Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
franciáké tetszik a legjobban. nagyon eltalálták szerintem.lui1698 írta:Nike nem gyenge mezeket dobott össze az eb-re:...
Ez ugrik be róla ...visca el barca írta:az öreg mekkora golt vágott... és még a combját sem mutogatta...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L9lz7Zz9QI#!
megkockáztatom, hogy a általam látott játékosok közül, a mai napig ő rendelkezik a legjobb rugotechnikával. kicsti kihalt a becks tipusu játékos a mai labdarugásbol, de én még mindig csodálom...
magyar gyoztes nem indulhat vele. max az intertoto kupában. akinek a nyertese mehet az uefába (asszem')Kelemen Berti írta:Asszem az EL-ben indulhatnak. Pl.: Tavaly a Kecskemét nyerte itthon a ligakupát, és indulhatott a selejtezőben.bence-barca írta: Azt nem tudja esetleg valaki, h ligakupa győztesek indulhatnak-e nemzetközi porondon?
én ezt néztem nem a barca meccset...bence-barca írta:viscaelbarca és a többiek,, akiket érekelhet:
OM 1-0 ra győzött Brandao 115. percbeli góljávl a Lyon ellen a ligakpuadöntőben!!![]()
Lehet 10 meccse nem nyertünk, de legalább ez meglett!
Azt nem tudja esetleg valaki, h ligakupa győztesek indulhatnak-e nemzetközi porondon?
Asszem az EL-ben indulhatnak. Pl.: Tavaly a Kecskemét nyerte itthon a ligakupát, és indulhatott a selejtezőben.bence-barca írta: Azt nem tudja esetleg valaki, h ligakupa győztesek indulhatnak-e nemzetközi porondon?
Alexis topicjából idéztem, és nagyon egyet értek vele. Neymarról majd akkor derül ki, h mit tud, ha átjön Európába játszani, egy topcsapatba. Hány olyan játékost lehetne mondani, akit csodagyereknek tartottak Brazíliába, aztán itt a felét se tudta megmutatni annak, amit ott. De talán több esélyük lenne ezeknek a gyerekeknek, ha a sajtó nem tenne rájuk akkora terhet.Mindenki Neymarral van el, hogy mekkora cselgep.
Ez ugyanolyan, mintha egy 20 eves jatekost beraknanak a 14 evesek koze, hogy jatsszon egyet veluk. A kicsit kozott tudna mutatni ezt azt, a nagyok kozott pedig lehet egy atlagos jatekos. Nem kell annyira tulertekelni a gyereket.
ozsimiki írta: Jelenlegi állás:
1.Ajax 58p +43 gk (hollandiában gk számít holtverseny esetén)
2.Alkmaar 57p +29gk
3.Twente 55p +39gk
4.PSV 54p +30gk
5.Feyenoord 54p +24gk
6.Heerenveen 54p +21gk
izgi,
GO AJAX!!!
Azóta szerencsére változott picit a helyzet,és az Ajax átvette a vezetést!Bob_Marley írta:Ajax-PSV 2:0ozsimiki írta:Holland bajnokság ismét nagyon szoros lesz.
AZ 53p
Ajax 52p
PSV 51p
Twente 48p
Feyenoord 48p
Heerenveen 48p
Remélem Ajax behúzza.
GO AJAX!![]()
AZ maradt az első, de sikerül rájuk tapadni!
Ha Hollandia akkor én is egyértelműen Ajax!
Náluk precízebb csapatot mint ami a 94/95 ös volt, csak nagyon keveset láttam!Finidi-Overmars-Blind-Reiziger-De Boer testvérek-Kanu-Kluivert és még sorolhatnám!Az volt a tökéletes futball, s a szisztematikusan felépített csapatjáték!
köszikanty írta:MTV.daffy írta:az eb-t melyik csatorna fogja adni?
MTV.daffy írta:az eb-t melyik csatorna fogja adni?
Én már meg is tanultam: la concha tu madre.Rinku írta:http://www.pixter.hu/video?id=28622
Sajnálom az urat, mert tökéletesen át tudom érezni a helyzetét, amikor kiakaszt a töketlenségével a Barca is, hát még egy ilyen nagy klub kiesése a másodvonalba... Bár azért vicces, mert tök jó dallamos ez a spanyol nyelv, még a káromkodását is élvezet hallgatni!Hatalmas ez a videó!