Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagy elfogult Very Happy ááá.. Tellot előveszed, Messire meg leírod,hogy ennyi ember, stbstb. Very Happy
Be kellett volna verni a 11est, vagy még az elején a ziccerét. Ma is kb. nulla volt. Passzok se jöttek, sorra veszítette el a labdákat.
TT-vel meg teljesen egyetértek!
Sanama írta:
Nem vagy elfogultááá.. Tellot előveszed, Messire meg leírod,hogy ennyi ember, stbstb.
![]()
Be kellett volna verni a 11est, vagy még az elején a ziccerét. Ma is kb. nulla volt. Passzok se jöttek, sorra veszítette el a labdákat.
TT-vel meg teljesen egyetértek!
Senki nem állított mást, de pár kiscsapat ellen igazán PIHENHETETT volna, hogy a VÉGÉN is jó legyen. Akármilyen jó játékos, ennyi hibát egész évben nem követett el, mint az utolsó három meccsen! Frissen ezeket behúzta volna nekünk18Barca99 írta:még mielőtt valaki bárki akárki elkezdené szidni, csak ugy halkan megsúgom hogy NÉLKÜLE NEM LETTÜNK VOLNA ITT se idén se tavaly se azelőtt. asszem ezzel mindent elmondtam. We Love You Barca! Mindörökké! Visca el Barca
Nem vagy elfogultKash írta:Nem tudom hibáztatni Messit, nem az elfogultság miatt. Tello-t sem hibáztatom, pedgi megint volt egy elhúzása, amiből nem lett semmi...Visszatérve Messire, adott 1 gólpasszt, emellett folyamatosan küldte befele a labdát a 16-osra. Mi itt TV előtt könnyen beszélünk hogy "be kellett volna rúgni" amikor ottvagy élőben, a BL elődöntőben, és több mint 20.000.000 ember várja hogy Messi berúgja, akkor bezony lehet hibázni. Rúgjon Messi a KDR-ben 3 gólt, és akkor jólvan.
Topikjába írom akkorAndris írta:Játékra kész egy ideje.Messidona10 írta:Afellay? Lemaradtam valamiről?![]()
De térjünk vissza Messire!
de ő azt írta, hogy BÁRMILYEN 1 gólos! tehát, ha 2-1, akkor kiesünk, vagyis csak akkor van hosszabbítás, ha 1-0 a vége! Gondolkodj mielőtt írsz! Wink
Játékra kész egy ideje.Messidona10 írta:Afellay? Lemaradtam valamiről?
de ő azt írta, hogy BÁRMILYEN 1 gólos! tehát, ha 2-1, akkor kiesünk, vagyis csak akkor van hosszabbítás, ha 1-0 a vége! Gondolkodj mielőtt írsz!Kash írta:Nemigazán, ha a meccs végén 1-0 a barcának, akkor hosszabbitásmes írta:Gyerekek, nyerni nem eleg! 1-0-n kivul , barmilyen egygolos elonnyel kiestunk.
Ezért mondom nincs cicmic három gólt kell hinteni azt kész......mes írta:Gyerekek, nyerni nem eleg! 1-0-n kivul , barmilyen egygolos elonnyel kiestunk.