Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pl:Atletico,Bayern,Shaktar,Inter...dióhéjban ennyi,de biztosan volt több is,aki meg akarta venni őt.Énsem értem miért a corintiast választotta.Bodi írta:Előbb-utóbb úgyis megveszi valami nagy csapat.
Én láttam már egy csomó meccsen és nagyon kente.Óriási zsugás a gyerek.Badi írta:már leírtam mi a véleményem erről, nem lesz még egy akkora játékos mondom úgy hogy csak pár meccset láttam amin játszott:)redlions írta:Az idő választ ad rá.Zsolti írta:De tevezböl még lehet.Ha így folytatja.
már leírtam mi a véleményem erről, nem lesz még egy akkora játékos mondom úgy hogy csak pár meccset láttam amin játszott:)redlions írta:Az idő választ ad rá.Zsolti írta:De tevezböl még lehet.Ha így folytatja.Boixos írta: sehol.
Az idő választ ad rá.Zsolti írta:De tevezböl még lehet.Ha így folytatja.Boixos írta:sehol.Badi írta:kánidzsá ugyan, hol van ő maradonától
Ezt most nem vágom hogy ki,de mindegy.Tevez biztosan jobb!!!Nagyon birom azt a gyereket.Charlie írta:Sztem meg Canniga,vagy hogy kell írni.Zsolti írta:Hát szerintem az új Maradona za nem más mint Tevez.Charlie írta: Például ha jól tudom Saviola is viselte az Új Maradona jelzőt!
C.
C.
Sztem meg Canniga,vagy hogy kell írni.Zsolti írta:Hát szerintem az új Maradona za nem más mint Tevez.Charlie írta:Például ha jól tudom Saviola is viselte az Új Maradona jelzőt!Badi írta:elég sok emberre mondták már hogy új maradona, de sejtem hogy olyan nem lesz még1
C.
Hát szerintem az új Maradona za nem más mint Tevez.Charlie írta:Például ha jól tudom Saviola is viselte az Új Maradona jelzőt!Badi írta:elég sok emberre mondták már hogy új maradona, de sejtem hogy olyan nem lesz még1Charlie írta:Feleslegesen nem vitatkozok,mindenki tisztában van Riq. képességeivel,nálunk nem játszott jól,máshol ő volt az új Maradona,ennyi,lezártam.-
C
C.
Például ha jól tudom Saviola is viselte az Új Maradona jelzőt!Badi írta:elég sok emberre mondták már hogy új maradona, de sejtem hogy olyan nem lesz még1Charlie írta:Feleslegesen nem vitatkozok,mindenki tisztában van Riq. képességeivel,nálunk nem játszott jól,máshol ő volt az új Maradona,ennyi,lezártam.-
C
elég sok emberre mondták már hogy új maradona, de sejtem hogy olyan nem lesz még1Charlie írta:Feleslegesen nem vitatkozok,mindenki tisztában van Riq. képességeivel,nálunk nem játszott jól,máshol ő volt az új Maradona,ennyi,lezártam.-
C
10 milla? hmm én nem adnék annyit érteCooltiszo írta:Chorintias érdeklődik Riq iránt! Adjuk oda, biztos lehetne belőle csinálni több mint 10 millát, abból meg már kijön egy csati.