samy85 írta:recrea írta:Miért, mert nem állítom habzó szájjal, h a bíróknak köszönhetik a bajnoki címüket és nem szidom őket, mint a bokrot? Itt csak az a vélemény van elfogadva, ami ezt (bírók) a nézetet osztja? Én a lovon ülök Samy...
Nem kell itt bírózni, nem arra értem!
te mondod h mi fejezzük be a Bírózást, mert... WTF????
Észre kell venni h ha a javunkra tévednek?! Sőt tovább megyek csak ezt kell észrevenni!
Igaz?
Pl. mi vagyunk a Barca, mi ne vegyük észre azt ha a Madridnak kedveznek ítéletekkel! Idén 3x több játékvezetői ítéletből jött ki rosszabbul a mi csapatunk, mint a fővárosban... Nem... nem akarom még egyszer bemásolni a pep idézetet... azért mert Mou Sír állandóan mindenért, még a sorsolást is "vádolja", Pep meg nem szól semmit semmiért, nem kell kinyalni a seggüket!
Ne vedd sértésnek eszem ágában sincs beléd kötni, hiszen tesó vagy Barca szurkoló! Hidd el én sem azon a szemüvegen keresztül nézem a dolgokat...
De kicsit erősnek éreztem a komidat!!! ennyi!

Értem, amit mondasz, nem vagyok sértődős típus.
Nem mondtam senkinek, h fejezze be a bírózást, csak azt, h sztem nincs okunk az utóbbi évek alapján, h ezt tegyük. Én is észreveszem, ha ellenünk tévednek, szidom is érte a bírót teli torokból, csak egyesek egyenes párhuzamot vonnak a real bajnoki címe meg a bírói ténykedés között, mintha nekik köszönhetnék azt. Ugyan...
Tartom, h hosszútávon a tévedések kiegyenlítik egymást, a szabálytalanságok megítélése pedig rendkívül szubjektív, bírónál is, szurkolónál is. Én nem úgy érzem (és hiszem is ezt), hogy a bírók miatt veszítettük el a bajnokságot.
Pep pedig face to face ugyan sosem szidja a bírókat, de burkoltan nagyon sokszor megjegyzést tesz rájuk, aki kicsit is tud olvasni a sorok között, az látja ezt a nyilatkozataiban, feltételezem rólad, h Te is. Bölcsebb maradt volna e két sor nélkül.