem is mindegyiket...mindenesetre ide most írok...
Először is gratulálni szeretnék a REalnak, mind a meccshez, de elsősorban a bajnoksághoz! Megérdemelték mindkettőt!
A meccsről:
Teljesen megérdemelten nyerte meg a Real a meccset, jól játszottak. Mi nagyon rosszul játszottunk sajnos, kérdés mennyire tudható be a Real jó játékának. Értem ezalatt mennyire találta meg most MOu a "tökéletes-taktikát" ellenünk. Remélem ez nem így van, de ezt legközelebb egy esetleges BL döntőn deríthetjük ki. A vicc az, hogy CR nem játszott jól a meccsen most sem, de persze ő van olyan klasszis, h nem kell jól játszania ahhoz, h eldöntsön egy meccset...Tőlünk Thiagot tudnám kiemelni a szürke mezőnyből.
Amitől tartok, ha egy esetleges BL zakó is bekövetkezne, mennyire tudnák a játékosok komolyan venni a kupadöntőt. Mert akkor megfoghat minket a Bilbao. Reméljük nem így lesz...
Az meg nevetséges, h mindig ilyenkor jönnek egyből a viszlát Pep hszek... nem látogattam mostanában a topikokat, amikhez közünk van, mert eltudom képzelni mi ment ott...
off: ha BLt sem húzzuk be, legalább selejteződnek a divatok...