Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hű, rémálmomba se jöjjön elő ez a 2001-2-3 környéki, ferrer, rexach, van gaal, antic féle, félévente új edzőzsoltfree írta:Előtte viszont emlékszem arra az edzőkeringőre. Arra futószalag szerű érzésre.
remélem nem.. nem akarom h az uj edzore rásozzanak neymar-féléket...kurdt írta:Szerintem ez mosz az egész nyarat megváltoztatja. Nem 50 millió lesz igazolni, hanem majd Rosell, Zubizarreta és az új edző leülnek és megtervezik a jövő évi keretet...visca el barca írta:ilyenkor egyébként ki dönt az uj edzorol? rosell? vagy az igazgatótanács?
remélem nem ezen fognak spórolni!
Szerintem ez mosz az egész nyarat megváltoztatja. Nem 50 millió lesz igazolni, hanem majd Rosell, Zubizarreta és az új edző leülnek és megtervezik a jövő évi keretet...visca el barca írta:ilyenkor egyébként ki dönt az uj edzorol? rosell? vagy az igazgatótanács?
remélem nem ezen fognak spórolni!
Pedig visszaszámolt 10percrőlmes_que_un_club_ írta:Nem. 13.30-kor.kakasugynok007 írta:10 perc múlva?
Nem. 13.30-kor.kakasugynok007 írta:10 perc múlva?
10 perc múlva?
Én mondtam, az új edzőre még nincs tippem, de valószínű a club berkein belűről kerül ki.joekacsa írta:Guardiola good bye!!!