Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pár gondolat még, igaz már így is teljesen eladósodtam a lakás is burmai rézfánfütyülőstallér alapú hitelben van, ami a legrosszabb a jelenlegi piacon...De még utolsó soraimra kölcsön kértem....visca el barca írta:
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van?![]()
lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
Most már kénytelen vagyok kicsit csalódottan beszámolni róla, hogy míg ti Barcelonában voltatok majd a Karibi szigeteken nyaraltatok (tudok ám róla, azt hittétek titokban marad, de Anulu mindent lát ) addig én pl ajándékként elég csekély nyereményben részesültem....Megkaptam Oleguer egyetlen nálunk szerzett góljánál viselt sportszárát, illetve az Es mejor un trajido cortezón de trambulin se ra ver című dedikált könyvét amit magyarra úgy lehetne lefordítani Több luft mint gól a Barcabanlluisllach89 írta:
08/09-ben a sikerek miatt a klub 33.500 eurót utalt az eurobarcának, amiből 20-25-en kimehettünk egy hétre, és több játékossal is találkoztunk. A klub PR menedzsere pedig lejött és két nyereményt sorsolt ki: én megkaptam a Kubala által dedikált Nike CTR 360, amiben lőtt gólt a Madridnak is, gerike pedig fekvenyomó versenyen mérhette össze erejét Iniestával. Mivel megnyerte, ő jövőre is kapott 2 jegyet egy klasszikusra.
Istenem mennyi élmény
Eddig egész jól bírtam röhögés nélkül, ami itt folyik, de itt már én is a fejemet verem az asztalba.miihii írta:... De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
Basszus,ténylegsjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.
Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.
Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre
De ha nem tudtad volna akkor pedig 10x-es szorzó jár mikor 2 hétnél tovább vagy inaktív és a díjat feltöltik az internetszámládra . Én a madridos és a Boshos képek után elég sokat perkáltam.sjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.
Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.
Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre
5.1-ben hallgattad??Nekem is van kedvencem tudod amelyiknek 4 kereke van és nem távirányítós.Deus írta:visca el barca írta:lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
xDDDDDDDDD
én már eladtam a kocsimat... Pedig jól szólt.
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van?Bob_Marley írta:...
Mivel én említettem ezt először, engem kellett volna kérdezned. A tagdíj egy része valóban ez, viszont Rosell ugye megnehezítette a PENYÁK alapítását és socióvá válás menetét, ezért a Barca brand bárminemű megemlítése miatt jogdíj illeti a csapatot.Sanama írta:mivel a hsz-ek tárolódnak a szerveren, és ez rengeteg hsz-t jelent. A tároláshoz pedig fent kell tartani a szervert, aminek épp ezért egyre nagyobb tárhelyre van szüksége, amit azoknak kell "fedezni", akik miatt ez szükséges, tehát a usereknek.Kash írta:Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.
Ezért sok szerencsét a jövőben, fórumtársaim.
Lehet hogy hülye kérdés, de miért kell tagdijat? vagy azért nem tudom, mert nem olvastam végig a GYIK-ot, vagy pedig azért, mert nem is irta...
Viszont ha 399hsz-nél megállsz, és más néven regelsz, akkor IP bant kapsz.
Hogyan tudjuk összeszedni?Hmm,én a magam részéről csak őszinte vagyokBob_Marley írta:Elolvastam még egyszer miihii, megfeküdtemKomolyan hogy a jó életbe tudunk mindig ennyi hülyeséget összeszedni.Kanty neked is kösz
Rohadjatok meg.NEM
Im a Bad man
You know i'm bad, i'm bad really-really bad
És mivel még sír a szád is,ezért ezzel mostantól még egy dupla szorzót nyertél. De nem azért,mert genyók vagyunk,hanem mert de.ferninho írta:és képzeld milyen rossz, hogy madridistaként kell azért fizetnem, hogy tudjak a Barcások oldalán fórumozni...
és mivel nem megfelelő csapatnak szurkolok ezért mindezt dupla áron...![]()
és minden egyes megnyert kupa után folyamatosan duplázódik...
a tavalyi Copa del Rey után duplázódott és ahogy vége a 38. fordulónak már a négyszeresét kell fizetnem....
Viszont ha a világvége mégis elmaradna(én nagyon bízom benne hogy így lesz),akkor örömmel jelentem be,hogy nemsokára beindul az eurobarca plusz. Kiemelten exkluzív hírek,megújult külső,új fórummotor,hetente élő interjúk Dani jóvoltából,és még számos újdonság! Tartalmas szórakozás,örömteli együttlét,csalódás kizárva!ozsimiki írta:
Csak készülünk a világ végére, szép lassan megválunk mindenkitől, utolsó órára csak Iván marad. Így annyira nem fog fájni, de azért addig is az aktív tagoknak dupla díjat kell fizetni.
okosan ezekkel a hsz-ekkel, már csak 10re van lehetőségedKash írta:Fúú, ez durva. Mondjuk egyáltalán nem értettem egyesek mit mondanak, ám nem számit, a lényeget mondjuk értem.
Többek között arra megy a tagdíj,hogy a túlzásba esetteket tudjuk megfelelő orvosi kezelésben részesíteni.Kash írta:
Lehet hogy hülye kérdés, de miért kell tagdijat? vagy azért nem tudom, mert nem olvastam végig a GYIK-ot, vagy pedig azért, mert nem is irta...
Tagdíj azért kell, mert az oldal támogatja a ciprusi döglött rozmár tenyésztők szövetségét.Kash írta:Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.
mivel a hsz-ek tárolódnak a szerveren, és ez rengeteg hsz-t jelent. A tároláshoz pedig fent kell tartani a szervert, aminek épp ezért egyre nagyobb tárhelyre van szüksége, amit azoknak kell "fedezni", akik miatt ez szükséges, tehát a usereknek.Kash írta:Közel vagyok a 400. hsz-hez, ezért szeretném veletek közölni, hogy ha ezt a számot elértem, már nem leszek köztetek, mivel a tagdijat nem tudom fizetni.
Meg. Köszönöm, h megélhetem ezt is.Bob_Marley írta: kanty is végre megtalálta a tökéletességet![]()
VégreeeeeeeBob_Marley írta:
Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike![]()
Aminek sokan örülnek amúgy
Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is
![]()
![]()
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni.4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)
Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Én akkor az egyik zenész akarok lenni a Titanicról.ozsimiki írta:Csak készülünk a világ végére, szép lassan megválunk mindenkitől, utolsó órára csak Iván marad. Így annyira nem fog fájni, de azért addig is az aktív tagoknak dupla díjat kell fizetni.kanty írta:Nincs Matyi, most Bobnak is bevonják a licenszét. Ki mondta, h a világ nem lehet tökéletes.