Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 19:51:45

visca el barca írta:
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van? :lol:

lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
Pár gondolat még, igaz már így is teljesen eladósodtam a lakás is burmai rézfánfütyülőstallér alapú hitelben van, ami a legrosszabb a jelenlegi piacon...De még utolsó soraimra kölcsön kértem....
lluisllach89 írta:
08/09-ben a sikerek miatt a klub 33.500 eurót utalt az eurobarcának, amiből 20-25-en kimehettünk egy hétre, és több játékossal is találkoztunk. A klub PR menedzsere pedig lejött és két nyereményt sorsolt ki: én megkaptam a Kubala által dedikált Nike CTR 360, amiben lőtt gólt a Madridnak is, gerike pedig fekvenyomó versenyen mérhette össze erejét Iniestával. Mivel megnyerte, ő jövőre is kapott 2 jegyet egy klasszikusra.

Istenem mennyi élmény 8)
Most már kénytelen vagyok kicsit csalódottan beszámolni róla, hogy míg ti Barcelonában voltatok majd a Karibi szigeteken nyaraltatok (tudok ám róla, azt hittétek titokban marad, de Anulu mindent lát ) addig én pl ajándékként elég csekély nyereményben részesültem....Megkaptam Oleguer egyetlen nálunk szerzett góljánál viselt sportszárát, illetve az Es mejor un trajido cortezón de trambulin se ra ver című dedikált könyvét amit magyarra úgy lehetne lefordítani Több luft mint gól a Barcaban
Emlékeztetőül az a bizonyos bomba:
http://www.youtube.com/watch?v=6YV6cpMB3bk
Ezen felül Christanval egy félig elszívott ganjaját küldték nekem díszdobozban, ami nicknevemből még arra is lehetne következtetni, hogy egészséggel elfogyott, de tovább kellett passzolnom azt is, hogy legyen pénzem, így került Csank Janihoz:
http://www.youtube.com/watch?v=G6_6JRsbzbc

Így már megcsömörlötten, nehezemre esik ismét olvasni, mások cipőt kaptak, utazgattak, én meg fizethettem mint a katonatiszt.

Ezt még ki kellett magamból "sírnom" elnézést, de azért örömkönnyekkel teli a búcsúzás.Mindenkinek :lol:
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.05. 19:38:07

miihii írta:... De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).

Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
Eddig egész jól bírtam röhögés nélkül, ami itt folyik, de itt már én is a fejemet verem az asztalba. :D
miihii
KHAL

2012.05.05. 19:36:40

sjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.

Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.

Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre :wink:
Basszus,tényleg #-o
Elfeledkeztünk a téli szünet alatt a program frissítésről,mert már korábban felütötte fejét ez a probléma,h összeakadt a dolog,amikor másik FCB rövidítésű csapat bármilyen logójába fut bele. De gondoltuk nem fogjátok kiszúrni,mivel nem sok Bayern-es és Basel-es szurkolónk van.

De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).

Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.05.05. 19:35:54

Nem igazán értem, hogy miért szivatjátok ennyit szerencsétlent ezzel a 400 hsz-el. Semmi értelme elhitetni vele, hogy csak 400 hsz-e lehet és utána tagdíjat kell fizetni. Szerintem mindenki pontosan emlékszik rá, hogy csak a 401. hsz-től kezdődik el a fizetős rész...
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.05. 19:31:57

sjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.

Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.

Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre :wink:
De ha nem tudtad volna akkor pedig 10x-es szorzó jár mikor 2 hétnél tovább vagy inaktív és a díjat feltöltik az internetszámládra . Én a madridos és a Boshos képek után elég sokat perkáltam.

Bocs a dupláért.( ezért is nagy bünti jár)
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.05. 19:28:24

Deus írta:
visca el barca írta:lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...

xDDDDDDDDD

én már eladtam a kocsimat... Pedig jól szólt.
5.1-ben hallgattad??Nekem is van kedvencem tudod amelyiknek 4 kereke van és nem távirányítós.

Jujj ez már nagy gyökérség
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.05. 19:27:20

Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.

Deus
Boixos Nois

2012.05.05. 19:24:07

visca el barca írta:lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...

xDDDDDDDDD

én már eladtam a kocsimat... Pedig jól szólt.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.05. 19:17:01

Bob_Marley írta:...
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van? :lol:

lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.05.05. 19:15:52

Sanama írta:
Kash írta:Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.

Ezért sok szerencsét a jövőben, fórumtársaim.
Lehet hogy hülye kérdés, de miért kell tagdijat? vagy azért nem tudom, mert nem olvastam végig a GYIK-ot, vagy pedig azért, mert nem is irta...
mivel a hsz-ek tárolódnak a szerveren, és ez rengeteg hsz-t jelent. A tároláshoz pedig fent kell tartani a szervert, aminek épp ezért egyre nagyobb tárhelyre van szüksége, amit azoknak kell "fedezni", akik miatt ez szükséges, tehát a usereknek.

Viszont ha 399hsz-nél megállsz, és más néven regelsz, akkor IP bant kapsz.
Mivel én említettem ezt először, engem kellett volna kérdezned. A tagdíj egy része valóban ez, viszont Rosell ugye megnehezítette a PENYÁK alapítását és socióvá válás menetét, ezért a Barca brand bárminemű megemlítése miatt jogdíj illeti a csapatot.

Na most ez hatványozottan igaz egy szurkolói oldal esetében - nem mellesleg Mo. legnagyobb Barca oldalára. Ezért a cikkírók gyakran kerülik a Barca vagy játékosok megnevezéseit. Természetesen Messi neve a piacvezető, minden egyes megemlítés után 2 eurót vonnak le, most például tőlem is.

Igen, a fórumra is vonatkozik. Úgyhogy most kb egy ezresembe került hogy ezt elmondjam neked... :roll: A cikkírók gyakran nevezik úgy a srácokat hogy "Xaviék", ez csak 1 euróba kerül.

Ez persze össze van írva, és a megállapodás szerint 400 hsz-t követően számlázzák csak ki.

Viszont ha erről lemondanál, illetve szüleid se adnák adójuk 1 %-t az eurobarcának, akkor olyan faja élményekben sem lenne részed mint nekünk, meg ajándékokat sem kapnál.

08/09-ben a sikerek miatt a klub 33.500 eurót utalt az eurobarcának, amiből 20-25-en kimehettünk egy hétre, és több játékossal is találkoztunk. A klub PR menedzsere pedig lejött és két nyereményt sorsolt ki: én megkaptam a Kubala által dedikált Nike CTR 360, amiben lőtt gólt a Madridnak is, gerike pedig fekvenyomó versenyen mérhette össze erejét Iniestával. Mivel megnyerte, ő jövőre is kapott 2 jegyet egy klasszikusra.

Istenem mennyi élmény 8)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
miihii
KHAL

2012.05.05. 19:07:30

Bob_Marley írta:Elolvastam még egyszer miihii, megfeküdtem :lol: Komolyan hogy a jó életbe tudunk mindig ennyi hülyeséget összeszedni.Kanty neked is kösz :D

Rohadjatok meg.NEM :mrgreen:

Im a Bad man :lol:

You know i'm bad, i'm bad really-really bad 8)
Hogyan tudjuk összeszedni?Hmm,én a magam részéről csak őszinte vagyok 8)

Mivel imádom a munkámat és jól is fizet(itek),ezért ismét nagy örömmel javítok a stíluson. A tiéd meg am is szívügyem,uh javasolnám eme remek zeneszám eléneklését a stílszerűbb formában előadni a jövőben:

I'm a Bob man :lol:

Szerencsénkre már nem a mi fülünk kárára fog történni ez,de a jövendőbeli elátkozottak,akik a vonzáskörzetedbe kerülnek majd,legalább egy fokkal testhezállóbb formában kapják majd tőled az ívet.

KASH!

Mivel éppen üresedés van,ezért szeretnénk a továbbiakban is aktív fórumozóként a sorainkban tudni.A BARCELONA sokat fektet az utánpótlásképzésbe,ezért mi is erre törekszünk.Te még fiatal versenyző vagy,előtted az élet.Amennyiben igényled,haladékot kérhetsz majd a kommentdíj befizetésére,amíg akár nyári munkából nem szerzel némi kash-t és ki tudod egyenlíteni a számlát.Am sem olyan borsos összeg még az elején,majd ha már karakterszám után kell csengetni,az már igen. Be lehet vállalni a dolgot és jó célt szolgál,mert a sört nagyon szeretjük.Ahogy elnézem a munkásságodat,te még sokra viheted,tehát sikeres élet vár rád,soook-soook lóvéval,aminek nagy részét majd a fejlődésedet biztosító fórumunk részére ruházhatsz be.Persze ez nem kötelező,csak muszáj :P Megfelelő példaképválasztással hasznot húzhatsz a korábbi nagytiszteletű és intellektuális előadók példájából,mint pölö VV Zsófika,Fekete Pákó. Én személy szerint kérlek,h maradj köztünk és pótold a nem létező hiányérzetet,amit Bob kiválása hagy maga után.
ferninho írta:és képzeld milyen rossz, hogy madridistaként kell azért fizetnem, hogy tudjak a Barcások oldalán fórumozni...
és mivel nem megfelelő csapatnak szurkolok ezért mindezt dupla áron... :roll:
és minden egyes megnyert kupa után folyamatosan duplázódik...

a tavalyi Copa del Rey után duplázódott és ahogy vége a 38. fordulónak már a négyszeresét kell fizetnem.... :roll:
És mivel még sír a szád is,ezért ezzel mostantól még egy dupla szorzót nyertél. De nem azért,mert genyók vagyunk,hanem mert de.
ferninho
Madridista

2012.05.05. 19:04:58

és képzeld milyen rossz, hogy madridistaként kell azért fizetnem, hogy tudjak a Barcások oldalán fórumozni...
és mivel nem megfelelő csapatnak szurkolok ezért mindezt dupla áron... :roll:
és minden egyes megnyert kupa után folyamatosan duplázódik...

a tavalyi Copa del Rey után duplázódott és ahogy vége a 38. fordulónak már a négyszeresét kell fizetnem.... :roll:
madridista
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.05. 19:02:35

ozsimiki írta:
Csak készülünk a világ végére, szép lassan megválunk mindenkitől, utolsó órára csak Iván marad. Így annyira nem fog fájni, de azért addig is az aktív tagoknak dupla díjat kell fizetni.
Viszont ha a világvége mégis elmaradna(én nagyon bízom benne hogy így lesz),akkor örömmel jelentem be,hogy nemsokára beindul az eurobarca plusz. Kiemelten exkluzív hírek,megújult külső,új fórummotor,hetente élő interjúk Dani jóvoltából,és még számos újdonság! Tartalmas szórakozás,örömteli együttlét,csalódás kizárva!
A taglétszám viszont limitált lesz,bejutni csak meghívóval lehet,amelyeket a mai nappal elkezdtünk szét küldözgetni,úgyhogy figyeljétek a postaládátokat!
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.05.05. 19:00:03

Bob_Marley írta:Kash-en én már nem tudok kiigazodni...tuti nem érti vagy tényleg beépített ember :lol:

ha beépített ember, mint Matyilla akkor modik simán kiderítik hogy ki az az illető, IP cím alapján :)
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.05. 18:53:12

Kash írta:Fúú, ez durva. Mondjuk egyáltalán nem értettem egyesek mit mondanak, ám nem számit, a lényeget mondjuk értem. :cry:
okosan ezekkel a hsz-ekkel, már csak 10re van lehetőséged
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.05. 18:52:42

Fúú, ez durva. Mondjuk egyáltalán nem értettem egyesek mit mondanak, ám nem számit, a lényeget mondjuk értem. :cry:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.05. 18:49:31

Kash írta:
Lehet hogy hülye kérdés, de miért kell tagdijat? vagy azért nem tudom, mert nem olvastam végig a GYIK-ot, vagy pedig azért, mert nem is irta...
Többek között arra megy a tagdíj,hogy a túlzásba esetteket tudjuk megfelelő orvosi kezelésben részesíteni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 18:49:22

Elolvastam még egyszer miihii, megfeküdtem :lol: Komolyan hogy a jó életbe tudunk mindig ennyi hülyeséget összeszedni.Kanty neked is kösz :D

Rohadjatok meg.NEM :mrgreen:

Im a Bad man :lol:

You know i'm bad, i'm bad really-really bad 8)

Kash-en én már nem tudok kiigazodni...tuti nem érti vagy tényleg beépített ember :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.05. 18:54:43-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.05. 18:49:09

Kash írta:Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.

Tagdíj azért kell, mert az oldal támogatja a ciprusi döglött rozmár tenyésztők szövetségét.
Sok szerencsét Neked az életben.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.05. 18:48:49

mivel a hsz-ek tárolódnak a szerveren, és ez rengeteg hsz-t jelent. A tároláshoz pedig fent kell tartani a szervert, aminek épp ezért egyre nagyobb tárhelyre van szüksége, amit azoknak kell "fedezni", akik miatt ez szükséges, tehát a usereknek.

Viszont ha 399hsz-nél megállsz, és más néven regelsz, akkor IP bant kapsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.05.05. 18:49:26-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.05. 18:46:08

Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.

Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.05. 18:44:32

Bob_Marley írta: kanty is végre megtalálta a tökéletességet :D
Meg. Köszönöm, h megélhetem ezt is.
ezt küldöm Neked:
http://www.youtube.com/watch?v=6IWMusYTrWg
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.05. 18:35:53

Jó olvasni a túláradó szeretet :mrgreen:

visca el barca rövid de annál gyengédebb sorait (illetve szív küldi szívnek slágerét), miihii őszinte vallomását a felém érzett szeretetéről, kanty is végre megtalálta a tökéletességet :D
És persze ki ne hagyjam skizofrén Game-t aki bármit mond a másik énje ellenkezik ugye Game? Nem vagy igen...öööö NEM . Mi van? :lol:

És akkor mehet nálatok a buli miihii-t idézzem VÉGRE VÉGE :D
Celebrate good times come on:
http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M

Isten nem ver Bobbal :D
Kép

A Kash nagy úr, kis pénz kis foci nagy pénz moderátor :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gU_Nl5IcLgE
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.05.05. 18:19:20

Bob_Marley írta:
Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike :roll: :( Aminek sokan örülnek amúgy :twisted: Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is :cry: :roll:
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni. :? 4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)

Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Végreeeeeee \:D/

Asszem úgy korrekt így a búcsú kapujában,ha bevallom a mögöttes dolgokat a küldetéseid lehetetlenségi szintjének miértjében.Kezdve azzal,h végletekig hívő emberként egyet tudok érteni a közismert sorokkal: Isten nem ver Bobbal. Én ezt szerettem volna elérni mindannyiunk megelégedésére,a közjó érdekében.Viszont mindenképpen hozzátartozik a dologhoz,h minden elismerésem a tiéd,mivel azért dereKashan igyekeztél helyt állni.Én úgy érzetem,h egy Celtics-es srác hamarabb fel fogja adni,ezért gondoltam h ilyen egyszerű feladatokkal is már ki tudunk pattintani a sorainkból,mint Puyí éKash testszőrzetének egy szála,vagy az éneKashnő alsónadrágcimkéjének megszerzése. Amikor írtad,h már jó úton jársz ezen relikviák terén,kénytelen voltam emelni a tétet és több kash-t kérni a post-okért,ezzel is gyengítve erődet és megosztva figyelmed.De még ez sem volt elég,kötötted a labradort a karóhoz,h márpedig akkor is tagja akarsz lenni a rendünknek,mégha a fene fenét étkezik is.Ekkor jött a Jo5é-s küldetés,amely eddig mindenkin kifogott,legyen bármilyen lelKash. Repeső szívvel olvasom,h te sem voltál sikeres ebben a projektben,pedig egy ilyen cinKash bostoni sráchoz mérten igen kreatív kivitelezést eszközöltél. Mivel utolsó perceiddel Kasheríted életünket,végszóként még elárulom a nagy titkot,mivel köztünk marad. Igazából eme feladvány duplán is nehézKash,mivel a behatolás körülményessége mellett a trükk az,h nem egy kórlapról van szó.Mivel nem épp Kashkeny aktát vezetnek a portugál géniuszról,ezért egy dupla CD-n lehet már csak tárolni a tüneteket.Erről kevesen tudnak,így kizárt a megszerzése,mivel senki sem ezt keresi,hahahaha :twisted:
Nos,azért voltak jó pillanataid itt a fórumon,leginkább amikor nem voltál jelen.Ezeket sosem fogjuk neked elfelejteni,és hálával tartozunk érte. Nem.
Köszönjük szépen a befektetett összeget,amivel támogattad a vezetői ülések fogyasztásának kontóját,érdeKash,h eddig nem jöttél rá a kész átverésre.Ez is csak azt mutatja,mennyire nem nőttél fel a mi szintünkre,de ezért nem te vagy a vétKash,hanem az oktatási rendszer.Ez nyugtasson a jövőben,de immáron máshol.
Béke soraidra,a viszont nem olvasásra,kedves Bob.Hiányozni fogsz. NEM.

Kelt: elég korán,ezért kicsit álmos maradt.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.05. 18:18:43

ozsimiki írta:
kanty írta:Nincs Matyi, most Bobnak is bevonják a licenszét. Ki mondta, h a világ nem lehet tökéletes. :mrgreen:
Csak készülünk a világ végére, szép lassan megválunk mindenkitől, utolsó órára csak Iván marad. Így annyira nem fog fájni, de azért addig is az aktív tagoknak dupla díjat kell fizetni.
Én akkor az egyik zenész akarok lenni a Titanicról. :D
Válasz küldése