2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
-a tekintéllyel sztem nem lesz baj, 4 éve ott van ő is mint főnök, csak a háttérben. de volt már, hogy ő irányított a meccsen.visca el barca írta:
- nem lesz tekintélye sem a játékosok, sem a közvélemény előtt
- nem az az irányító típus, inkább a csendestárs szerepe áll neki jól
- nem lesz igazi vérfrissítés, sem a keretben, sem a taktikában
- ahelyett hogy igazolna ahova kellene, inkább még hoz fel a B-ből játékost
Először is nyerjük még meg Peppel a CDR-t. Aztán nagyon hamar ki fog derülni, hogy ez a csapat mennyire is lesz jó. Rögtön 2 klasszikussal nyitunk. Ha sikerrel vesszük a párharcot, vagy legalább úgy bukjuk el, hogy jobbak vagyunk, mint a Real, akkor lehet esélyünk bármire. Ha nem akkor 1 év levesbe. Azt meg csak én is remélni tudom, hogy ez a saját nevelés dolog nem lesz túlzásba víve. HA vki olyan szintre eljut, akkor ok játsszon. De amikor pl. Sergio Roberto végignyomta az Osasuna elleni vesztes meccsen az agyamat tudtam volna eldobni. És ez igaz mindenkire. Kellenek a saját nevelések, de vannak olyan posztok, ahová muszáj igazolni.visca el barca írta:aludtam egyet a döntésre, és továbbra sem érzem magam meggyőzve, hogy jó választás lenne.
az alábbi dolgoktól tartok leginkább
- nem az az irányító típus, inkább a csendestárs szerepe áll neki jól
- nem lesz igazi vérfrissítés, sem a keretben, sem a taktikában
- ahelyett hogy igazolna ahova kellene, inkább még hoz fel a B-ből játékost
igaz arra sincs garancia, ha ide jött volna bielsa vagy akárki, nem barmol szét mindent amit eddig építgettünk..
nekem van egy olyan érzésem h nem veszünk játékost, viszont, muniesa, montoya, fontas, kis dos santos, tello, cuenca még többet fog játszani. és ez bizony nem tul jo ötlet.
a mégrosszabb verzió, h majd rosell irányítja az egészet, megveszi akiben pénzt lát, aztán kötelezi tito-t h játszassa. ergo egy báb lesz az egész ürge.
áh, de jó lenne ha már október tájékán lennénk, addig csak az okoskodás lesz
Egytől az egytől én nem tartok. A játékosokkal nem lesz baj, a közvélemény kit érdekel.visca el barca írta: az alábbi dolgoktól tartok leginkább
Én is köszönteném az új vezetőedzőt és rengeteg közös sikert kívánok magunknak!Kívánom neki,h tudja folytatni a megkezdett utat és töretlen lendülettel,erőtől duzzadó,látványos futballal örvendeztessen meg minket.ozsimiki írta:Még nem köszöntöttem...
Sok sikert immáron a Barca élén Tito!
Meg kell neki adni a bizalmat, beszéljenek az eredmények majd hétről hétre!
Max annyi elő véleményem van róla, hogy elég csendes, visszahúzódó tagnak tűnik, remélem ha valójában ilyen, akkor ez nem lesz negatív hatással az edzői pályájára. Persze lehet,hogy látunk majd egy vehemens, maximálisan átszellemülő Titot a partvonal mellett
Hajár Tito!
volt egy másik meccs is, ahol nem eltiltása volt Pepnek, hanem a derekával bajlódott; ott is húzott valami váratlant, vagy érdekes volt a kezdő már nem emlékszem. bár lehet valami mással keveremsjd írta:No, kutakodtam egy kicsit
Eszerint Tito a 2009/10-es szezonban a Valencia elleni 3-0 alkalmával irányíthatta a csapatot Guardiola eltiltása miatt (kérdés, mennyire irányított ő ténylegesen?)
Ha emlékeztek még, ez volt az a meccs, ahol nagyon nem tudtunk mit kezdeni a Valenciával. Viszont a félidőben jött Henry Bojan helyére, középcsatárnak (!!!! főleg így a Clasico után) és így adott 2 gólpasszt is Messinek, és végül az argentin mester3asával nyertünk.
http://www.youtube.com/watch?v=umEE0ZWYn88
Emlékszem, hogy valamelyik blogon még egy egész posztot is írtak arról, hogy mekkora taktikai húzás volt Henry-t középcsatárnak, Messit meg fals9-nek betenni. Szóval ha ez nem Guardiola ötlete volt, akkor hatalmas piros pont Titonak
Bielsa-t nézd majd meg Bilbao meccseknélEnjoy írta:Szerintem is a hidegvérűség-lazaság jellemzi legjobban Tito-t, ill. hogy ő nem fog elegánsan kiöltözni minden egyes meccsre. Csak szép lazán, barca címeres melegítőkben a vonal mellett állva sugározza a csapatnak a nyugalmat, s hogy no para..kakasugynok007 írta:Kíváncsi vagyok,hogy hogyan fogja a csapatot irányítani a meccsek folyamán a kispad mellett.Szokatlan lesz nem úgy látni a csapatot,hogy Guardiola 5-0ás állásnál a 88.percben egy eladott labdáért kiabál,vagy csak egyszerűen vehemensen mutogat.
Szerintem ő az öltözőben fogja megvitatni a szitukat halkan,csendben.
Szerintem ez a Tito egy hidegvér!Ami nekem olyannyira bejön mint Pepnek az eszeveszett mutogatása!Úgy érzem ő nekem nagyon szimpatikus figura lesz!
Főleg ha címeket is nyer...
Minden jót Tito!
Hajrá Tito! szúrj vissza Mou-nak
Szerintem is a hidegvérűség-lazaság jellemzi legjobban Tito-t, ill. hogy ő nem fog elegánsan kiöltözni minden egyes meccsre. Csak szép lazán, barca címeres melegítőkben a vonal mellett állva sugározza a csapatnak a nyugalmat, s hogy no para..kakasugynok007 írta:Kíváncsi vagyok,hogy hogyan fogja a csapatot irányítani a meccsek folyamán a kispad mellett.Szokatlan lesz nem úgy látni a csapatot,hogy Guardiola 5-0ás állásnál a 88.percben egy eladott labdáért kiabál,vagy csak egyszerűen vehemensen mutogat.
Szerintem ő az öltözőben fogja megvitatni a szitukat halkan,csendben.
Szerintem ez a Tito egy hidegvér!Ami nekem olyannyira bejön mint Pepnek az eszeveszett mutogatása!Úgy érzem ő nekem nagyon szimpatikus figura lesz!
Főleg ha címeket is nyer...
Minden jót Tito!
Ezzel tökéletesen én is így vagyok. Valahol én is számítottam rá, hogy az idei az utolsó szezonja Pepnek. Kisebb meglepetés talán csak az volt számomra, hogy nem vált nyárig, hanem most döntött így. Mert ha az lenne, hogy edzőt kell keresni utána, akkor megérteném, de Titót azonnal kinevezték utána. De nem gond. Nem gond, mert olyan ember veszi át Guardiola helyét, aki végig itt volt a csapattal az utóbbi 4 évben, minden sikerben és kudarban ő is kivette a részét!@@Laguna@@ írta:Sok sikert kívánok Tito-nak! Amikor tegnap este végre leültem a gép elé, és elolvastam a híreket valahogy nem bolydult fel nagyon a lelkivilágom! Lélekben kész voltam Pep távozására...
Egyetértek veled. Meg most olvasok a Sporton egy cikket Titoról. Hogy 10 éve már összeismerkedett Messivel,Fabregasszal, és Piquével is, mert ő volt valami alsóbb csapatnál az edzőjük(ha jól értelmeztem). Érdeke cikknek tűnik, szívesen elolvasnám magyarul itt az eurobarcán isrecrea írta:Nehéz megítélnünk Tito edzői kvalitásait, Pep annyira a középpontban állt, h én spec. alig figyeltem Tito-t. Bár róla is csak annyit tudtunk, h feltűnően sikeresen szerepel a második csapat. Mondjuk nagyon sikeresen.
Mindenesetre, h ennyi évig tudtak együtt dolgozni, akkor hasonló munkamoráljuk, hasonló nézeteik és elképzeléseik lehetnek. Pep azért igyekezett kiebrudalni a csapatból azokat, akik ennek nem feleltek meg.
Ha Tito is olyan maximalista, mint Pep, akkor nagy gond nem lesz. Biztos vagyok benne, ha velünk fordult volna elő, h a véletlen folytán az EL-ben kellett volna szerepelnünk (lásd: MU), akkor Pep ráment volna a sorozat megnyerésére, az a fickó nem tűrte el, h akárhol is kikapjunk, utál veszíteni, ezt a tulajdonságot pedig imádom egy emberben.
Tito sztem nem annyira érzelmes, legalábbis nem mutatja ki, viszont szvsz (nem is tudom mi a jó szó, remélem nem törlik) "ge.ibb" Pepnél. Csak a taslis jelenet jut eszembe, milyen gyorsan lereagálta a patkány szembenyúlását, keményen visszavágott, nem reklamált, nem fetrengett, nem hisztizett, puff egy nyakas. Remélem a csapatát is így fogja védeni és ilyen kemények és célratörők leszünk a pályán is. Nem durvák, vagy alattomosak, csak kemények.
A játékosok pedig biztosan elfogadják, ha nem így lenne, nem nevezték volna ki, ezt Pep is látja és Zubi is.
Még annyit, h nekem egyáltalán nem jött le Pep nyilatkozatából, h ő valaha is visszatérne, lehet én nem tudok olvasni a sorok között, de szemernyi utalást sem láttam erre.
Szerk és off: Nagyon-nagyon szívesen látnám egyszer a csapat élén Rivaldot, mind játékost, mind embert imádom, nem beszélve, h a szurkolók is imádják, igazi culé ő is.
Jogos, bocsi, annyi sikeres szuperkupa párharcon vagyunk túl, hogy keverem a szezont a fazonnalcsababarca írta: Ez nem igaz. Amikor megnyertük a kupát+bajnokságot,akkor a Bilbaoval játszottunk nyáron,akiket a kupadöntőn vertünk.
A reallal csak tavaly játszottunk,amikor mi a bajnokságot,ők a kupát húzták be.
Pedig de. A Bilbaoval játszottuk a szuperkupát, mivel a kupa döntősével játszik az, aki mindkét sorozatot megnyeri.A bajnoki másodikkal játszik
Amikor megnyertük a bajnokságot + kupát, akkor a szuperkupáért a bajnoki 2. Madriddal játszottunk, nem pedig a kupadöntős Bilbaoval.
Ez nem igaz. Amikor megnyertük a kupát+bajnokságot,akkor a Bilbaoval játszottunk nyáron,akiket a kupadöntőn vertünk.Gergolino írta:
A bajnoki másodikkal játszik
Amikor megnyertük a bajnokságot + kupát, akkor a szuperkupáért a bajnoki 2. Madriddal játszottunk, nem pedig a kupadöntős Bilbaoval.
Ez nem így volt. Akkor játszottunk a Madriddal Szuperkupa döntőt, amikor ők nyerték meg a Spanyol Kupát.Gergolino írta: A bajnoki másodikkal játszik
A bajnoki másodikkal játszikvisca el barca írta:a bajnok meg a kupagyőztes.Barca96 írta:és ezt kik szokták játszani? első 2 a ligába?Spanyol szuperkupa. oda-vissza vágós párharc,augusztus elején-közepén.
ha a kettő ugyanaz, akkor a bajnok azzal játszik akit megvert a kupában (asszem')