2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Játékra kész egy ideje.Messidona10 írta:Afellay? Lemaradtam valamiről?
de ő azt írta, hogy BÁRMILYEN 1 gólos! tehát, ha 2-1, akkor kiesünk, vagyis csak akkor van hosszabbítás, ha 1-0 a vége! Gondolkodj mielőtt írsz!Kash írta:Nemigazán, ha a meccs végén 1-0 a barcának, akkor hosszabbitásmes írta:Gyerekek, nyerni nem eleg! 1-0-n kivul , barmilyen egygolos elonnyel kiestunk.
Ezért mondom nincs cicmic három gólt kell hinteni azt kész......mes írta:Gyerekek, nyerni nem eleg! 1-0-n kivul , barmilyen egygolos elonnyel kiestunk.
Úristen, Arsenalt akartam irni...fcbarca0827 írta:Imádom, hogy mennyire tisztában vagy a dolgokkal.Kash írta:Ismét villant egy 4-est? mint anno a Cselzi ellen?De szép is lenne, de én 1 Messi góllal is beérem, ha azzal megnyerhetjük a mérkőzést...
Azt a 4-est az Arsenalnak lőtte.
Imádom, hogy mennyire tisztában vagy a dolgokkal.Kash írta:Ismét villant egy 4-est? mint anno a Cselzi ellen?De szép is lenne, de én 1 Messi góllal is beérem, ha azzal megnyerhetjük a mérkőzést...
Ismét villant egy 4-est? mint anno a Cselzi ellen?Jah így jogos persze.
nem tudtam hogy az elején ezt mondta.
Ma remélem villant a bolha.
Jót tenne neki 1 gól mindenképp
Jah így jogos persze.Sanama írta: Akkor félreértesz
Vincze Ottó meccs előtt közvetlenül "nagyképűen" Barca nyer 3-1Nem mondok ilyet ha előtte látom,hogy Messit nem érdekli a dolog
Legalábbis én tuti nem. Szóval kicsi mintha maga ellen beszélt volna.
Akkor félreérteszcsababarca írta:nem akarom védeni Vincze Ottót,de ezt nem csak ő látta így szerintem.Sanama írta: Ő már a bemelegítésnél is lement a pályához, és bizony látta,hogy Messi fásult, ez nem az ő napja.
Nekem meccs első félidejében tűnt fel ez,hogy nincs semmi tűz benne,nem megy még annyira se az elveszett labdákért mint általában. Tényleg lehetett látni az arcán egy ilyen "nemérdekelaz egész" érzést.
Második félidőben már csipkedte magát.
Ez utólagos belemagyarázásnak tűnhet,de én tényleg az elejétől láttam ezt rajta.
nem akarom védeni Vincze Ottót,de ezt nem csak ő látta így szerintem.Sanama írta: Ő már a bemelegítésnél is lement a pályához, és bizony látta,hogy Messi fásult, ez nem az ő napja.
Szia az tökjó . Én villamosmérnöknek.Hami írta:Sziasztok van egy sportblogom . Sportkommunikátornak tanulok.
Na meg persze Barcelona fanatikus vagyok.
A kérdésem az lenne melyik topicban reklámozhatom ezt anélkül hogy tiltsanak.
Előre is köszönöm Hajrá barcelona!
Sok embert én se értek itt:elúszott a bajnokság de még ott van 2 kupa amit megnyerhetünk és ehhez a 2 kupához 3x kell nyernünkBarcaforever írta:Nem csak ő, az egész csapat egy legenda!Csak ezt sok 5-6 éve Barca rajongó emberke, még nem nagyon látja át, meg a "mai meccsen gyenge volt, padozzon" nagy eszű ember.Zsolti95 írta:gyerekek, azon gondolkoztam h Crespo nagy játékos volt de néztem a statisztikáját és 128 gólt lőtt pályafutása során amit Messi 2-2,5 szezon alatt meglő!Ha Crespo az egyik legjobb csatár volt akkor Messi már élő legenda![]()
itt a statisztika Crespo-ról:
http://www.transfermarkt.de/de/hernan-c ... _3410.html
Ez az ember, Ronaldoval együtt egy korszakos zseni.
Tehát majd 9-10 év múlva, amikor lehet 4 év alatt 1 kerülünk Bl elődöntő-be ( ne legyen) akkor fogják itt felfogni sokan, h mit vittek ezek a fiúk végbe.A 2000-es évek elején, mit szóltak volna, ezek az emberek mikor a csoportunkba 3. lettünk!?
Játszania kell, mert akar.Pep mondta, h Messi akkor pihen, amikor ő akar, és örüljünk neki, h nem igazán akar.Meg lehet szólni, a szombat miatt, de ha a Levante ellen nincs, szinte érdektelen lett volna már alapból az El Classico.
Nagyon reménykedem pályafutása alatt, egy Portugál-Argentín Vb döntőnek!
Nem csak ő, az egész csapat egy legenda!Csak ezt sok 5-6 éve Barca rajongó emberke, még nem nagyon látja át, meg a "mai meccsen gyenge volt, padozzon" nagy eszű ember.Zsolti95 írta:gyerekek, azon gondolkoztam h Crespo nagy játékos volt de néztem a statisztikáját és 128 gólt lőtt pályafutása során amit Messi 2-2,5 szezon alatt meglő!Ha Crespo az egyik legjobb csatár volt akkor Messi már élő legenda![]()
itt a statisztika Crespo-ról:
http://www.transfermarkt.de/de/hernan-c ... _3410.html
Van Persie-t nem nagyon láttam játszani mert eddig csak a spanyolt néztem most nekem nincs digim, neten pedig elég ha a Barcát végigszenvedem.Kash írta:Felesleges visszameni védekezni, Henry sem ment sose vissza védekezni, mégis egy legendának tartjátok...Mikor láttad Van Persie-t védekezni? max a szögleteknél, de akkor ennyi erővel mondhassuk azt is, hogy a Real vs barca 1-3-nál Messi ment vissza szerelni Di Mariat, sikeressen!Kiemeltem amire én a hangsúlyt szerettem volna tenni. Mondom ki kéne tenni mondjuk a következő bajnokin , hogy érezze azt ,hogy Ő is kihagyható a csapatból. De amúgy nagyon tisztelem Őt és nagyon szeretem a játékát.
Ha megy neki akkor nagyon megy , ha pedig nem akkor egyáltalán.
Egy dolgot szeretnék jövő szezontól látni tőle még pedig azt ,hogy Ő is megy vissza védekezni
Felesleges visszameni védekezni, Henry sem ment sose vissza védekezni, mégis egy legendának tartjátok...Mikor láttad Van Persie-t védekezni? max a szögleteknél, de akkor ennyi erővel mondhassuk azt is, hogy a Real vs barca 1-3-nál Messi ment vissza szerelni Di Mariat, sikeressen!Kiemeltem amire én a hangsúlyt szerettem volna tenni. Mondom ki kéne tenni mondjuk a következő bajnokin , hogy érezze azt ,hogy Ő is kihagyható a csapatból. De amúgy nagyon tisztelem Őt és nagyon szeretem a játékát.
Ha megy neki akkor nagyon megy , ha pedig nem akkor egyáltalán.
Egy dolgot szeretnék jövő szezontól látni tőle még pedig azt ,hogy Ő is megy vissza védekezni
Kiemeltem amire én a hangsúlyt szerettem volna tenni. Mondom ki kéne tenni mondjuk a következő bajnokin , hogy érezze azt ,hogy Ő is kihagyható a csapatból. De amúgy nagyon tisztelem Őt és nagyon szeretem a játékát.Gerard3Piqué írta:Ez biztos???Egy igazi önző dél-amerikai játékos. Legalább egy hete szinte mást nem csinál csak labdákat ad el ÉS NEM PASSZOLNA SENKINEK!!A szabadrúgásokat rendszerint vagy mellé vagy a sorfalba lövi ki kéne rakni két meccsre ,aztán rájönne ,hogy ő is csak EGY játékos a sok közül, és a szurkolók töke tele van vele, Pedritó hasznosabb lenne.
Lehet ( sőt biztos) ,hogy a Pedrós rész túlzás, de azért Messi 10-ből 8-szor a védő(k)be vezeti bele a labdát és csak kétszer passzol abból a kettőből is egy rossz . De nem baj lesz ez még így se! Csak ne az legyen vele mint Dinhóval .