Fabregas már a miénk, nem?
Akkor mi ez a kérdés, h végre leigazoljuk-e?

Abszolut adom a véleményed.Kiraknám néha Messit újra a szélre.visca el barca írta:lehet. viszont messit Isten sem tudná kirobbantani középről. még guardiola itt van biztosan nem lesz klasszikus 9eseünk... nekem egyik nagy fájdalmam ez...Andris írta:Egyébiránt Alexis elejétől-végéig meggyőzött a szezonban arról, hogy jövőre bőven lehet tökéletes 9esünk, Eto'o óta ő az első ilyen akiről ezt merem remélni.
lehet. viszont messit Isten sem tudná kirobbantani középről. még guardiola itt van biztosan nem lesz klasszikus 9eseünk... nekem egyik nagy fájdalmam ez...Andris írta:Egyébiránt Alexis elejétől-végéig meggyőzött a szezonban arról, hogy jövőre bőven lehet tökéletes 9esünk, Eto'o óta ő az első ilyen akiről ezt merem remélni.
Rengetegszer játszott centerként, semmi általánosítás nincs benne.visca el barca írta:így nagy hirtelen a cselzi az egyetlen meccs ami eszembe jut, ahol centerként játszott...és ennyi... ne általánosítsunk már...recrea írta:De kérdem én: hogy van az, h az elején említettek ellenére Alexis szinte mindig a védők között őrlődik és gyakorlatilag mégis centert játszik?!
én is örülnék egy középcsatárnak, de leo szent és sérthetetlen ott középen, ezért semmi értelmét nem látom h idehozzanak bárkit is. szélre meg amugy is van már kb. 832652 játékosunk. villa, pedro, cuenca, tello, sancho, afellay...
Évek óta talán ez volt az első olyan szezonja amit stablian végigjátszott.RvP lehet hogy nagyonis beválna. Egyébként, mióta étrendjét összeszedték, annyira már nem törékeny. És itt talán még kevesebbet kapna, mint Angliában. Jó döntés lenne szerintem.
így nagy hirtelen a cselzi az egyetlen meccs ami eszembe jut, ahol centerként játszott...és ennyi... ne általánosítsunk már...recrea írta:De kérdem én: hogy van az, h az elején említettek ellenére Alexis szinte mindig a védők között őrlődik és gyakorlatilag mégis centert játszik?!
Pep mondta hogy a felállt védelemmel szemben ki kell találni valamit, és ez: a logikátlan, a meglepetés erejével való taktikai hadrend.recrea írta:Egy valamit magyarázzon el valaki.
Kiebrudaltuk Eto'o-t, utána Ibrát, aztán kirakta Villát szélre, gyakorlatilag nincs klasszikus centerünk. Divatos szóval, Messi játszik árnyákcentert.
Szerintem ezért nem is fogunk hozni centert, ha igen, akkor olyat kell, aki a rövid passzos, gyors játékot tudja, gyorsan hoz döntést és nagyon technikás, nincs akkora egója, h dédelgetni akarja a lasztit, elfogadja, h Messi isten felett áll. Esetleg tudjon gólt lőni.
De kérdem én: hogy van az, h az elején említettek ellenére Alexis szinte mindig a védők között őrlődik és gyakorlatilag mégis centert játszik?! Holott sztem egy gólerős balszélső lenne.
nos, ezt írtam a bayern-real meccs után, a mai visszavágó után is tartom, bár nem nagyon figyeltem most rá, mert izgultam a meccsen, de nem volt rossz.shutterisland írta:ez az alaba kölök nagyon meggyőzött ma.
tudom, egy meccsből nem szabad kiindulni (bár párszor láttam már, csak kevésbé figyeltem rá), de amiket tőle láttam eddig :
- végig ingázott fel-le, és bírta tüdővel az iramot.
- elég jól levette céronit.
- tökös.
- technikás is.
- kellően agresszív az ártatlan pofi ellenére.
- idén lesz 20.
- amúgy pedig több poszton bevethető tudtommal.
hogy ne legyek egyoldalú, negatívumként azért fel lehet róni, hogy nem elég higgadt, néha elszórja a lasztit, illetve rutintalan még. (talán a kettő össze is függ.)
bár szinte biztosra veszem, hogy jordi alba jön nyáron (semmi problémám nincs vele, méltó utódja lehet abinak, és méghozzá spanyol is...), és alabáról szó sem volt, viszont ha esetleg bekerülne a cilinderbe a neve, mint igazolás, örülnék neki.
nagyon szimpi nekem, és látok benne potenciált.
A srácnak kéne a folytonosság. Tavaly rendre csere volt, most meg sérült. A nyáron nagyon jól nyomta, aztán Nesta... Nálam a csatársor maradna. Hihetetlen, hogy ennyi gólvágónk van és csak Messi lődözi a gólokat... Tavaly az év 2. felében Villát és Pedrot szapultuk, aztán mind2-en 20 fölött zártak. Bárcsak most is ezért kéne szapulni őket... Tello még nyugodtan maradhat a B-ben, max 1-2 meccset kéne az első csapatban játszania. És akkor lesz 6 csatárunk. A világ legjobbja, 2 világbajnok, 1 vb ezüstös, egy biztató Sanchez és egy feltörekvő utánpótlás válogatott Cuenca. Ha így sem megy a góllövés, akkor megérdemeljük...messideco írta:+1
Afellay mindenkinél el van feledve? Tud ő focizni szerintem...
Off: Faustnak is tegyétek ki a Madridista feliratot.
Semmivel nem tartom félelmetesebbnek, mint az Alexis, Villa, Messi hármas fogatot. Sánchez bármelyik szélen megállja a helyét, simán játszhat a balon, Messi jobbon is félelmetes, Villa meg végre visszatérhetne a helyére.nagyatyesz írta:Mondjuk ha Aguero tologatná bal oldalon, annak tudnék örülniNa mondjuk erre 0% az esély, de azért szerintem a Messi - Aguero - Sanchez trió alázna mindenkit!
Ugyanúgy "be lenne fogva" a rendszerbe, mint Alexis, aki jóval többre lenne képes több szabadsággal és több megengedett kreativitással. Kérdés hogy Neymarnak ez mennyire tetszene. Valahogy nem tudom róla elképzelni, hogy beálljon a sorba.nyáron jöhetne Neymar..
talán új szint tudna hozni a játékunkba..
pedig anno azért örültem annak a pötsnek, h idehozták, mert végre lett egy állat, aki három emberrel a hátán is befordul, nem lehet tőle elvenni a zsugát, csak ha agyonlövik és akkora gólokat rúgdos, h hónapokig azzal kezdődik az aktuális ország telesportja.visca el barca írta:az a baj ezzel a csatárkérdéssel, ha veszünk egy klasszikus befejezőcsatárt (mint anno ibra) az majd nem tudja kivenni a résézt a hülye tilitoliból, aztán szép lassan kiszorul ez miatt a kezdőből. rosszabb esetben kiteeszik szélre mint villát/etoor/henryt, és ott meg is hal.Hunter91 írta:Előre kell Robin Van Persie középre,mert a gólvágás nem igazán megy.
A védelem is sebezhető, ezért oda is kellene vérfrissítés. Alba valahol Adriano szintjén lehet. Őt nem igazolnám le.
az a baj ezzel a csatárkérdéssel, ha veszünk egy klasszikus befejezőcsatárt (mint anno ibra) az majd nem tudja kivenni a résézt a hülye tilitoliból, aztán szép lassan kiszorul ez miatt a kezdőből. rosszabb esetben kiteeszik szélre mint villát/etoor/henryt, és ott meg is hal.Hunter91 írta:Előre kell Robin Van Persie középre,mert a gólvágás nem igazán megy.
A védelem is sebezhető, ezért oda is kellene vérfrissítés. Alba valahol Adriano szintjén lehet. Őt nem igazolnám le.