Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
TT
Capitá del Barça

2012.04.24. 19:47:25

teljesen jó lesz ez, csak ne ívelgessen Izsák aztán már nincs vele problem. ki más lehetne jobb nála? max Adrianot tettem volna be, de ő sem a legjobb mostanság. és örülök hogy nem kezd Alves!
Senyera
Jugador del Barça

2012.04.24. 19:47:08

Reméljük a mester tudja hogy mit csinál.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.24. 19:46:17

Cuenca szerintem jóval hasznosabb lehet egy felállt védelem ellen,mint Tello.

Ha nincs a szombati meccs,akkor is ezt írom látatlanba is.

Most Pedro mitől lett jobb hirtelen mint Cunci? Formája azért még messze nem az igazi, mezőny munkája példaértékű továbbra is, de szerintem Cuenca se fog sétálgatni.

Nem titulálnám nagy hibának, persze minden benne van, de annál LÉNYEGESEN jobb megoldás, mintha Iniesta lenne a bal támadó...neki középen kell lenni.

Meccsről:

nincs igen mit írni, jobban várom mint vártam a klasszikust, ez elég ritka nálam, főleg azért,mert hihetetlenül bánt az odavágó,és ennyire igazságtalan eredményt rég láttam.

Bárhogy,de tovább kell menni, és a döntőben -valószínűsíthetően- levakarni Mou fejéről a vigyort.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.04.24. 19:44:55

Cuenca nemáá' :x Azt hittem Pep tanult a hétvégiből....
Na mindegy, azon kívül nincs baj a kezdővel. Max Alves hiánya.
VAMOS!
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2012.04.24. 19:44:32

mit értetlenkedtek?? nincs épkézláb csatárunk. a 40 milliós támadónk fél éve sértült, pedró gólképtelen, tello lelki állapota a habokba van, affelay sérült volt, nem játszott semmit. kit kéne betenni? alvest aki se beadni se kapura lőni "nem tud"(tud csak mindig inkább passzol) vagy adriano?.. nincs más esély muszáj BIZNI!
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.24. 19:44:31

teljesen jó a kezdő. tök mind1 h pedro, tello, vagy éppen cuenca. sok vizet egyik sem zavarna...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
levproff
Director del Fútbol

2012.04.24. 19:44:28

Méér nem ALves kezd Cuenca helyett? Mindegy. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Tomsa
Entrenador del Barça

2012.04.24. 19:42:29

Azért labdabiztosabb mint Pedro. Alibipasszok nem kellenek ma.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.24. 19:41:01

Cuenca? ez meglepőbb számomra mint Tello hétvégi kezdetése :roll:
Abszolút veszélytelen kapura a gyerek,de ha már bekerült,akkor ma cáfoljon rám.
A többivel egyetértek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hArpi89
Jugador del Barça

2012.04.24. 19:40:35

Tomsa írta:Hivatalos kezdő: Valdes - Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Iniesta Cesc - Cuenca Messi Alexis
Cuenca? ezt már komolyan nem hiszem bazdmeg el... ez a pep mostmár felbasz. én tisztelem becsülöm, de ezt [auto_cenzúra] nemkéne. ottvan a fiataloknak a bajnokság, ott tesztelje őket!
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Tomsa
Entrenador del Barça

2012.04.24. 19:39:24

Hivatalos kezdő: Valdes - Pique Mascherano Puyol - Xavi Busquets Iniesta Cesc - Cuenca Messi Alexis
bzozo
Jugador d'estrella

2012.04.24. 19:35:42

Visca BARCA!! :twisted: :twisted: :twisted:
Visca CATALUNA! :twisted: :twisted:

GYőzelem!!!
VISCA EL BARCA
Andris
Adminisztrátor

2012.04.24. 19:10:48

Nem vacakolnék ma, 3 középső védő, egy szűrő kp plusz Alves.
-------------Valdes------------
---Piqué----Masch----Puyol--
--Alves----Xavi----Busquets-

Itt most kivételesen fontos hogy Piqué legyen Alves oldalán, mert ilyenkor ott vagyunk a legsebezhetőbbek, és ha sárgás megmozdulás kell, ne a veszélyeztetettek legyenek ott. Masch pedig kellőképp gyors hogy utolsó ember legyen, még véletlen se a lomha piqué vagy az öregedő capitano legyen ott.

Alves értelemszerűen feljebb tolva, így nem kell a szélső Cuenca személyében.
----Messi-----Cesc----Iniesta--
-------------Alexis---------------
egyértelmű, a maradék így. Pedrot nem kell indokolni, Cuenca mint írtam most feleslegesebb, Tellot pedig nem erőltetném a Clasico után.

Pedro, Cuenca és Tello a cserék, ha fogy az idő és nincsenek góloK!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
samy85
Capitá del Barça

2012.04.24. 19:02:00

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... nk-2127329

http://www.hatharom.hu/gallery/837362b0 ... ra_640.jpg
kb erre számítunk!:D:D

Ok ok sorry! keresek 1 másikat, csak elég nehéz méretben megfelelőt találni!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
hölör
Jugador del Barça

2012.04.24. 18:58:24

Nem arról volt szó korábban, hogy sárgalapos eltiltás nem lesz érvényes a döntőre csak a piros?
Ha jól emlékszem akkor a sárgalapos veszély max a jövő szezonra lehet érvényes az idei már nem.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
samy85
Capitá del Barça

2012.04.24. 18:36:24

Nem kérünk sima összeállításokat,tiltott már egy jó ideje.Mellesleg az aláírásképedet gyorsan cseréld le,mert kicsit mintha nagy lenne :) m.
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.24. 18:02:20

Az én kezdőm: VV - Puyol-Pique-Masch - Busi - Xavi-Thiago-Ini - Messi-Alexis-?. :D

Felesleges a 4 védő, mert ha kb az utolsó emberünk adja el, teljesen mindegy hányan próbálnak visszaérni.Alves és Fabre fásultak és gyengék mostanában.A 3. csatár egyszerűen nem tudom ki lehetne.Afi kiesik még, Pedro nagyon gyenge, Cuencát nem erőltetném.Tellót akarnám, de sajnos látszott, hogy nagy meccsen még nem tudja hozni a szintet.

Amit viszont biztos hogy kipróbálnék: párszor a meccsen Messi jobbról indulna.Ha oda is követné szépen 3-4 védő, meg lehetne nyitni a védelmüket.

Ha fejben megint nem leszünk ott, Xavi megint nem tudja hozni a saját szintjét, Messi meg a saját térfelünkről, ráadásul középről próbál indulni, akkor nem sok jót jósolok.

Pörögni kell, gyorsan járatni a labdát, és ha nem állunk jól, akkor hagyni a tili-tolit.Ha véletlenül egyszer kinyílnak, vagy szögletüknél megszerezzük a labdát, akkor nem 20 passzal kell előrejutni a kapujukhoz.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.04.24. 17:44:32

Továbbra is azt mondom hogy szerintem nem befolyásolja döntően a csapat mentális állapotát a hétvégi vereség. Számtalanszor bizonyított már ez a csapat éles helyzetekben, talpra álltak, és a sikeréhség ugyanúgy megvan. Úgyhogy ilyen téren nem hinném hogy gondok lennének, mindent meg fognak tenni a továbbjutásért!

Iszonyatosan fontos lenne ha már félidőben vezetnénk. Nagyon tartok attól hogy a vége felé, egy esetleges kedvezőtlen állásnál görcsössé válik a játékunk. Különösen hogy a Chelsea minden pillanatot meg fog ragadni már az 1. perctől kezdve hogy ne legyen folyamatos játék. Ma tényleg csak egy 100% közeli teljesítmény lesz elég, mert embertelenül szívós ellenféllel van dolgunk. Nagyon izgulok mert ez a csapat nem érdemelné meg hogy 2 -3 meccs miatt egy elbukott szezonnak titulálják az ideit. Ezenfelül pedig teljesen egyértelmű hogy ennek a Chelsea-nek nincs helye a döntőben, egy ilyen párharcot egyszerűen nem dönthet el a szerencse, ami nekik megvolt az odavágón, de reméljük hogy ezúttal otthon hagyták!

Tippem: 3-0, meglesz a továbbjutás! De azt is aláírnám ha legvégén Iniesta továbblőne minket! :)

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sergi
Jugador del Barça

2012.04.24. 17:35:49

Szemezgetés az NSO-s cikkből...

...Roberto Di Matteo azonban kijelentette, nem állnak be védekezni, megpróbálnak gólt szerezni a Camp Nouban...

Jah,nem hát,a hazai meccsen mit csináltak?Egyszer jöttek át a felezőn, azt be is fejezték,és erre még van aki dícséri őket...gusztustalan...

Jó lenne ma ledolgozni a hátrányt,bízom benne h a fiúk rendbe szedik magukat,ahogyan abban is bízom hogy Adriano-t többé nem látom Barcelona-mezben szaladgálni,max. edzésen...
Akkor inkább már Keita legyen a balbunkó,vele stabilabb lenne a védekezés.
Vagy lehetne próbálni a 3-4-3-nál vmivel stabilabb 3-2-3-2-t is vhogy így:

----------------------------------VV----------------------------------

-----------Puyol--------------Piqué---------------Masch------------

--------------------Busquets---------Keita--------------------------

----------Xavi----------------Cesc------------Iniesta---------------

----------------Messi-----------------Alexis-------------------------

Így lehet h lemondanánk a klasszikus szélsőkről,viszont a védekezés stabilabb lehetne,mert mindenekelőtt a legfontosabb h ne kapjunk gólt hátul....
Ha egyet is engedünk,vége a dalnak....
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.24. 17:24:33

Én egy dolgot szeretnék ma látni...

Azt,hogy ha 60perc tologatás után sincs semmi eredmény, akkor azért utána elkezdünk más eszközökhöz nyúlni(nem beadásokra gondolok), hanem elsősorban arra,hogy 16-20m távolságból lőjük már rá a fenébe.

Az én szememben Pep egyik nagy hibája ez, hogy 1taktikát tud alkalmazni a csapat, azt viszont nagyon. De ha ez ellen jön egy jól felkészült csapat(Inter,Chelsea, vagy akár hétvégi Real) akkor megállt a tudomány, és még akkor is ez a taktika, ha esélytelen. Értem én, hogy Barca filozófia, de egy idő után már rá kéne jönni, hogy nem csak ez létezik, és illene kihasználni azt,hogy milyen rúgóteknikája van a csapat 80%-nak

Ennek ellenére gondolom a tili toli fog menni végig. Bízva abban,hogy a Chelsea hibázik.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.04.24. 17:22:01

Piquenbauer írta:Az is igaz, a Bayern ellen még várna egy döntő...
Tetszik az optimizmusod! :D
Én csak eggyet szeretnék a mai meccsel kapcsolatban: hajtsák ki a belüket pályán, akarjanak játszani, és akkor igazából nem lehet gond.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.04.24. 17:20:35

Én a védelemben játszatnám Puyolt, Piquét és Masc-ot! Ez a hármas megoldja a védekezést, szükség esetén Busi visszaáll egy sorral hátrébb. Alves szerepe érdekes, mert mostanában tényleg nem sokat tett hozzá a meccseinkhez, ráadásul benne van a pakliban, hogy elveszíti a fejét! Szóval ha 4 védővel állunk föl, akkor csinálja a jobb szélt, de ha 3-mal, akkor szerintem van a keretben olyan, aki jobban tud támadni, mint ő! Szóval én nem feltétlenül kezdetném! Nálam valami ilyesmi lenne a felállás, ha Pep újat akar húzni:
Valdez - Puyol, Piqué, Masc - Busi - Iniesta, Xavi, Cesc - Alexis, Messi, Pedro
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.04.24. 17:14:26

Varatrix írta:
Piquenbauer írta:Gyakorlatilag ezen a meccsen áll v bukik a szezonunk
Azért utána még van egy döntő amit meg kéne nyerni...
Az is igaz, a Bayern ellen még várna egy döntő...
samy85
Capitá del Barça

2012.04.24. 17:13:52

Nem tudom hogy milyen taktikával "újítottak" a kékek, de jó lenne ha felosztanánk a meccset, mondjuk 3 részre! 0-30 percig kéne 1 gól minimum. Aztán a 60 minutumig még egy, és a hátralévő időben, (ha ez összejönne) biztos jönne a 3. mert a Chelsea kénytelen lenne kitámadni... persze a cserék minősége befolyásolhatja a mérkőzést!
mondjuk ha belevesszük azt is, mi a 2. félidő első 15 percében kritikus időszakokat szoktunk megélni, hát... de megint másrészről ez a Chelsea nem fog ránk rontani az biztos! állandó nyomás kell, és akkor valaki hibázni fog... ez törvény szerű. Csak a Barca mindörökre!
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2012.04.24. 17:11:04

Piquenbauer írta:Gyakorlatilag ezen a meccsen áll v bukik a szezonunk
Azért utána még van egy döntő amit meg kéne nyerni...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése