Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a 70 perc 20. A 70. percben csak beálltvisca el barca írta:látom tegnap 70 percet játszott. volt vmi biztató momentuma?
Csak kapja meg a lehetőséget! Mert nem kizárt hogy ez a nagy szerep az új nyári igazolásunkra fog hárulni. Én Afellay mellet teszem le a voksom!messideco írta:Afflelayra nagy szerep hárulhat jövőre, színt kell vinni a támadósorba...
Mert ha szorul a hurok, akkor nem Keitától meg Tellotól fogom várni a csodát!Messidona10 írta:Messi topikban Firefox írta, hogy gólt vár ma tőle.
Azt tudom én is, hogy játékra kész, de esélytelennek tartom még a becserélését isEgy percet nem játszott még, miért pont most tenné?
Én is erre számítok. Ahogy írtam itt már nagyon kemény meccseink lesznek a szezon végéig. És ha választanom kéne, akkor inkább Pedro, vagy Sanchez, mint Ibi. Nem tudnék meccset írni, hogy hol kéne majd játszani, mert egyszerűen nem lehet. Az viszont örvendetes, hogy végre kezd hosszabbodni a pad, mert az durva, hogy mindig a padon ilyen névsor van (mégha örülünk is neki): Muniesa, Montoya, Tello, stb.A Chelsea ellen viszont megnézném.visca el barca írta:
idén sztem már csak perceket fog játszani. élesben nem fogja pep bedobni, max 85. percekben 4-0-nál..
idén sztem már csak perceket fog játszani. élesben nem fogja pep bedobni, max 85. percekben 4-0-nál..Barcaman1993 írta:Naab1daL írta:Megkapta az engedélyt az orvosoktól, játékra alkalmas!!!Egy újabb jó hír
Azért egy Sanhez-Messi-Afellay 3-assal sebességben nem tudom, hogy ki tudná fölvenni a versenyt. Az egyetlen probléma, hogy nagyon nehéz meccseink lesznek. Itt nem szabad sehol sem bukni, ezért sztem biztosabb esz majd Sanchezzel, esetleg Pedroval fölállni, vagy mindkettővel.
Beállna jobb szélsőnek Marcelo mellé jövő héten.
Naab1daL írta:Megkapta az engedélyt az orvosoktól, játékra alkalmas!!!
Akkor a Levante ellen akár pályára is léphetne, hiszen az azutáni 3 meccsen nem annyira. Örülök hogy visszatért, és úgy gondolom nem kéne eladni a szezon végén mint azt páran gondolják. Én szeretem a játékát, bár tény hogy Tello is le tudja már hozni szélen azt amit ő, sőt talán jobban.ab1daL írta:Megkapta az engedélyt az orvosoktól, játékra alkalmas!!!
Én is keresgéltem, sehol semmi. Az FCB hivatalos oldala is csak annyit ír, hogy "Although Afellay has still not got the full medical okay after a six month layoff for his knee injury, he is included in the first squad since he suffered his injury."kurdt írta: Tényleg, ezzel kapcsolatban mi a legfrissebb info? Mikor játszhat?
sehol semmi, én is kerestem volna vmi konkrétat. ugye azt tudjuk, hogy labdás edzésen már kb 1-2 hete együtt nyomja a többiekkel. sztem jó két hét mulva pep is be fogja dobni vmi nyugodt meccsen az utolso percekben...kurdt írta:Tényleg, ezzel kapcsolatban mi a legfrissebb info? Mikor játszhat?ab1daL írta: Elvileg játékról még nincs szó, nem játszhat, de legalább utazik a csapattal együtt.
Tényleg, ezzel kapcsolatban mi a legfrissebb info? Mikor játszhat?ab1daL írta: Elvileg játékról még nincs szó, nem játszhat, de legalább utazik a csapattal együtt.
Elvileg játékról még nincs szó, nem játszhat, de legalább utazik a csapattal együtt.messideco írta:Sehr gut.
Remélem fog kapni pár percet majd
Jogos kérdés!noname írta:Megtudhatom h miből következtetted azt ki h Cuenca előtte van a rangsorban?
Igen, uefa.com-on meg lehet néznilooka írta:Egyébként ő nevezve van egyáltalán a BL-re?
Bőven tudja azt, amit Cuenca. Sőt jelenleg én komplettebb játékosnak tartom a hollandot mind Tello-nál, mind Cuenca-nál. Sok minden múlik azon, hogy milyen formában fog visszatérni. Egyébként ő nevezve van egyáltalán a BL-re?noname írta:Megtudhatom h miből következtetted azt ki h Cuenca előtte van a rangsorban?
Afellay hamarabb lesérült minthogy Cuenca kezdett volna belejönni. Valahogy megértem h Pep inkább favorizálta a járni képes Cuencát, mint Afellayt.
Tartom magam ahhoz h tökéletes csereember és lesz még okunk örülni neki.