Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Ki nem verte el a Real-t???barcafan írta:nem a Celta verte el a realt a szezon elejénmrmonster írta:Pont ma néztem a port.hu-n, hogy a keddi meccsünket adja-e a Sport1, de ott még nem volt kiírva. De hiszek neked és örülök, hogy remélhetőleg egy újabb gálát láthatunk majd (ezt arra alapozom, hogy a Celta asszem nem az a bekkelős csapat). Mondjuk a Nou Campban... ott mindenki bekkel.
Azért a VB-ről szerintem senki sem marad le, szerintem van még egy-két külfökdi adó az UPC csomagjában, ami adja a VBtvisca el barca írta:600e háztartás az 1.8 millio embert jelent. ettol fuggetlenul akinek úpécéje van - mint sajna nekem is - az valszeg' tényleg lemarad a fél vb-ről.Ronaldinho 17 írta:Húú de [auto_cenzúra] lesz,nekünk UPC van,és akkora nem lesz sportklublemaradok a fél VB-ről?!600 ezer ember kb,hát ez nagy 0,rohadékok!!
B*ZI RTL!
600e háztartás az 1.8 millio embert jelent. ettol fuggetlenul akinek úpécéje van - mint sajna nekem is - az valszeg' tényleg lemarad a fél vb-ről.Ronaldinho 17 írta:Húú de [auto_cenzúra] lesz,nekünk UPC van,és akkora nem lesz sportklublemaradok a fél VB-ről?!600 ezer ember kb,hát ez nagy 0,rohadékok!!
Van Eurosport2...Silvanus írta:Ti milyen EuroSport2-ről beszéltek? Én Sport2-t írtam, nem is hallottam még olyanról, hogy EuroSport2!?...
melyik?TeeeB0R írta:a eurosport miota kozvetit spanyol focit, vagy ez a eurosport 2-n lesz?![]()
![]()