Méghogy én Reálos! Ennyire rosszul még semmi sem esett

Anyám ezt hallaná szétröhögné az agyát!

Na szóval! Én is nagyon támogatom fiatalok igazolását (még jobban a nevelését, de ez most nem lényeges), de amíg túl bő a keret, addig annak sem látom értelmét! Itt van pl: Guzmán (nem simerem túlzottan, de úgy tom támadó) aki 17 éves! 19 évesek simán játszanak bármely ligában, de nálunk ki megy el 2 év múlva a támadók közül? Talán Larsson, de akkor meg Maxi pont befér! Szerintem nincs szükség akkora keretre, hogy még sztárok (szerintem Maxit nyugodtan nevezhetjük annak) se férjenek be! Guzmán meg ha tényleg olyan jó, akkor Ő ezt tudni fogja magáról és ha nem kap lehetőséget el akar majd menni és el is fog! Szóval szerintem ha már mindenáron igazolni akarunk akkor esetleg egy kapust (bár én kipróbálnám Jorquerát), meg olyan középsővédőket, akikkel nyugodtan pihentethetjük Puyolt, Marquezt, mert tudjuk, hogy megoldják! Tavaly évvége felé szerintem nem csak azért nem ment olyan jól a játék, mert már bajnokok voltunk, hanem, mert fáradtak is! Ezért lenne jó, ha tudnák beállítani embereket, akikben bízhatunk, hogy megoldják! Mert azért egy évet végigjátszani...