Kalap1988 írta: Nincs itt válság, egy szellemi, lelki mélypontban vagyunk, de ezek a fiúk még mindig ugyanazok és képesek ugyanarra, amit elértek eddig.
Ezt én is így gondolom.
Egyszerűen túl hosszú lett az idei szezon már.Mióta Pep itt van,meg lehet nézni mennyivel több meccset nyomtunk le,mint bármely más csapat a világon.Eleve a felkészülési hercehurca,a sok sérülés rányomta a bélyegét az idényre. Az elmúlt 3 meccsen nekem nagyon úgy tűnt,h elfáradtunk.Fizikailag is,fejben is.Rengeteg apró hibával játszottunk és nagyon sok rossz döntést hoztunk,amit máskor simán csuklóból megoldunk.A mostani első félidőben megvolt a tűz,haraptak a srácok,még egyszer összeszedték magukat. Aztán gondolom mélyütésként érte őket,h megint benyeltünk egyet "az öltözőbe menet" és erre ráment még az a fáradtság,ami ismét felbukkant. Tehát én annak tudom be,h felőrölt minket az idény,de inkább az elmúlt pár év összesen.
Lehet mondani,h profik,meg ennyi pénzért ne legyen fáradt meg stb,de azért még emberek,korlátozott fizikai határokkal.Én nem tudok haragudni rájuk,amiért most nem jött ki a lépés,fentről már cs lefele vezet az út.Most tettünk egy lépést hátra,de egyáltalán nem kilátástalan,széteső játékkal.Ez az,ami miatt abszolút bízom bennük és hiszem,h újra képesek lesznek a srácok felülni a trónra,ahova valók. Csak nagyon jól jönne egy hosszabb pihenő,ami ugye jó néhányaknak az EB miatt nem adatik meg sajnos.Ők remélem kapnak bőven extra pihenőt és bőven később kapcsolódnak be a felkészülésbe.Inkább kicsit csússzanak majd Xaviék a bajnoki rajtnál,mint h kipukkadjanak félúton v ilyen fáradásos sérüléseket szenvedjenek el.
A lényeg az,h újult erővel belevágva,ismét képesek lehetünk felpörögni és nagy sikereket elérni.Nem érzem úgy,h egy korszaknak vége lenne,cs éppen nem lehet minden papsajt...
Jövőre ezzel a kudarcélménnyel gazdagodva,erősödve ismét elérhetjük a céljainkat,folytatódhat ez a csoda,amit átélhetünk.
Remélem Guardiolával a padon.