Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na mondjuk azt nem tudtam, hogy állsz a pénzzel. akkor én leírom a sztoryt, hogy én hogy csináltam. 2 szezonon át védőket edzettem. Majd eladtam mindet és a csapat többi tagját is (szó szerint). Ezután pedig bevásároltam. Vettem 6 fiatal csatárt és őket edzem/edzettem. melléjük 4 titáni kp-t és 2 durva szélsőt. A védelmet is megerősítettem 3 emberrel. Emellé az egyetlen megmaradt játékosomat a korábbi csapatomból megtettem edzőnek a megfelelő vezetője miatt.csabooo írta:értem. nost utánajártam pl. egy def. csatárnak hogy kb milyen árban vannak, és hát.. nagyon drágákés sajnos most nincs annyi lóvé a háznál hogy vegyek legalább 6 ilyen csatárt... esetleg nem lehetne megoldani azt hogy házon belűl oldanám meg a dolgokat ? vannak nagyszerű, kiemelkedő, és egész világklasszis jszű srácaim is, viszont a baj az hogy gólszerzésük kicsi, és átadás sincs edzve nekik, tehát ha feltolnám csatárnak és elkezdeném edzeni az átadást, akkor nagyon-nagyon hosszú idő kellene... és én épp azt akarom hogy rövid időn belűl egy ütős csapatot tegyek össze ahol helyt tudnék állni az 5, majd esetleg a 4ed osztályban...
tehát ezt szerintem most mellőzöm, akkor vagy a szélső játék marad, esetleg még a védekezés, bár arról semmi infóm nincs, hogy megérnée...
Nagyjából így van, ahogy mondod. Kezdjük a def csatiknál! teszem azt veszel 6 általam felsorolt képességű csatárt és átállsz átadás edzésre. Így nem kell eladni 1 kp-dat és szélsődet sem. 2-5-3-ban felállsz mindkét meccsen a héten és 16 embert tudsz edzeni. A szélsőknél meg már írtam. Ha van elfogadható szintű szélsőjátékú (legalább megfelelő) kp-d, akkor azt nyugodtan lehet szélsőjátékra ráállítani. A vétele elég húzós dolog, mert a szélsők marha drágák.csabooo írta:aha értem...
talán a legszimpatikusabb a szélső játék edzés és még a def csatárok kiedzése, viszont itt nem értek 1-2 dolgot
nem értem hogy tudok 16 játékost edzeni ha def. csatárokat edzek ?![]()
meg a másik, hogy ha szélsőket nyomok akkor naggyából csak pár kp-t kell eladjak, mert a két szélső kpomnak, kiemelkedő, nagyszerű jsz-e van, és a szélsőjátékuk gyengébb, szóval nem is kellene újakat vegyek, csak azokat edzem, viszont ha szélsőt nyomok, akkor csak 4 játékost tudok edzeni ?
Jó kérdés. Igazából sok válaszút is lehet. Én mondjuk a te helyedben, ha ilyen jó kp-id vannak és elfogadható szinten van a szélsőjátékuk, akkor szélsőjátékot edzetnék nekik. Így a jó kp mellé még egy szélső támadásod lenne, ami széleken támadás taktikával nagyot tud ütni. Vagy azt is megtehetnéd, hogy veszel magas játékszervezésű, középszerű-megfelelő gólszerzésű játékosokat és átadás edzést nyomsz nekik és kiváló def csatijaid lesznek. Így 16 játékost tudnál edzeni 2-5-3-as taktikával. A 3. megoldás, hogy tényleg megszabadulsz mindegyiktől és egy teljesen új csapatot építesz. Én csatárokat edzek és szinte mindig 2-5-3-mal állok fel. Az enyém a legmagasabb kp és a támadásom is nagyon jó, és ahogy lejjebb írtam ütök mindenkit.csabooo írta:már régóta megfoglamazódott bennem, hogy milyen lenne, ha a kövi szezontól egy teljesen új edzésformát alkalmaznék, ha kiesek ha nem. amikor felkerültem a 6odba, ezelőtt 2 szezonnal, jsz-t edzettem, és bizony került ki a kezeim alól nagyon jó kis játékosok,már egy generációt el adtam, azokból vettem a tavalyi szezon végén 2 szélső védőt, meg egy csatárt(mind 5 csillag felettiek/meccs). a mostani csapatomban is a kezdő 3 belső kps már elérte az 5 csillag/meccs átlagot, igaz még vékonyan, de már túlléptem az 'álomhatárt'a 2 szélső kpom , ott átlagba 4 csillag megvan, na most akkor a lényegre térve az lenne a tapasztaltabbakhoz intézett kérdésem, hogy szerintetek, megérie a szezon végétől eladni pár jobbacska kpoma(vannak 18,19 éves saját nevelésűek, akikből nagyon igéretesek lehetnek) és azokbol pénzt szerezvén átálni valami más edzésre, na de mire ?
ehhez kéne a tanácsotok, ti milyent ajánlanátok, egyáltalán ajánlotoke edzés váltást, így a karrierem 4. szezonjába(eddig csak jszvolt), talán bebíztosítva a 6od osztály bennmaradás. azt még el mondom hogy a belső védőm az elég gyengus, és a 2 támadómból az egyik sem épp mai gyerek, igaz tavaly gólkirály volt és most is 1 gólra van, de 34,35 éves, és átlag meccs értékelés 3-4 csillag.
kicsit hosszúra sikeredett, de bizakodva várom tanácsotokat
előre is köszönöm![]()
Nekem is Michabee mondta ezt a defcsatis történetet.Cumbee írta:Úgy emlékszem, hogy te előszeretettel használsz defcsatikat. Most gyűjtögetek, a következő nagyobb beruházásnak egy fiatal defcsatit terveztem. Tapasztalataid szerint egy titáni, vagy 1-2 szintel a fölötti átadású defcsati mennyit dob a szélsőjátékon?MichaaBee írta:
www.hattrick.orgXavi001 írta:linket kérhetnék ahol ezt játsszátok?
Yes, sir!Cumbee írta:Na én is kiestem. Sajnos kivételesen egy jó menedzserrel találtam szembe magam, aki kihasználta a gyengeségeimet, így nem ért semmit a MOTS-om. Valaki még áll a kupában?