2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Chelsea-Barcelona 2-1retek írta:Szerintetek mi lesz a reális eredmény a cselzi ellen??
Lesz idegenben egy 1-3 aztán itthon egy 2-2 es meccs szerintem. Vagy amilyen a cselzi, lehet, hogy túl sokra becsüllöm őketmert lehet hogy gólt se nagyon lőnek
Hát te hülye vagy...hamandeggs írta:Persze,hogy láttam,de Ronaldinho trükkjeit Gera Zoli is meg tudja csinálni+belőle hiányzik a szív,ami Lampardban van...De azért szeretem Ronnie-t.Hajrá Barca!Kluivertinho írta: Lampard???Láttál te BARCA meccset???Vagy láttad már Ronaldinhot játszani???Mert nem úgy tűnik...
Ha Gera meg tudná csinálni nem a WBA-ban játszana, vagy ha igen akkor tavaly nem a 17-ik helyen végzett volna...Ronaldinhoból hiányzik a szív???Ehh...Nem hiszem h valóban láttál Barca meccset...hamandeggs írta:Persze,hogy láttam,de Ronaldinho trükkjeit Gera Zoli is meg tudja csinálni+belőle hiányzik a szív,ami Lampardban van...De azért szeretem Ronnie-t.Hajrá Barca!Kluivertinho írta: Lampard???Láttál te BARCA meccset???Vagy láttad már Ronaldinhot játszani???Mert nem úgy tűnik...
Lampard???Láttál te BARCA meccset???Vagy láttad már Ronaldinhot játszani???Mert nem úgy tűnik...hamandeggs írta:Sajnos,ha Lampard játszik,akkor nem sok esélyünk van a Chelsea ellen,óriási játékos szerintem idén ő érdemelte volna az aranylabdát,bár szerintem Ronaldinho sem rossz játékos...Azért HAJRÁ BARCA!!!
vagy Paulo Ferreira fog játszani...Messi is megver bárkit...Erről szintén a Real védői is tudnának mesélniVito írta:amúgy Ronnie oldalán Gallas védekezik, középen pedig Teri-Karvalyló páros.
ha a támadótriónk jó napot fog ki, akkor nem lehet baj.
Szerintem nem lehet így emberekre lebontani a védelmüket.Mourinho nem hülye,tavaly is megmondta,hogy Ronaldinho 1-1-ben BÁRKIT megver.Nem csak egy játékos fog szemben állni vele!Morminho írta:Nem tudom miért mondjátok, h Essien lefogja Ronaldinhot.Essien mindenhol játszik csak ott nem ahol, Ronniet kéne fogni. Ki fogja Ronaldinhot fogni?? Paulo Ferreira vagy Glen Johnson
NO COMMENT!!!
Ezek még gyengébbek is mint salgado barátunk, és hát láthattuk mit csinált vele a klasszikusonKözépen Eto'o-nak nehéz lesz, és Messinek se lesz könnyű Del Hornoval.
A védelemmel kell majd foglalkozni mert a két szélen verhetőek vagyunk...
Ideje lenne felfognotok,hogy Essien nem játszhat egyik meccsen sem eltiltás miatt!Morminho írta:Nem tudom miért mondjátok, h Essien lefogja Ronaldinhot.Essien mindenhol játszik csak ott nem ahol, Ronniet kéne fogni. Ki fogja Ronaldinhot fogni?? Paulo Ferreira vagy Glen Johnson
.