Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
10-11-12 hétvége legyen.Kalap1988 írta:Sajnos a holnap nem, mert még nem vettem meg a havi bérleteim és csak hétfőn lesz pénzemP.U.Y.O.L. írta:Senki nem ér rá holnap?
Nekem a jövő héten kiesik a hétvége. Vidéken leszek. Jó lenne holnap összehozni valamit...Felőlem mehetünk mondjuk csütörtökön is, nekem az jó lenne.
Nálam sajnos csak a hétvége játszik.Kalap1988 írta: Sajnos a holnap nem, mert még nem vettem meg a havi bérleteim és csak hétfőn lesz pénzemFelőlem mehetünk mondjuk csütörtökön is, nekem az jó lenne.
Sajnos a holnap nem, mert még nem vettem meg a havi bérleteim és csak hétfőn lesz pénzemP.U.Y.O.L. írta:Senki nem ér rá holnap?
Nekem a jövő héten kiesik a hétvége. Vidéken leszek. Jó lenne holnap összehozni valamit...
Leginkább csak hétvégéken tudjuk összehozni, mert akkor ér rá mindenki. Hétköznap csak estefelé tudunk összejönni, akkor meg már nem nagyon lehet streetball-ozni.csababarca írta:én vagyok pesten,de csak hétköznaponként. ez mikor lenne?
És ismerve a dobópontosságunkat, 10-ből 9-szer el is találnánk a magnót.Eazzy írta: Meg vinni kéne ki magnóóót, és niggerzenét hallgatni
Hát igen,ha jól sejtem én lennék a 3-ik, de mi a helyzet a többi Pest közelben lakó kosárfannal és P.U.Y.O.L. ,aki a múltkor főszervezője és menedzsere, arca volt ?Slither írta:Olvastam a hsz-ed, csak vartam, hogy tobbiek is reagaljanak.Eazzy írta:Most, hogy ilyen rohadt meleg van, és egyébként se érek rá, mi lenne, ha 11-12 körül lenne fórumkosár?
Nekem az is jo, csak akkor talan egy kozelebbi palyat kene keresni.
Kezdeti lelkesedes utan maradtunk 3-an.
Meg vinni kéne ki magnóóót, és niggerzenét hallgatniSlither írta:Olvastam a hsz-ed, csak vartam, hogy tobbiek is reagaljanak.Eazzy írta:Most, hogy ilyen rohadt meleg van, és egyébként se érek rá, mi lenne, ha 11-12 körül lenne fórumkosár?
Nekem az is jo, csak akkor talan egy kozelebbi palyat kene keresni.
Kezdeti lelkesedes utan maradtunk 3-an.
Olvastam a hsz-ed, csak vartam, hogy tobbiek is reagaljanak.Eazzy írta:Most, hogy ilyen rohadt meleg van, és egyébként se érek rá, mi lenne, ha 11-12 körül lenne fórumkosár?
Off: Repülőgéppel.csababarca írta:off: ti hogy juttok ki oda nyáron?![]()
Amúgy Paulanerba nem jár innen senki meccset nézni? általában egyedül megyek, de nem olyan jó így.
Elvileg nekem is jó, de addig még kiderül. Én is csak jobb tudok lenni, akkor voltam az utóbbi hónapok fizikai és technikai mélypontjánSlither írta:Jövő hétvégén kosár? Most már nem leszek olyan [auto_cenzúra] kondiban.![]()
Nyári találkozót is meg kéne beszélni, mert nekem valszeg idén is bukó az augusztus (ha jól mennek a dolgok akkor NY-ban leszek). Jó lenne ha előrébb tudnánk hozni a dolgot.
Off.: Csaphatnánk majd ott egy talit, 1,5 órányira leszekSlither írta:Jövő hétvégén kosár? Most már nem leszek olyan [auto_cenzúra] kondiban.![]()
Nyári találkozót is meg kéne beszélni, mert nekem valszeg idén is bukó az augusztus (ha jól mennek a dolgok akkor NY-ban leszek). Jó lenne ha előrébb tudnánk hozni a dolgot.
Engem inkább fészbúkon keressMihu írta:Meg a PÜ-jeidet is![]()
Meg a PÜ-jeidet isRinku írta:Elnézést, hogy nem jelentkeztem, csak elrepült ez a néhány nap és tegnap este jutott eszembe, hogy hopp a BL-t meg kellett volna nézni valahol...Na mindegy, majd az elődöntőt megnézzük valahol!
Csak akire lehetne számítani hét közben focira/meccsnézésre, az jelentkezzen már!
Bocs Mihu, napi rendszerességgel fogom ezentúl látogatni a topicot!