Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem gyanús, hogy a feka csávó csak át akarja vágni Daenerys-t, és nincs semmi az ajtó mögött. Esetleg racionálisabb magyarázat, hogy a trónigényét és a népszerűségét próbálja meg felhasználni, hogy megszerezze a vastrónt. Opció 3: a sárkánytűz véletlenül nem olvasztja meg a valyriai acélt? (és igazi dothraki virtus is lenne lelépni a cuccal)Sanama írta:Trónok Harca 2x05
Daenerys szála ami érdekes most, gondoltam hogy a fekete csávó rá fog "hajtani", de nem értem hogy miért akar megnősülni. Az pedig,hogy simán 1 hajóval el fognak onnan lécelni, na azt kizártnak tartom![]()
Amúgy ez a nő egyre szebb.
Arya meg még ugye mondhat 2 nevet, kíváncsi vagyok kik lesznek azok.
King Joffrey? Queen Cersei?![]()
Ez a Jericho sztori alapján tetszik, és bár látom, hogy két évad után elkaszálták, de azért valószínűleg meglesem.sjd írta: Most két új sorozatot is nézek (Awake, Touch) és mindkettőt tudom ajánlani.
Illetve régebbről a Jericho-t, valamint a Rómáról is sok jót hallottam (bár az még nálam nem került sorra)
A Supernatural szerepel a listámon, csak a magyar címével írtam.Deus írta: Supernatural (kőkemény 7 évadja van eddig, még most is megy a sorozat)
Battlestar Galactica (4 évados, jó kis ütős sci-fi, mellesleg ha ezt választod, akkor ne hagyd ki a Pilot -ot se, ez fontos)
Régebben nekem lány ismerőseim (jaj de hülyén hangzik) ajánlották, ezért azt hittem, hogy ilyen tipikus lányoknak szóló sorozat (erre ráerősített a téma is), ezért hanyagoltam, de akkor lehet egy próbát ez is megér.visca el barca írta:na végre, egy ember bányász kollégán kívül, aki tudja mi a jó. sztem az összes évad fenomenalis.Faust írta:Én a Kés/alatt első négy évadát is bátran ajánlom mindenkinek, imádom.
abszolut no1. sorozat.
Kösz a megerősítést!fcbarca0827 írta:A 24-et nézd, mert jó.
Kemény zsarukból láttam pár részt a tv-ben, az alapján annyira (és ezen van a hangsúly) nem jött be, de erről is sok jót hallottam már.miihii írta: Kemény zsaruk (The shield)
Spartacus
A 24-et nézd, mert jó.Zaen írta: Amiken megakadt a szemem, és érdekelne a véleményetek: Fringe, 24
Hú, a Homelandet az elmúlt két hétben pörgettem le. Fantasztikus színészek, nagyszerű sztori. Állandó bizonytalanságban tartanak a rendezők és nem tudod, hogy most miacsipa van. Ajánlom mindenkinek! Várós a következő évad.Zaen írta:Homeland
Kemény zsaruk (The shield)Zaen írta:Tudnátok ajánlani sorozatokat? Itt a hosszú hétvége, és jó lenne egy kis kikapcsolódás.![]()
na végre, egy ember bányász kollégán kívül, aki tudja mi a jó. sztem az összes évad fenomenalis.Faust írta:Én a Kés/alatt első négy évadát is bátran ajánlom mindenkinek, imádom.
Supernatural (kőkemény 7 évadja van eddig, még most is megy a sorozat)Zaen írta:Tudnátok ajánlani sorozatokat? Itt a hosszú hétvége, és jó lenne egy kis kikapcsolódás.![]()
Most két új sorozatot is nézek (Awake, Touch) és mindkettőt tudom ajánlani.Zaen írta:Tudnátok ajánlani sorozatokat? Itt a hosszú hétvége, és jó lenne egy kis kikapcsolódás.![]()
Köszönöm szépen cimbora, elrakom a kedvencek közé!bowlinggolyo írta:Tessék testvérem: http://nezzsorozatokat.info/?s=334
Jaja, most mar meg vanSlither írta:Lemaradtal az elozo resz vegerol amikor Yoren az istalloban meseli a tortenetet Aryanak?Sanama írta:
illetve még, Arya alvás előtt/közben miért mormogja azokat a neveket?
Hát ez engem a LOST-ra emlékeztetettDeus írta:GoT 4. rész:
WTF vége?
Tessék testvérem: http://nezzsorozatokat.info/?s=334Rinku írta:Neten, felirattal meg lehet nézni valahol?Slither írta:Hát ez az új GoT résznek a vége hatalmas WTF pillanat volt.
Ne tőlem kérdezz, én "nyersen" nézem az angol nyelvű filmeket/sorozatokat.Rinku írta:Neten, felirattal meg lehet nézni valahol?Slither írta:Hát ez az új GoT résznek a vége hatalmas WTF pillanat volt.
Neten, felirattal meg lehet nézni valahol?Slither írta:Hát ez az új GoT résznek a vége hatalmas WTF pillanat volt.
Persze hogy nézemRinku írta:Jaja, amint levizsgázom, ugrok a könyveknek!Bár lehet hogy addigra annyira marha nagy undorom lesz az írott szótól, hogy a vizeletemben találnak majd meg három napi bezártság és sírás után...
A The Big bang Theoryt nézi itt valaki?Nem rég értem az 5. évad végére és nagyon tetszik!
Valami baromi nagy hülyeség...
Nagyon tetszenek az ilyen sorozatok, kellemes kikapcsolódás ilyen agyatlanságot nézni!
Ez mekkora jelenet benne:
http://www.youtube.com/watch?v=1zIY6DQSlbY
Rinku írta:Én kérek elnézést, valóban a harmadik részben volt!Én is nagyon bírom Varyus hangját, egyaránt megnyugtató és ravasz. A hanglejtése is egyértelműen egy olyan emberről árulkodik, akit legkevésbé sem szabad félvállról venni!
Nagyon fontos és elgondolkodtató egy jelenet, többször újranéztem jómagam is.