Alexis Messi tengely működött volna, ha Messi nem hibázik ennyit...visca el barca írta:nah, akkor huszonhetedjére is beirom , hátha meg is jelenik...
szoval, én nem értem mit csinált ez az ember a real ellen, meg a mostani meccsünkön. én nem varrom a nyakába a vereséget, de lássuk csak.
az első félidoben kimentunk egy olyan értelmetlen taktikával h az vmi elképesztő. cuenca, 0 tapasztalattal, mint vonalszélső. alexis vhol elöl a semmibe poszt nélkül. iniesta baloldali támadóba. se itt se a real ellen nem tudott mit csinálni.
aztán behozza tellot, ahelyett h hozná pedrot, akinek van vmi rutinja, majd jön a fenomenális keita-fabregas csee. h minek azt nem tudom.
tudhatta volna h a cselzi 38922 emberrel fog védekezni, de semmit nem tudott kitlálni. akármennyire is véditek ez az ő hibája. van egy probléma amit meg kell oldani, neki sokszor nem sikerült idén, az utolsó két meccsel ráadásul buktuk az egész idényt.
a három buktától eltekintve, félretéve a szomoruságot, én ugy gondolom h ideje frissíteni edzőposzton.
Josep Guardiola
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
2dolgo hiányoltam.
1-taktikában változtasson már. semmi mást nem tud játszani a csapat. a tili toli jól megy, legjobban a világon, de 3év alatt nem igaz,hogy nem bír kiötleni valamit erre az évenként 3-4meccsre.
2- Alvesre miért nem szól rá a 34ik szr beadás után,hogy hagyja abba?
2+1- Keita mióta számít maga játékosnak? 183cm. Oké Messi mellett nagy,de egy 5méteres Chelsea védő mellett törpe
1-taktikában változtasson már. semmi mást nem tud játszani a csapat. a tili toli jól megy, legjobban a világon, de 3év alatt nem igaz,hogy nem bír kiötleni valamit erre az évenként 3-4meccsre.
2- Alvesre miért nem szól rá a 34ik szr beadás után,hogy hagyja abba?
2+1- Keita mióta számít maga játékosnak? 183cm. Oké Messi mellett nagy,de egy 5méteres Chelsea védő mellett törpe

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Én is fásultnak látom, szinte egész évben. Remélem, nincs igazam, de kellene a csapatnak egy új edző.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Villával is játszott...Xavi001 írta:Villa nélkül sajnos ez nehéz.redmiller írta: Ez marhaság! Fiatalok.
Viszont Messi elfogyott a szezon végére... Őt is rotálni kellett volna...
By red
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen. Szerintem Cuenca játékára egy rossz szavunk sem lehet, inkább +ban lógott ki ma. Bár hozzáteszem, az egész csapat ment,és akart, és küzdött, sőt helyzeteket dolgozott ki. Nem tudom ki mit nézett amikor olyat ír,hogy trék voltunk, meg sétálgattunk... az egészet végigpörögtük. Fortuna és a sors egyszerűen így döntött. Tudom,h könnyű erre fogni,de látva ezt a rengeteg kapufát,azt,h a Chelsea 3ból 3at bever, mi 40ből 2őt, stb,stb,stb. Ez sorsszerű.Sanama írta:Cuenca annyira nem Barca szint, hogy mérföldekkel értelmesebb volt a támadójátéka a csapatnak, mint mikor Alves játszott.
visca el barca!
Szerintem az első félidei posztváltogatások teljesen tudatosak voltak, és akkor még Chelseasek se igen tudták lekövetni, nem értem, ezt miért kellene Pep nyakába varrni.
Keita beküldése is logikus volt, kellett még 1 magas, nem maradt szinte semmi időnk, annak meg nem volt értelme,hogy Pedro is felálljon a 7es falra.
Szerintem a motivációt megint remekül megoldotta Pep, viszont a rengeteg helyzet kihagyása, mentális fáradtság.
Lehet jönni azzal,h Messi nem pihent semmit se szinte, de tavaly se emlékszem rá,hogy többet pihent volna. (bár akkor ugye volt VILLA!)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Guardiola good bye!!!
joekacsa
- visca el barca
- Presidente del Barça
nah, akkor huszonhetedjére is beirom , hátha meg is jelenik...
szoval, én nem értem mit csinált ez az ember a real ellen, meg a mostani meccsünkön. én nem varrom a nyakába a vereséget, de lássuk csak.
az első félidoben kimentunk egy olyan értelmetlen taktikával h az vmi elképesztő. cuenca, 0 tapasztalattal, mint vonalszélső. alexis vhol elöl a semmibe poszt nélkül. iniesta baloldali támadóba. se itt se a real ellen nem tudott mit csinálni.
aztán behozza tellot, ahelyett h hozná pedrot, akinek van vmi rutinja, majd jön a fenomenális keita-fabregas csee. h minek azt nem tudom.
tudhatta volna h a cselzi 38922 emberrel fog védekezni, de semmit nem tudott kitlálni. akármennyire is véditek ez az ő hibája. van egy probléma amit meg kell oldani, neki sokszor nem sikerült idén, az utolsó két meccsel ráadásul buktuk az egész idényt.
a három buktától eltekintve, félretéve a szomoruságot, én ugy gondolom h ideje frissíteni edzőposzton.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador d'estrella
Villa nélkül sajnos ez nehéz.redmiller írta:Ez marhaság! Fiatalok.Nem Ede72 írta:Tello, Cuenca nem barca szintű játékos, remélem ezt már mindenki látja....
Ebben az évben a vezetés peppel az élen hibák sokaságát követte el, azzal, hogy nem igazoltak minőségi játékosokat, köztük védőt és csatárt...a madridi meccs is taktikai hibák sokaságán+Valdes ment el, ezen a meccsei is gyatra játék, + valdes töketlenkedése...
én egész nyáron csak a távoli lövéseket gyakoroltatnám velük...nem érdemeltünk továbbjutást. És ezek után az is csoda lesz, ha megnyerjük a kupát...sajnos!!
Ez a három meccs megmutatta a hibáinkat...oriási ballépés volt Eto'o majd Ibra eladása.....csatárok nélkül nem lehet focimeccset nyerni.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Fogyott az idő, kellett egy brusztolós, erős, magas játékos a magas angolok közé. Ennyihajnesz írta:Akkor mivel magyarázod a Fab-Keita cserét? Különben meg Fabregasban láttam az egyedüli potenciált a csapatbólXavi001 írta:Nem az ő hibája volt!![]()
By red
Cuenca annyira nem Barca szint, hogy mérföldekkel értelmesebb volt a támadójátéka a csapatnak, mint mikor Alves játszott.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez marhaság! Fiatalok.Nem Ede72 írta:Tello, Cuenca nem barca szintű játékos, remélem ezt már mindenki látja....
Ebben az évben a vezetés peppel az élen hibák sokaságát követte el, azzal, hogy nem igazoltak minőségi játékosokat, köztük védőt és csatárt...a madridi meccs is taktikai hibák sokaságán+Valdes ment el, ezen a meccsei is gyatra játék, + valdes töketlenkedése...
én egész nyáron csak a távoli lövéseket gyakoroltatnám velük...nem érdemeltünk továbbjutást. És ezek után az is csoda lesz, ha megnyerjük a kupát...sajnos!!
Ez a három meccs megmutatta a hibáinkat...oriási ballépés volt Eto'o majd Ibra eladása.....csatárok nélkül nem lehet focimeccset nyerni.
By red
Tello, Cuenca nem barca szintű játékos, remélem ezt már mindenki látja....
én pedig a távozásában vagyok biztos. aranykorszakot hozott,legyetek hálásak neki! nem bántani kell,hanem tisztelni,amiért belátja,ha nem tud többet adni és látja a korlátait.SuperMessi írta:Maradni fog, ebben egészen biztos vagyok. Nagyon rossz látni szenvedni a csapatot, de most csak annyit tudok mondani hogy Visca el Barca y Visca Catalunya!
fel a fejjel!
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Maradni fog, ebben egészen biztos vagyok. Nagyon rossz látni szenvedni a csapatot, de most csak annyit tudok mondani hogy Visca el Barca y Visca Catalunya!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem értem mi volt megint ez a felállás meccs elején... mintha ilyen 3-3-3-1-et játszanánk.. iniesta balon, cucu jobbon, messi szervez, alexis meg elől 15 védő között...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
Igen és ebbe az a jó, hogy ha nyeri a Blt és nyeri a kupát (bárcsak így lenne) akkor már nem mondhatjuk azt, hogy rossz szezon volt!! A mai érdekes meccs lesz!!sura írta:Két, vagy három kritikus meccse van még hátra. Az egyik ma...
Két, vagy három kritikus meccse van még hátra. Az egyik ma...
- miihii
- KHAL
Még ne picsorogj,kislányomS.Agüero írta: Egyébként a női () megérzésem az az, h a szezon végén bejelenti, h távozik.
![]()
Sosem foglak elfelejteni!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nekem az a véleményem, h ha meglesz a BL, akkor elmegy. Remélem azért, h ha tényleg meglenne, akkor is maradna. Nem tudom van-e még egy olyan edző a piacon, aki ilyen jó lenne a BARCA padján. Szerintetek?
Egyébként a női (
) megérzésem az az, h a szezon végén bejelenti, h távozik.
FC Barcelona - 6 out of 6 Cups
Egyébként a női (

FC Barcelona - 6 out of 6 Cups
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A tegnapi vereségnek számos mentális oka lehetett. A helyzetkihasználásnak motivációs okai nincsenek, viszont a dekoncentráltságra visszavezethető. Már a Chelsea ellen is ez volt a gond. Fáradt a csapat, és ugyan sikerült a bajnokságban visszajönni 10 pontról, de a szezon egészében nagyon sokszor volt érezhető hogy kissé már fásultak vagyunk. Ez pedig törvényszerű, ahogy az is hogy nem nyerhetjük 6-7-éven keresztül folyamatosan a Clásicókat, és a bajnoki címeket sem. Ez a legtöbb esetben már törvényszerű lett volna a 2. év után is, de ettől különleges Pep! Itt vagyunk a Pep-éra negyedik évében. A BL-t tekintve még történelmet írhatunk, a spanyol kupától egy hajszál választ el minket. Az pedig hogy sikerült visszajönni 10 pontról 3 ilyen év után, elképesztő és ez mind mind Pep érdeme. Mert tény, hogy iszonyatosan nagy dolog hogy egy ilyen generáció jött össze, de a legjobb arcukat Pep segítségével tudták megmutatni.
Benne van az is hogy kopott a motiváció, de nem drasztikus mértékben ezért is értelmetlen azt mondani hogy a tegnapi vereséggel egy korszaknak vége!
Biztos vagyok benne hogy azzal hogy gyakorlatilag elveszítettük a bajnokságot, egyben egy nagy lökést is kap a csapat, és azért is megmutatjuk hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak. Erre Pep a garancia!
Vannak hibái, ezek tegnap is megmutatkoztak, és már korábban is volt már rá példa, de számomra teljesen egyértelmű hogy maradnia kell, az okokat leírtam. Úgyhogy hosszabbítson! Viszont ez a bizonytalanság nem jó, úgyhogy ha kérhetném minél hamarabb!
Benne van az is hogy kopott a motiváció, de nem drasztikus mértékben ezért is értelmetlen azt mondani hogy a tegnapi vereséggel egy korszaknak vége!

Vannak hibái, ezek tegnap is megmutatkoztak, és már korábban is volt már rá példa, de számomra teljesen egyértelmű hogy maradnia kell, az okokat leírtam. Úgyhogy hosszabbítson! Viszont ez a bizonytalanság nem jó, úgyhogy ha kérhetném minél hamarabb!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ja, szépen leamortizálta a spanyolok játékát is. Igaz, h a VB győzelemre Aragones örökségéből még így is futotta, de szinte biztos vagyok benne, h az EB-n már kevés lesz. Egyáltalán nem gondolnám, h ő lenne a megfelelő ember ide. Igaz, ha Pep menne, még talán ő lenne a legjobb döntés a helyére, de mérget mennék rá venni, h nem tudná azt a szintet hozni, mint Pep.visca el barca írta:ha delboszkét' idehozzák helyette már alá is írtamSanama írta:a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
Én most kijelentem, ha távozik Guardiola, akkor jövőre is a Real lesz a bajnok, erre akár fogadni is mernék!
Kivették Messit a játékból és senki nem vált vezéregyéniséggé. Ez nem egy meccses motiváció kérdése. Ha volt edzői hiba, az a téli felkészülés idején lehetett: nem találta ki azt, hogy Messi nélkül ki irányítsa a csapatot. Fabregas nem kapott olyan feladatkört, hogy kulcsemberré válhasson. Mascherano sem irányíthat védőként. Xavi már nem a régi.