Offtopic
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csináljátok amit én...
egy torrentet se szedek ki utorrentből pl, amikor épp nem kell a sávszél, megy végig a torrent, vagy amikor pl tvzek megy végig a torrent,stb,stb,stb.
Sosem figyeltem különösképp egyenként,hogy hol tartok, de sosem volt bajom se, hiszen futtatom mindig ha épp nem kell a max sávszél.
persze ha x filmet kiírok, azt le is törlöm gépről, de addigra már rég felment annyi.
és ezt úgy,hogy az utóbbi 3évben nagyon gyenge feltöltésem volt (20kb/s), kb 1 éve 100kb/s.
egy torrentet se szedek ki utorrentből pl, amikor épp nem kell a sávszél, megy végig a torrent, vagy amikor pl tvzek megy végig a torrent,stb,stb,stb.
Sosem figyeltem különösképp egyenként,hogy hol tartok, de sosem volt bajom se, hiszen futtatom mindig ha épp nem kell a max sávszél.
persze ha x filmet kiírok, azt le is törlöm gépről, de addigra már rég felment annyi.
és ezt úgy,hogy az utóbbi 3évben nagyon gyenge feltöltésem volt (20kb/s), kb 1 éve 100kb/s.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én azt hittem, azzal, hogy az aktivitás menüpont ujra mukodik, automatikusan élessé vált a rendszer... ezek szerint nem?ferninho írta:szóval most még csinálhatsz bármit, ha majd ez élesbe megy , akkor lesz hír a főoldalon és le is nullázódol, szóval letöltessz 100 torrentet, másnap bevezetik, akkor egy se lesz a listában

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát persze, beszéljetek az nCoreról, mást meg megöl az ideg
TALMA, plíz olvasd el a pü-t amit küldtem.

TALMA, plíz olvasd el a pü-t amit küldtem.

-
- Llegenda del Barça
Oksa, köszönöm szépen mindenkinek! 

Seedeljetek, amennyit jónak láttok. Jelenleg semmilyen büntetés nem jár érte, ha kevesebbet seedeltek egy torrenten, mint 48 óra vagy 1-es arány.
A szankciók bevezetésekor tiszta lappal indultok, tehát annyi a "dolgotok", hogy türelmesen vártok, és élvezitek az oldalon található torrenteket, esetleg szoktatjátok magatok a leendő szabályokhoz.

szóval most még csinálhatsz bármit, ha majd ez élesbe megy , akkor lesz hír a főoldalon és le is nullázódol, szóval letöltessz 100 torrentet, másnap bevezetik, akkor egy se lesz a listában

amúgy alapvetőleg 48 órát (ami nőhet kicsit, ha vmi nagy méretű torrentet töltessz le), ami csökken a feltöltésedtől arányosan vagy pedig 1-es arányig.
nem is kell a 48 órában feltöltened, hanem seedképes állapotban kell lenned, szóval ez a 48 óra úgyis letelhet, hogy egy KB-ot se töltesz fel.
madridista
en ugy tudom 0,3 arányig, vagy ha ezt nem tudod , akkor 3hétig.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
régi rendszerben így volt vagy 2éve, azóta nem tudod mi változott.
Nincs meg konkrétan, h meddig kell seedelni. Én elég sok torrentet futtatok általában, így azokat szoktam bent hagyni hosszabb ideig, aminél a feltöltés megy rendesen.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
De most csak a feltöltést nézik, ha nem nagyon gyenge a neted, akkor annyira nem kell oda figyelni a feltöltésre.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Van egy olyan az oldalon, hogy "Aktivitás". Ott írja, hogy mennyi van még hátra a szídelésből. Legalábbis asszem az az. Én azt szoktam figyelni.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Llegenda del Barça
Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nekem is egyből ő jutott eszembe, úgyhogy egy hangos kashcajjal (na jó, ez már mindennek az alja...) kísértem a mondandóját.ozsimiki írta:Megható este volt, a végén csúcsponttal Kash számára is:
Hegyi Iván" a Blben idézőjellel bronz érmes lehet csak a Barca"
Ja és Kash!
Meccs elején figyeltem, hogy volt két kis rövid hozzászólásod az "Élő közvetítések" topikban... rendesen megijedtem, hogy ott fogod elpazarolni a maradék 8 hsz-t... De ügyes voltál és nem folytattad!
Csak így tovább!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
kakash

Abi & Tito
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Megható este volt, a végén csúcsponttal Kash számára is:

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sztem most sincsenek annyira rossz viszonyban, mint az sokan képzelik. Két hatalmas edző, ha nem is puszipajtások, sztem a kölcsönös tisztelet megvan a szóváltások ellenére is.Gerard3Piqué írta:http://www.hatharom.hu/article/2b6b63-a ... ltak-video
Ez vicces és egyben szomorú is!![]()
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
- visca el barca
- Presidente del Barça
bosh fanok, irány az nba topic, meglepetés 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

TALMA, ha véletlen benézel, írtam egy PÜ-t! 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Trolloloooosjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.

- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Légyszi fordítsd le a morze jeleidet mert csak magyart érteni.sjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pár gondolat még, igaz már így is teljesen eladósodtam a lakás is burmai rézfánfütyülőstallér alapú hitelben van, ami a legrosszabb a jelenlegi piacon...De még utolsó soraimra kölcsön kértem....visca el barca írta:
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van?![]()
lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
Most már kénytelen vagyok kicsit csalódottan beszámolni róla, hogy míg ti Barcelonában voltatok majd a Karibi szigeteken nyaraltatok (tudok ám róla, azt hittétek titokban marad, de Anulu mindent lát ) addig én pl ajándékként elég csekély nyereményben részesültem....Megkaptam Oleguer egyetlen nálunk szerzett góljánál viselt sportszárát, illetve az Es mejor un trajido cortezón de trambulin se ra ver című dedikált könyvét amit magyarra úgy lehetne lefordítani Több luft mint gól a Barcabanlluisllach89 írta:
08/09-ben a sikerek miatt a klub 33.500 eurót utalt az eurobarcának, amiből 20-25-en kimehettünk egy hétre, és több játékossal is találkoztunk. A klub PR menedzsere pedig lejött és két nyereményt sorsolt ki: én megkaptam a Kubala által dedikált Nike CTR 360, amiben lőtt gólt a Madridnak is, gerike pedig fekvenyomó versenyen mérhette össze erejét Iniestával. Mivel megnyerte, ő jövőre is kapott 2 jegyet egy klasszikusra.
Istenem mennyi élmény
Emlékeztetőül az a bizonyos bomba:
http://www.youtube.com/watch?v=6YV6cpMB3bk
Ezen felül Christanval egy félig elszívott ganjaját küldték nekem díszdobozban, ami nicknevemből még arra is lehetne következtetni, hogy egészséggel elfogyott, de tovább kellett passzolnom azt is, hogy legyen pénzem, így került Csank Janihoz:
http://www.youtube.com/watch?v=G6_6JRsbzbc
Így már megcsömörlötten, nehezemre esik ismét olvasni, mások cipőt kaptak, utazgattak, én meg fizethettem mint a katonatiszt.
Ezt még ki kellett magamból "sírnom" elnézést, de azért örömkönnyekkel teli a búcsúzás.Mindenkinek

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Eddig egész jól bírtam röhögés nélkül, ami itt folyik, de itt már én is a fejemet verem az asztalba.miihii írta:... De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:

- miihii
- KHAL
Basszus,ténylegsjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.
Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.
Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre

Elfeledkeztünk a téli szünet alatt a program frissítésről,mert már korábban felütötte fejét ez a probléma,h összeakadt a dolog,amikor másik FCB rövidítésű csapat bármilyen logójába fut bele. De gondoltuk nem fogjátok kiszúrni,mivel nem sok Bayern-es és Basel-es szurkolónk van.
De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem igazán értem, hogy miért szivatjátok ennyit szerencsétlent ezzel a 400 hsz-el. Semmi értelme elhitetni vele, hogy csak 400 hsz-e lehet és utána tagdíjat kell fizetni. Szerintem mindenki pontosan emlékszik rá, hogy csak a 401. hsz-től kezdődik el a fizetős rész...
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
De ha nem tudtad volna akkor pedig 10x-es szorzó jár mikor 2 hétnél tovább vagy inaktív és a díjat feltöltik az internetszámládra . Én a madridos és a Boshos képek után elég sokat perkáltam.sjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.
Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.
Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre
Bocs a dupláért.( ezért is nagy bünti jár)
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
5.1-ben hallgattad??Nekem is van kedvencem tudod amelyiknek 4 kereke van és nem távirányítós.Deus írta:visca el barca írta:lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
xDDDDDDDDD
én már eladtam a kocsimat... Pedig jól szólt.
Jujj ez már nagy gyökérség