Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan mint a tripper, sajna csak ideig-óráig szabadultunk meg tőle.bence-barca írta:Miért hova tűnt?messideco írta:Tudunk na...
Amúgy nektek hiányzik Matyella?
Most, h mondjátok, téll rég olvastam tőle.
Naiv vagy.lui1698 írta:Én szeretöm Kash-t, és azt hiszem megfelelően szefósan fogalmaztam ahhoz, hogy csattanjon neki aminek kell.
Benne megvan, kezdésnek a bevásárlós járgányt kellene két naponta finom szivaccsal lemosni, a Cabrio továbbra is Mátyás feladata lesz, elvégre nem véletlen,hogy 6 hónap helyet 1et kapott. Bár az a 2x5 cmes madár piszok rosszul esett, amit véletlenül a bal visszapillantón felejtett.miihii írta:Sanama felvetése helytálló,elég sokat kell kaparni valakinek,h egyéni rangot kapjon. Nyilván észrevetted,h nem sokan tudták megugrani a szintet hozzá,de van egy gyanúm,h benned megvan az X hozzáKash írta:Nem tudom hova kellene ezt irni, de az offtopik szerintem kiválló.
A modiktól kérdezem, főleg Mihii-től, mert ő valszeg tudja miről van szó![]()
Kaphatnék egy olyan titulust a jugador d'estrella helyett hogy: "Szakmai tanácsadó" egy smiley-val a végére? mert ugye nem kell komolyan venni.
Bocsánat, ha ez nem lehetséges.
Bele kell gázoljak a lelkivilágodba,ugyanis ez a majdnem zsarolás sajna nem jön be,mivel nemrég olvastam,h el fog maradni a torna. A selejtezők során a holland PSV lett a csoportgyőztes és a szurkolóik a fieszta során sajna felcsavarták az egész gyepszőnyeget,uh füstbe ment terv lett a torna. Bocseszlui1698 írta:Be kell valljam nekem nagyon rosszul esik, hogy Matyika és most úgy néz ki, hogy Kash is egyedi rangot kap.
Én anno 2001-ben, szabadidőmben online közvetítettem az oldalon a burmai gyeplabda bl minden meccsét (amit mellesleg a Barca nyert meg, Ronaldinho bátyja volt a csk!!!), és még egy köszi is alig jött bárki részéről.
Nem az említett emberektől sajnálom a címet, csak nem szeretem a kettős mércét.
Pedig gondolkoztam azon, hogy a jövő évi tornát is közvetítsem, de így azért meg fogom gondolni kétszer is.
Sanama felvetése helytálló,elég sokat kell kaparni valakinek,h egyéni rangot kapjon. Nyilván észrevetted,h nem sokan tudták megugrani a szintet hozzá,de van egy gyanúm,h benned megvan az X hozzá,uh tényleg hajrá! Mondjuk nem vagyok meggyőződve,h éppen a szakmai tanácsadó titulust fogja megajánlani neked a felsőoktatás,akarom írni felső vezetés,de egészen speciális tevékenységed nem biztos,h jutalom nélkül marad majdKash írta:Nem tudom hova kellene ezt irni, de az offtopik szerintem kiválló.
Kaphatnék egy olyan titulust a jugador d'estrella helyett hogy: "Szakmai tanácsadó" egy smiley-val a végére? mert ugye nem kell komolyan venni.
Remélem többFirefox írta:
1 hónapos bannt kapottTényleg, mennyi van még neki? 2 hét?
1 hónapos bannt kapottbence-barca írta:Miért hova tűnt?messideco írta:Tudunk na...
1 hónapig pihen, többszöri hsz törlés meg offolás vagy valami ilyesmibence-barca írta:Miért hova tűnt?messideco írta:Tudunk na...
Miért hova tűnt?messideco írta:Tudunk na...
Amíg Kash Kapitány jelen van, addig a labradornak sem hiányzikmessideco írta:Tudunk na...
Kutyának, se hiányzik.messideco írta:Amúgy nektek hiányzik Matyella?
Én úgy tudom,hogy ahhoz 1000 hsz-t el kell érni a regisztrációtól számított 3héten belül. HajráKash írta:Nem tudom hova kellene ezt irni, de az offtopik szerintem kiválló.
Szerhió RámoszBob_Marley írta:Meg egy csajnak valaki kirúgta a jégkrémet a kezéből,