Bob_Marley írta:
Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike

Aminek sokan örülnek amúgy

Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni.

4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)
Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Végreeeeeee
Asszem úgy korrekt így a búcsú kapujában,ha bevallom a mögöttes dolgokat a küldetéseid lehetetlenségi szintjének miértjében.Kezdve azzal,h végletekig hívő emberként egyet tudok érteni a közismert sorokkal: Isten nem ver Bobbal. Én ezt szerettem volna elérni mindannyiunk megelégedésére,a közjó érdekében.Viszont mindenképpen hozzátartozik a dologhoz,h minden elismerésem a tiéd,mivel azért dereKashan igyekeztél helyt állni.Én úgy érzetem,h egy Celtics-es srác hamarabb fel fogja adni,ezért gondoltam h ilyen egyszerű feladatokkal is már ki tudunk pattintani a sorainkból,mint Puyí éKash testszőrzetének egy szála,vagy az éneKashnő alsónadrágcimkéjének megszerzése. Amikor írtad,h már jó úton jársz ezen relikviák terén,kénytelen voltam emelni a tétet és több kash-t kérni a post-okért,ezzel is gyengítve erődet és megosztva figyelmed.De még ez sem volt elég,kötötted a labradort a karóhoz,h márpedig akkor is tagja akarsz lenni a rendünknek,mégha a fene fenét étkezik is.Ekkor jött a Jo5é-s küldetés,amely eddig mindenkin kifogott,legyen bármilyen lelKash. Repeső szívvel olvasom,h te sem voltál sikeres ebben a projektben,pedig egy ilyen cinKash bostoni sráchoz mérten igen kreatív kivitelezést eszközöltél. Mivel utolsó perceiddel Kasheríted életünket,végszóként még elárulom a nagy titkot,mivel köztünk marad. Igazából eme feladvány duplán is nehézKash,mivel a behatolás körülményessége mellett a trükk az,h nem egy kórlapról van szó.Mivel nem épp Kashkeny aktát vezetnek a portugál géniuszról,ezért egy dupla CD-n lehet már csak tárolni a tüneteket.Erről kevesen tudnak,így kizárt a megszerzése,mivel senki sem ezt keresi,hahahaha
Nos,azért voltak jó pillanataid itt a fórumon,leginkább amikor nem voltál jelen.Ezeket sosem fogjuk neked elfelejteni,és hálával tartozunk érte. Nem.
Köszönjük szépen a befektetett összeget,amivel támogattad a vezetői ülések fogyasztásának kontóját,érdeKash,h eddig nem jöttél rá a kész átverésre.Ez is csak azt mutatja,mennyire nem nőttél fel a mi szintünkre,de ezért nem te vagy a vétKash,hanem az oktatási rendszer.Ez nyugtasson a jövőben,de immáron máshol.
Béke soraidra,a viszont nem olvasásra,kedves Bob.Hiányozni fogsz. NEM.
Kelt: elég korán,ezért kicsit álmos maradt.