Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Lego
Jugador del Barça

2012.04.29. 21:13:25

Nah megvan...nem volt egyszerű, de a klub egy újabb trófeával bővítette gyűjteményét. 8)

Barca - Dinamo Moszkva 3-1

Futsal UEFA Kupa döntő (itt ez a BL, ha vki nem jártas ebben) :wink:

Jól össze lett rakva a csapat (főleg mert ez az első szezonja az UEFA Futsal kupában és egyből meg is nyerte :lol: )
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Lego
Jugador del Barça

2012.04.29. 18:48:40

Hát Futsal topikot nem találtam így ide írom:
Ha vkit érdekel: ma 19:30-tól Dinamo Moszkva - Barcelona UEFA Futsal kupa döntő. Az Eurosport 2 közvetíti. A nagypályás csapatunknak nem is, de a teremcsapatnak sikerült bekerülnie a döntőbe...VAMOS!

Jó lenne megverni Pula-ékat... olyan érzésem van, mintha kevesebb brazil lenne az orosz csapatban, mint a válogatottjukban :lol: ... bár asszem innen veszik a válogatotthoz is :?: ... vki kisegíthetne :)
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.26. 13:36:46

luki11 írta:Szerintem nagy kihatással van a játékosokra az a tény hogy már szinte szezon vége van és nem tudják még hogy ki lesz az edző. Én Pep számlájára írom ezt a két vereséget. Lehet hogy én gondolom rosszul de szerintem ez sokban hozzá járult itt a végkimenetelben
A bizonytalanság valóban minden helyzetnél rosszabb, ez szerintem is befolyásolhatta egyes játékosok teljesítményét. Viszont az sincs kizárva, hogy a játékosok már ismerik Pep döntését, csak ez az öltözőben maradt eddig.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.04.26. 11:54:50

Zibra 16. Az les volt...
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2012.04.26. 11:26:42

Csak most fogom fel, hogy milyen közel voltunk a döntőhöz... Rengeteg helyzet, kapufák, tizenegyes... Hajaj.

Ha nincs ez a néger Ramires meg ez a néger Drogba. A néger mindenüket már! Én nem engedném négereknek a góllövést.
messideco
Presidente del Barça

2012.04.25. 21:42:10

Ronaldo is good but I am #TeamMessi all day everyday!He was not at his best last night okay but everyone is allowed 1 bad game in 300 right?- Jack Wilshere
Kép
"And my heart will leave you never."
luki11
Barça C

2012.04.25. 21:08:34

Szerintem nagy kihatással van a játékosokra az a tény hogy már szinte szezon vége van és nem tudják még hogy ki lesz az edző. Én Pep számlájára írom ezt a két vereséget. Lehet hogy én gondolom rosszul de szerintem ez sokban hozzá járult itt a végkimenetelben
Zibra16
Jugador del Barça

2012.04.25. 20:35:19

Messidona10 írta:
Zibra16 írta:Mikor tegnap a meccs legvégén megkapta Torres a labdát és ment a kapura 1 az 1ben akkor elötte mintha az egyik néger chelseas mintha kézzel ért volna a labdához a tizenhatoson belül vagy csak én láttam rosszul ?
lehet, hogy én láttam rosszul
Egyébként tetszett, hogy Macheranonak volt pár kapuralövése kár, hogy más meccsen nem szokott kísérletezgetni :S
Off: A néger szót szerintem mellőzd.
On: Én is felkiáltottam annál a szituációnál, hogy kéz volt, de mivel nem nagyon ismételgették, és sehol nem is hozták fel, nem hinném, hogy szabálytalan lett volna.
Ezt a szót nem csúnyaságból mondtam :S Szal akkor Ramires volt az vagy Kalou mindegy szal lehet, hogy kezezett de lehet, hogy láb volt gyorsan történt szal nem láttam normálisan mindegy a bíró megint nem adott meg a barcának egy gólt méghozzá sánchezét pedig az szerintem jogos gól volt
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.25. 20:31:41

Zibra16 írta:Mikor tegnap a meccs legvégén megkapta Torres a labdát és ment a kapura 1 az 1ben akkor elötte mintha az egyik néger chelseas mintha kézzel ért volna a labdához a tizenhatoson belül vagy csak én láttam rosszul ?
Egyébként tetszett, hogy Macheranonak volt pár kapuralövése kár, hogy más meccsen nem szokott kísérletezgetni :S
Off: A néger szót szerintem mellőzd.
On: Én is felkiáltottam annál a szituációnál, hogy kéz volt, de mivel nem nagyon ismételgették, és sehol nem is hozták fel, nem hinném, hogy szabálytalan lett volna.
Zibra16
Jugador del Barça

2012.04.25. 20:29:44

Mikor tegnap a meccs legvégén megkapta Torres a labdát és ment a kapura 1 az 1ben akkor elötte mintha az egyik néger chelseas mintha kézzel ért volna a labdához a tizenhatoson belül vagy csak én láttam rosszul ?
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.25. 20:27:19

Tegnap holtbiztosra mondtam, hogy bejut a döntőbe a csapat. Viszont komolynak tűnik az a mentális fáradtság, ami az utolsó 3 meccsen elérte a csapatot. Ezek sajnos a legrosszabbkor jöttek, hiszek nem csupán tétmeccsek voltak ezek, hanem két címtől buktunk el, ráadásul úgy, hogy a hazai pálya sem volt igazi előny számunkra. A csapat idénre befejezte a szezont, a kupadöntő egyfajta vigasz lehet, egy esély arra, hogy nyerjünk még egy kupát idén. A nagyobb kupák másoké lesznek, de nem lehet mindig mindent a Barçának nyerni. Tényleg unalmas lenne. Most össze kell kapnia magát a fiúknak és jövőre újult erővel megint harcba szállni minden fronton.

Mert még mindig mi vagyunk a legjobbak! VISCA EL BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.04.25. 19:34:47

Attól függetlenül amit leírtam a Pep-topicban, tény hogy nyilvánvaló hibák miatt buktunk el tegnap. Eleve aki emberelőnyben elherdál egy 2 gólos előnyt, egyszerűen nem érdemel BL-döntőt. Gyakorlatilag semmibe nézem azt amit a Chelsea két meccsen produkált, a szerencséjükről nem is beszélve, de azt kell hogy mondjam nem teljesen érdemtelenül jutottak tovább. De inkább az a helyesebb hogy mi nem érdemeltünk továbbjutást. Lehetett tudni hogy ha az utolsó 20-25 percben nem állunk továbbjutásra, görcsössé válik a játékunk, és jóval kevesebbszer veszélyeztettük Cech kapuját is ebben az időszakban. Ismét tanácstalanok voltunk, míg sokszor az ilyen helyzetekben sikerült áttörni a falat, ezúttal nem jött össze.
Nem értem hogy Pedro miért ült végig a padon, tegnap pláne jól jött volna a sok mozgásos játéka, amivel több terület nyílt volna meg mint Telloval. :roll: Cuencára nem lehet panasz, Messi sajnos nem élete formáját fogta ki erre az 1 hétre, plusz kiütközött a játékán az utóbbi évek iszonyatos mennyiségű terhelése is. A védelemre egész idényben jellemző bizonytalanságokat, pedig várható volt hogy ezen a szinten már könyörtelenül kihasználták.

Nem kiszebbítve a Real vagy a Chelsea érdemeit, de a 2 címet 2 meccsen, jórészt saját magunk hibáiból veszítettük el. Mindenesetre hihetetlenül lesújtó, hogy 1 hét alatt tönkre ment egy egész szezon. :roll: De ez van, bele kell törődni, jövőre folytatás!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.25. 19:31:45

Mihu írta: Egy nagy bravúrja...hát én nem így emlékszem...ráadásul Henry is azt nyilatkozta a meccs után, hogy ezen az estén Valdest utálta a legjobban, mert egyszerűen lehetetlen volt neki gólt lőni...bármit próbált, mindent kivédett. Henry lövését védte nagyszerűen, majd két 100%-os Henry ziccert fogott meg, plusz Ljungberg lövésénél is kellett a védése. Azt a BL címet nem Bellettinek köszönhetjük, hanem Valdesnek.

2009-ben 2-0-nál lélektanilag sorsdöntő szituban védte Ronaldo helyzetét.

Jah és akkor el is felejtettem a két Chelsea meccset 2009-ből. Odavágón Drogba helyzeténél védett kétszer is, visszavágón meg kivédte Drogba szemét...

2004-ről meg nézz videót tube-on.

Nem vagyok nyugodt a szögleteknél, meg szabadrúgásoknál, de nem azért mert Valdes áll a kapuban, hanem mert a csapatunk jóval alacsonyabb mint a többi gárda, és fejelni is sokkal rosszabbul fejelünk mint bárki más. Ezért is van hogy 100-150 szöglet kell ahhoz, hogy 1 gólt szerezzünk belőle.

VV egy meg nem értett zseni. Itt ez a videó. Ebben azért lehet látni bőven rendkívül fontos Real meccseket, BL kieséses szakaszban vívott küzdelmeket, amikor azért igencsak nagyokat védett.

http://www.youtube.com/watch?v=vrSpg9N1zlM
Rendben, nem folytatom tovább, mert egyrészt off, másrészt nagyon elfogult vagy mellette, nem látod reálisan a karrierjét, teljesítményét.

Szerintem jövőre is első számú esélyesei leszünk a BL-nek, de reménykedjünk, h a Chelsea-val nem kerülünk össze, mert kijelenthetjük: hatalmas mumusa a csapatunknak. Mondjuk odadnám a Bayernek a BL-t idén, a Chelsea meg nem jusson a 4-be Angliában.

A mostani Bl-be jutók közül nem érzek igazán ellenfelet, a realon (esetleg Chelsean) kívül, bár a Juve sötét ló, nem követtem a meccseiket. Nagyon várom az új BL szezont, h a sok vigyorit elszomorítsuk majd.
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.25. 17:43:01

recrea írta:
'97 óta vagyok Barca drukker, a megnyert KEK döntőben láttam őket először.

Akár elfogadod, akár nem, egy kezemen meg tudom számolni, amikor Valdes vitte a csapatot, nem pedig fordítva. Nincs gondom a hibáival, csak már lejátszott kb. 500 tétmeccset a Barcaban, és még mindig ugyanazokat követi el, mint, amikor először védett. Ezért a Te Neueres példát rossz. Én kedvelem Valdest, csak top kapusnak ne nevezzük könyörgöm.

2006-ban egy nagy bravúrja tényleg volt (mikor Henry eltalálta), 2009-ben semmi extra, 2004-re franc se emlékszik.

Én általánosan beszéltem a karrierjéről, nem akartam apróságokat kiragadni. De visszakérdezek: teljesen nyugodt vagy a szögleteknél, beadásoknál?

Pont tegnap nem éreztem hibásnak egyik gólban sem, ez a Ramires edzésen 100-ból nem rúgta volna így meg, Torres meg...pff...tudjuk, és amúgy is mindegy volt már.

És azt sem mondom, hogy volt nála jobb kapusunk, mióta nézem őket. Vitor Baia, Hesp, Bonano, Enke...egyik sem volt korszaka kiemelkedő kapusa.
Egy nagy bravúrja...hát én nem így emlékszem...ráadásul Henry is azt nyilatkozta a meccs után, hogy ezen az estén Valdest utálta a legjobban, mert egyszerűen lehetetlen volt neki gólt lőni...bármit próbált, mindent kivédett. Henry lövését védte nagyszerűen, majd két 100%-os Henry ziccert fogott meg, plusz Ljungberg lövésénél is kellett a védése. Azt a BL címet nem Bellettinek köszönhetjük, hanem Valdesnek.

2009-ben 2-0-nál lélektanilag sorsdöntő szituban védte Ronaldo helyzetét.

Jah és akkor el is felejtettem a két Chelsea meccset 2009-ből. Odavágón Drogba helyzeténél védett kétszer is, visszavágón meg kivédte Drogba szemét...

2004-ről meg nézz videót tube-on.

Nem vagyok nyugodt a szögleteknél, meg szabadrúgásoknál, de nem azért mert Valdes áll a kapuban, hanem mert a csapatunk jóval alacsonyabb mint a többi gárda, és fejelni is sokkal rosszabbul fejelünk mint bárki más. Ezért is van hogy 100-150 szöglet kell ahhoz, hogy 1 gólt szerezzünk belőle.

VV egy meg nem értett zseni. Itt ez a videó. Ebben azért lehet látni bőven rendkívül fontos Real meccseket, BL kieséses szakaszban vívott küzdelmeket, amikor azért igencsak nagyokat védett.

http://www.youtube.com/watch?v=vrSpg9N1zlM
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.25. 17:41:09

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig nem tudtam megemészteni a vereséget. Tegnap is zokogtam, és még most is rám jön néha a sírás ha a kiesésünkre gondolok. Pedig tudom, hogy emberfeletti, ahogy a BL-be teljesítünk, és hogy nem lehet mindig nyerni, de hogylehet, hogy egy egyszerű focimeccs ennyire befolyásolja az érzelmeimet? Suliba is telibesz.rtam mindent ma. Muszáj volt leírnom, remélem nem vagyok egyedül. :cry:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
hady
Director del Fútbol

2012.04.25. 17:38:28

..még most is tehetettlen dühöt érzek a tegnapi meccsel kapcsolatban.
Sok mindent akartam írni, hibának, okoknak de megelőztek......minden sorral egyetértek( összefoglaló):

http://sportgeza.hu/futball/2012/04/25/ ... celonaval/

...talán még annyit, hogy Messinek igen" mélyről", nehéz "lélekkel" kell visszakapazkodnia kemény munkával....és a VB után a két kedvencemnek vissza kellett volna vonulnia a válogatottságtól ( Puyi,Xavi 32-34 évesen 70valahány meccsett végigjátszani fizikailag.......talán lehetetlen)Az EB után is nagyon kifacsart játékosokat fogunk visszakapni.....
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 17:32:28

Még ezzel a nulla védelemmel is triplázhatott volna a csapat,ha 10ből nem 2ziccert lövünk be, hanem 4et.
Ez a durva.

Ettől függetlenül a védelmet én is erősíteném
dak900
Jugador del Barça

2012.04.25. 17:29:47

Megreformált, stabil védelmet, a megszokott középpályát és gyilkos támadósort kérek. Most max. a kp van csak meg.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Puyol a kedvenc védőm, de nagyon belassult az öreg...és ez nem feltétlenül jött ki jól, amikor rendre ő volt az egyik utolsó emberünk Mascheranon kívül, a szezon döntő szakaszában. A középpályával nem voltak nagy gondok, bár többet játszhatna Thiago. A csatársorban mindenki magán alul teljesített, de ha formában vannak, akkor nem lehet gond. A védelembe Thiago Silva, esetleg Javi Martinez kell, és még feljöhetne Montoya a b-ből. :D A csatársorba meg csak akkor vegyünk valakit, ha el is adunk.
De hogy ne legyek off: Valdes sajnos megint megmutatta a bizonytalan oldalát. Ha kijön a kapuból, akkor jöjjön is ki, ha meg marad, akkor meg maradjon ott a gólvonalon...ne félúton álljon meg. :? Amit még a párharc során megtanulhatna a csapat, az a következő lenne: addig tart a játék, ameddig a bíró bele nem fúj a sípjába!! :roll: Mindkét meccsen fél percet kellett volna kihúzni a félidőig, de mi akkor rontottuk el az egész párharcot. :evil:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.25. 17:28:16

Srácok csak én érzem úgy, hogy idén rendre a kritikus pillanatokban bukunk el mindent? 3 gólt kapunk a Chelseatől a hosszabbításokban, a Realnak a 2 gólja közt helyzete sincs, de rögtön a gólunk után gólt kapunk... A kupában is egy hajszálon múlt, hogy nem estünk ki ellenük. A Milan ellen is. A semmiből gólt kaptunk, csak ott legalább még fejben ott voltunk és sikerült nyerni. A védelmünk teljesen szétesett. Piqué nagyon hiányzott ebből a csapatból. Nem hinném, hogy itt nagy változásokra lenne szükség a játékoskeretben. 1-2 ember kell a védelembe, ha páran mennek előlről, akkor oda max. 1 ember. De én úgy gondolom, hogy fejben kéne helyre tenni a dolgokat, mert az elmúlt 3 évek Barcája ezt a 3 meccset "lazán" behúzta volna. Az igazolásokat hamar le kell rendezni, csinálni egy jó felkészülési szezont és az se lenne utolsó, ha Mou távozna. Akkor folytatódhatna a jó széria. Anélkül nem hiszem. És el kell kerülni a sérüléseket, mert az nem állapot, hogy Sanchez a szezonból kb 3 hónapot sérült, Pedro szinte kihagyta az őszt, Afellay és Villa meg majdnem az egész szezont. Fabre-Ini-Piqué 3-as is sokat volt sérült. Azért ezek nem utolsó dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2012.04.25. 17:30:36-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hölör
Jugador del Barça

2012.04.25. 17:27:47

Itt mondjuk csak a hangot adja vissza a video, de ez is csodálatos.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2CVTQiux5s#!
csabooo írta:valaki tudna adni egy linket, a meccs végéről amikor a csapatot éltette a közönség és a játékosok a kezdőkörben pacsiztak, stb. .?
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.04.25. 17:14:10

Szerintem számoljuk fel a csapatot a játékosokat meg az edzővel együtt küldjük el kényszermunkára...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.25. 17:04:11

Na jöttem én is rontani a levegőt. Minden hibánkat nem írom le, sztem ezt már néhányan megtették helyettem is. A meccsek előtt azt mondtam, ha nem jutunk tovább, akkor nem is érdemlünk BL címvédést. És akkor ez...? Csak nem mellékesen megjegyzem, hogy 1 hét alatt elbuktunk mindent, és a 3 meccsen a korábban agyonszapult Piqué egyiken se játszott (na jó 15 percet tegnap). Mascherano és Puyol nagyobbnál nagyobb hülyeségeket csináltak, Valdest meg sem említve. Piquét a sebessége miatt húzzák itt le, hát 2 meccsen abból kaptuk a gólokat, hogy lefutottak minket... Valdes, katasztrófa. Piquét leséríti, az elsők gólt Puyival gyönyörűen összehozták, a Real ellen mind2 gólban benne volt. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni. Az egyetlen játékosunkat, aki fejpárbajban felnőtt volna a Chelsea szintjére és játszhatott volna "beállóst" leüti... Aztán a kp. Tegnap is rengetegszer lefuthattuk volna őket, de megint visszafelé játszottunk, Xavi rendre megemelte a labdát, vagy mentek a fél centis passzok. Init és Fabret nem bántanám, zseniálisak voltak Busival együtt. A csatársor megint... 2 meccsen legalább 10 gólt kellett volna lőnünk, erre 2-őt lövünk, azt is Ini és Busi. Sztem ez elmond mindent. Messi ismét csak keresgéli önmagát, 11-es, 2 100-as ziccer, rengeteg eladott labda... Szóval az egész csapat egy rakás végtermék volt. Amelyik csapat ennyi helyzetből nem tud elegendő gólt lőni és 3 ilyen gólt kap, nem mellékesen kb. 3 kaput eltaláló lövésük volt a 2 meccsen az nem érdemel továbbjutást. Itt nem azért nem mentünk tovább, mert jó volt az ellenfél, vagy a bírók nem nekünk kedveztek, ezt egyszerűen elszabtuk. Az egyetlen, ami fáj, hogy ez a hulla gyönge Chelsea jut be a döntőbe, vagyis aki ma továbbjut az meg is nyeri a sorozatot. Remélem a Bayern lesz. Bár azt is megjegyezném, ha tovább is megyünk, remélem mindenki tisztában van vele, hogy nem védtük volna meg a címünket ilyen játékkal, akárki is lett volna az ellenfél. Ilyen illúziókat ne is dédelgessünk. Ha így játszunk továbbra is, akkor a kupa sem lesz meg, ez a Bilbao sokkal jobb csapat, ennél a Chelseanél. Várom vissza a csapatba Piquét, Pedro, Afellayt és minél hamarabb Villát. Messi lemondhat a aranylasztiról és sztem a Pichiciről is. Meglepő lenne, ha bármelyiket behúzna, ugyanez igaz Valdes Zamora díjára, de ha meg is nyeri, nem tartom megérdemeltnek. Szurkolok mind2-jüknek, de amit mostanában mutatnak, borzasztó. Messi esetében arról beszéltünk, hogy simán eléri a 70-et. Most már azt mondanám, hogy komoly meglepetés lenne. Vhogy húzzuk be a CDR-t, ne maradjunk kupa nélkül, de a Mikulás Kupa nem fog annyira csillogni, mint mondjuk a másik 2 tenné. Komoly változtatásokat várok, mert egyértelműen elfogytunk. Megreformált, stabil védelmet, a megszokott középpályát és gyilkos támadósort kérek. Most max. a kp van csak meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.25. 16:32:26

Mihu írta:
recrea írta:
Valdes pedig még sosem hozott nekünk nagy meccset, csakh ne menjünk messzire, Cech épp most tette ezt meg kétszer. Közepes kapus, akit visz magával a csapat. Egy az egyben és vonalon tényleg jó, egy jó reflexkapus, a védelmünk jellegéből kiindulva pedig viszonylag sokszor kényszerül egy az egyre, ezekből pedig a nagy számok törvénye alapján megfog párat. Semmi különös.

Amiért haragszom rá, az Pique kinyírása. Számtalanul láthattuk már tőle, h minden ész nélkül kirohan és tarol mindenkit.

Kapusok válaszoljanak, kérdezem én, miért nem lehet egy hangos "Enyém!!!" kiabálással jelezni pl. tegnap Piquenek, aki ekkor összehúzza magát, félreáll, utána pedig nyújtott lábbal, a labdát megkaparintva, immáron tényleg ész nélkül nekiesek Drogbának. Komolyan Valdes többször tarol le saját játékost, mint ellenfelet. Ivanovics fejesnél is a fű alatt volt vhol, minden szögletnél vagy beadásnál rettegek, egy Cechnél, Neuernál ez meg sem fordul a fejembe. Ezért neh már topkapusnak nevezzük.
Ne haragudj, de hagy kérdezzem már meg, hogy mióta szurkolsz a Barcának? Soha nem hozott nekünk nagy meccset? Akkor ezek szerint a 2006-os BL döntő az csak edzőmeccs volt? Vagy a 2009-es BL döntő. Vagy a Real elleni 2004-es idegenbeli meccs. Valdes-nek rengeteget köszönhetünk, csak szegénynek megvannak a potyái is, de már csak évente 1-2, de ez minden kapusnál benne van. Legyen szó Cech-ről, Neuer-ről, vagy Buffon-ról. Érdekes hogy Neuer-t hozod példaként, aki az első Bayern-es meccsein akkorákat bakizott, hogy rossz volt nézni. Kigurította a csatárnak, meg mellényúlt, stb. VV rengeteg bravúrt mutatott be mióta nálunk van. Sokkal több meccset nyert meg nekünk, mint ahány elment rajta.
'97 óta vagyok Barca drukker, a megnyert KEK döntőben láttam őket először.

Akár elfogadod, akár nem, egy kezemen meg tudom számolni, amikor Valdes vitte a csapatot, nem pedig fordítva. Nincs gondom a hibáival, csak már lejátszott kb. 500 tétmeccset a Barcaban, és még mindig ugyanazokat követi el, mint, amikor először védett. Ezért a Te Neueres példát rossz. Én kedvelem Valdest, csak top kapusnak ne nevezzük könyörgöm.

2006-ban egy nagy bravúrja tényleg volt (mikor Henry eltalálta), 2009-ben semmi extra, 2004-re franc se emlékszik.

Én általánosan beszéltem a karrierjéről, nem akartam apróságokat kiragadni. De visszakérdezek: teljesen nyugodt vagy a szögleteknél, beadásoknál?

Pont tegnap nem éreztem hibásnak egyik gólban sem, ez a Ramires edzésen 100-ból nem rúgta volna így meg, Torres meg...pff...tudjuk, és amúgy is mindegy volt már.

És azt sem mondom, hogy volt nála jobb kapusunk, mióta nézem őket. Vitor Baia, Hesp, Bonano, Enke...egyik sem volt korszaka kiemelkedő kapusa.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.25. 15:54:10

lui1698 írta:Pici statisztika:
azt hiszem találó ha most azt mondom h feldughatjuk magunknak ezeket a statisztikákat.

bár bőven vannak szép sikereink az elmult évekből, de jövőre vmit nagyon ki kell találni, mert ezzel a mindenki 11 emberrel védekezik taktikával nem tudunk mit kezdeni. kis csapatok kevésbé figyelnek oda, nincsennek annyira képzett védőik, de látjuk mire mentünk a cselzi, inter ellen a 54395832852 passzal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.25. 15:47:46

Game90 írta:Igazából nyáron csak egy LB/CB-t kéne igazolni, csatárkérdés már érdekesebb, ameddig Messi 60-70 gólt lő egy szezonban és hamis 9-esként játszik, addig nem sok értelme van 30-40 millióért csatárt venni, csak úgy járna, mint Samu vagy Ibra.
Mert Samu hogy járt? Egy olyan szezonban rúgott 36 gólt 52 meccsen, aminek úgy indult neki, hogy Guardiola legszívesebben nem látta volna a stadion környékén se, nemhogy a pályán, és tudta hogy idény végén biztosan távozik. Mi lett volna ha érzi a bizalmat......??? Ha lenne egy normális középcsatárunk, meg gólerős szélsőnk, akkor nem lenne itt probléma. De így hogy Villa sérült egész évben, ráadásul tavaly Ő se volt valami nagy penge, Pedro is sokat sérült, ráadásul mikor játszik akkor nettó emberhátrányt jelent, Cuenca kapura veszélytelen, Tello semmi mást nem tud, csak megcsinálni a bringát és megtolni az alapvonal felé, Alexis nem az a nagy gólvágó. Messi van egyedül. Meg lehet nézni a statisztikákat. Messi rúgott 41 gólt a bajnokságban, utána Alexis jön 11-el. Miközben a Real-nál Higuain 21, Benzema 18 gólt jegyez. Egy gólerős csatár kell, és (részben) meg van oldva a probléma.
Válasz küldése