2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már lesem is.Deus írta:itt a videó a 11es párharcról, hátha még valakit érdekli
(7 -es gombot lenyomni, ha érdekel a Ramos zseniális lövése)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pCmJOSqf3k
Csak az egyik! A másik most is fölényben volt és tovább ment! Lesz FCB a döntőben, de sajnos nem kettő...MessiFan írta:Az komoly. Európa 2 legjobb csapata kiesett
Egyébként Müncheni döntőt Müncheni csapat fog nyerni. Sok hiányzó lesz Chelsea részről, és tényleg jó a Bayern.
Valahogy megoldjuk, csomagoltatom valakivel zip formátumba, aztán feladatom FedEx-el...G.Gabe írta:Ha elhozod Pestre, én átmegyek majd rajtaPlayMaker írta:Jujj hát erre komoly összeget szántam volna, hogy egy meccsen belül ennyire meglegyen alázva a két legnagyobb arc Roncika meg a Vamos Ramos... De ezek a fiúk ingyen megoldották nekem! Hát ez valami zseniális! (Még mondjuk azt megnéztem volna azért ahogy Pepén átmegy egy villamos, persze hosszába, de azért így se volt rossz...)G.Gabe írta: Én egy pillanatra azt hittem, hogy holdfogyatkozás van, de akkor az a laszti volt
jah,és ezzel,hogy nem nyer BL-t Cé idén sem,így már megint nyílt az aranylabda is.Deus írta:Mellesleg a Messi-ellenes madridisták most befoghatják a szájukat, miután tegnap kihagyta a 11est Messi. Ma meg mivolt? 3 realos hagyta ki, köztük a Krisztina Rózsaldó is.
Azért a többiek nem így állnak hozzá..Xavi001 írta:Én nem tudom,de az 1ik írta,hogy beszáll a skodába,megy a Ferihegyre és beszélget Kassaival..G.Gabe írta:Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Én nem tudom,de az 1ik írta,hogy beszáll a skodába,megy a Ferihegyre és beszélget Kassaival..G.Gabe írta:Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Miért? Kassai lefogta őket, hogy ne rúghassanak gólt, vagy mi a szösz?Xavi001 írta:Madridiak Kassait hibáztatják, ezek férgek! Saját honfitársunkat alázzák! Szánalmas bagázs.
Epic matchup.lui1698 írta:2012 - Bajnokok Ligája döntő (München, Allianz Arena)
Fernando Torres vs. Mario Gomez
Fuck Yeah!
+ Alaba és Badstuber. Nagyon szép lesz, hogy mindkét csapat a B csapatával fog kiállni a döntőben.sjd írta:Szerencsére ha jól láttam, csak Luiz Gustavo-t kell nélkülözniük a bajoroknak.
Ha elhozod Pestre, én átmegyek majd rajtaPlayMaker írta:Jujj hát erre komoly összeget szántam volna, hogy egy meccsen belül ennyire meglegyen alázva a két legnagyobb arc Roncika meg a Vamos Ramos... De ezek a fiúk ingyen megoldották nekem! Hát ez valami zseniális! (Még mondjuk azt megnéztem volna azért ahogy Pepén átmegy egy villamos, persze hosszába, de azért így se volt rossz...)G.Gabe írta:Én egy pillanatra azt hittem, hogy holdfogyatkozás van, de akkor az a laszti voltbali 15 írta:Megtaláltam Ramos labdáját
Ez az utóbbi 4 évet figyelembe véve elég paradoxKash írta:Brávó, örüljetek hogy nem néztem a meccset, mert azt a mecset, amelyiket megnézem, ott sosem az nyer, akinek én vagy éppen mi szurkolunk.
Akkor sok Barca meccset nem nézhettél az elmúlt években.Kash írta:Brávó, örüljetek hogy nem néztem a meccset, mert azt a mecset, amelyiket megnézem, ott sosem az nyer, akinek én vagy éppen mi szurkolunk.