Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg teljességgel kizártnak tartom. Pep gondolkodásmódjába nekem nem fér bele az hogy visszatér. Volt a kezei alatt egy olyan generáció, amilyen lehet hogy soha többé, de legalábbis 10-20 évig biztos nem lesz a Barca-nál. Ezeket a sikereket csak ezekkel a játékosokkal lehetett elérni. Egyszerre volt élete csúcsformájában Xavi-Puyol-Iniesta-Messi-Eto'o-Piqué-Abidal. Nem fog visszatérni, mert túl nagy a rizikó. Ez a 4 év így volt szép ahogy volt. Kicsit olyan lenne, mint most Schuminál. Neki se kellett volna visszatérni, mert egy kicsit elhomályosítja a fénykorát.ozsimiki írta: Egyelőre!
Én elképzelhetetlennek tartom,hogy ne legyen vmikor II. Pep korszak. Kizárt.
Lehet nem 2-3 éven belül, de lesz.
Mai döntőn igazi meccset várok, ahol harap mindkét csapat,és nem taktikázza agyon magát a Bilbao sem.
Nem hiszem,h nagy gála lesz,de az a bizonyos 4-1 bőven megfelelne már, sőt...de ha sovány 2-1, akkor az, csak nyerjük meg!
FORCA BARCAAA!!!
Egyelőre!S.Agüero írta:Egyik szemem sír, másik nevet.
Sír, mert Pep utolsó meccse, de örül, mert mégiscsak egy döntő ez, oda kell tenni magunkat és megnyerni a döntőt!
Szoros meccset várok, sok gólos meccs lesz!
Egy 2-3-nak örülnék!
Búcsúztassuk szépen Pepet!
visca el barca írta:elérkeztünk a szezon utolsó meccsehéze. egy könnyed 5-0-t várok a játékosoktól. egyszerűen nem lehet más forgatókönyv. az elejé gyorsan verni kell kettőt, és onnantól mehet a gála
Maximálisan egyetértek.Boixos írta:megérdemelne ennyit az a közönség, akik tegnap is az utolsó pillanatig (és azután is) kiálltak a csapat mellett.
kit érdekel a klub vb meg a szuperkupa?papek89 írta:Azért, ha sikerül behúzni a kupát, megszépíti ezt a szezont. Hisz ez lenne az idén nyert 4. kupa. Azért se rossz teljesítmény
Ez tény, jól látod. Bár mégis csak kupa és újabb kupa nyílik rajta keresztül! Ha már ilyen csúnyán kétszer is elment a hajó, a kis csónakkal evezzünk már be a révbe...messideco írta:Csak engem nem hoz lázba egyáltalán a kupadöntő? Szerintem a szurkolóknak az már semmilyen kompenzációt nem jelent, de lehet csak én vagyok így...
Elméletileg a következő az utolsó idényük a katedrálisban, a 2013/14-es idényt már új stadionban kezdik. Egyébként egyetértek Rinkuval! Én sem látom szükségét sok helyen az új stadionoknak. Egyrészt nem olcsó mulatság, pláne a jelenlegi helyzetben jobban tenné a Valencia ha azt a pénzt a csapat megerősítésére áldozná. Másrészt meg közel sincs akkora kihasználtság (legalábbis ha jól tudom) hogy szükség lenne egy új arénára.Barcaman1993 írta:Vhol láttam, hogy a Bilbao is új stadiont épít. Erről mit tudtok?