Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kézen állva kell megtapsolni. Kijár neki a tisztelet.recrea írta:Akkor most tegyük helyre:westerngom írta:- meg van az aranycsuka!
31 m/48 gól ill. összesen: 70 gól?! Oh my god!![]()
Emlékszem, mikor CR 42 gólt rúgott a MU-ban egy szezonban összesen, azt mondtam rá, h hihetetlen, nem lehet megdönteni, meg is tapsoltam.
Akkor Messi:![]()
![]()
Akkor most tegyük helyre:westerngom írta:- meg van az aranycsuka!
Szeretünk lesz az. Nem szabad magyar szpíkereknek hinniMessa írta:Csak egy marhanagy drapit feszítettek ki Pep képével, és rá volt írva katalánul hogy 'tiszelünk Pep'.
majd meccs után.
Csak egy marhanagy drapit feszítettek ki Pep képével, és rá volt írva katalánul hogy 'tiszelünk Pep'.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
Rosszabb...talán a Granada-Real meccs ismétlése.barcelonaforever írta:Az nagyon jó, köszi, jaja remélem nincs valami "iszonyat fontos" curling meccs ezután...recrea írta:
A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.
Az [auto_cenzúra], köszi, jaja remélem nincs valami "iszonyat fontos" curling meccs ezután...recrea írta:A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
A végén lesz, Pep még beszélni is fog...remélem mutatják végig.barcelonaforever írta:Sziasztok, volt valami búcsúztatás meccs előtt? Sajnos csak most értem haza:(!
Nem tudom, csak fél szemmel nézem, de sztem a Keita-Pedro páros alulmúlja.lluisllach89 írta:Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van
Amúgy Ini szegény ma nagyon vakon van.
derosszlluisllach89 írta:Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van![]()
Nem jut a Lyon el messzire , ha nem figyel Lionel Messire.G.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van
Ez is egy jó poéntólG.Gabe írta:Messitől Ronáldo nagyon messzi van