Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát meg is érdemeljük, szegény gyerekkel annyit trollkodtunk itt az elmult napokban h teljesen kivanshutterisland írta:grat kash, égess minket odaaát is.
én azt hittem, azzal, hogy az aktivitás menüpont ujra mukodik, automatikusan élessé vált a rendszer... ezek szerint nem?ferninho írta:szóval most még csinálhatsz bármit, ha majd ez élesbe megy , akkor lesz hír a főoldalon és le is nullázódol, szóval letöltessz 100 torrentet, másnap bevezetik, akkor egy se lesz a listában
Seedeljetek, amennyit jónak láttok. Jelenleg semmilyen büntetés nem jár érte, ha kevesebbet seedeltek egy torrenten, mint 48 óra vagy 1-es arány.
A szankciók bevezetésekor tiszta lappal indultok, tehát annyi a "dolgotok", hogy türelmesen vártok, és élvezitek az oldalon található torrenteket, esetleg szoktatjátok magatok a leendő szabályokhoz.
en ugy tudom 0,3 arányig, vagy ha ezt nem tudod , akkor 3hétig.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
Nincs meg konkrétan, h meddig kell seedelni. Én elég sok torrentet futtatok általában, így azokat szoktam bent hagyni hosszabb ideig, aminél a feltöltés megy rendesen.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
Van egy olyan az oldalon, hogy "Aktivitás". Ott írja, hogy mennyi van még hátra a szídelésből. Legalábbis asszem az az. Én azt szoktam figyelni.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Nekem is egyből ő jutott eszembe, úgyhogy egy hangos kashcajjal (na jó, ez már mindennek az alja...) kísértem a mondandóját.ozsimiki írta:Megható este volt, a végén csúcsponttal Kash számára is:
Hegyi Iván" a Blben idézőjellel bronz érmes lehet csak a Barca"
Sztem most sincsenek annyira rossz viszonyban, mint az sokan képzelik. Két hatalmas edző, ha nem is puszipajtások, sztem a kölcsönös tisztelet megvan a szóváltások ellenére is.Gerard3Piqué írta:http://www.hatharom.hu/article/2b6b63-a ... ltak-video
Ez vicces és egyben szomorú is!![]()
Trolloloooosjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
Légyszi fordítsd le a morze jeleidet mert csak magyart érteni.sjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Pár gondolat még, igaz már így is teljesen eladósodtam a lakás is burmai rézfánfütyülőstallér alapú hitelben van, ami a legrosszabb a jelenlegi piacon...De még utolsó soraimra kölcsön kértem....visca el barca írta:
Te meddig rontod még itt a levegőt? nem ugy volt h elköszöntél? vagy mi van?![]()
lemerem fogadni már a jelzálog hitelen töröd a fejed, csak hogy fórumozhassál itt... pff...
Most már kénytelen vagyok kicsit csalódottan beszámolni róla, hogy míg ti Barcelonában voltatok majd a Karibi szigeteken nyaraltatok (tudok ám róla, azt hittétek titokban marad, de Anulu mindent lát ) addig én pl ajándékként elég csekély nyereményben részesültem....Megkaptam Oleguer egyetlen nálunk szerzett góljánál viselt sportszárát, illetve az Es mejor un trajido cortezón de trambulin se ra ver című dedikált könyvét amit magyarra úgy lehetne lefordítani Több luft mint gól a Barcabanlluisllach89 írta:
08/09-ben a sikerek miatt a klub 33.500 eurót utalt az eurobarcának, amiből 20-25-en kimehettünk egy hétre, és több játékossal is találkoztunk. A klub PR menedzsere pedig lejött és két nyereményt sorsolt ki: én megkaptam a Kubala által dedikált Nike CTR 360, amiben lőtt gólt a Madridnak is, gerike pedig fekvenyomó versenyen mérhette össze erejét Iniestával. Mivel megnyerte, ő jövőre is kapott 2 jegyet egy klasszikusra.
Istenem mennyi élmény
Eddig egész jól bírtam röhögés nélkül, ami itt folyik, de itt már én is a fejemet verem az asztalba.miihii írta:... De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Basszus,ténylegsjd írta:Nem akartam elmondani, de mivel látom, hogy néhányotoknak már a napi betevőjét fenyegeti, megteszem.
Szóval találtam egy bug-ot az eurobarcán, amelynek köszönhetően ha Bayern-es avát és sig-et használsz, akkor nem számláz a hsz-ek után.
Szóval Kash, ha a 400. hsz után meg akarod úszni a fizetést, akkor válts Bayernre