Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
webmaster@ncore.ccsoadroli írta:Aki bent van nCore-on, attól kérdezném, hogy milyen e-mail-re lehet nekik küldeni levelet?
()
Kedves Kash!Kash írta:Mondjuk én sem tudom miről beszél...shutterisland írta:grat kash, égess minket odaaát is.
hát meg is érdemeljük, szegény gyerekkel annyit trollkodtunk itt az elmult napokban h teljesen kivanshutterisland írta:grat kash, égess minket odaaát is.
én azt hittem, azzal, hogy az aktivitás menüpont ujra mukodik, automatikusan élessé vált a rendszer... ezek szerint nem?ferninho írta:szóval most még csinálhatsz bármit, ha majd ez élesbe megy , akkor lesz hír a főoldalon és le is nullázódol, szóval letöltessz 100 torrentet, másnap bevezetik, akkor egy se lesz a listában
Seedeljetek, amennyit jónak láttok. Jelenleg semmilyen büntetés nem jár érte, ha kevesebbet seedeltek egy torrenten, mint 48 óra vagy 1-es arány.
A szankciók bevezetésekor tiszta lappal indultok, tehát annyi a "dolgotok", hogy türelmesen vártok, és élvezitek az oldalon található torrenteket, esetleg szoktatjátok magatok a leendő szabályokhoz.
en ugy tudom 0,3 arányig, vagy ha ezt nem tudod , akkor 3hétig.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
Nincs meg konkrétan, h meddig kell seedelni. Én elég sok torrentet futtatok általában, így azokat szoktam bent hagyni hosszabb ideig, aminél a feltöltés megy rendesen.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Meddig kell seedelni egy torrentet, ha leszedted? Mert nem találtam erre vonatkozóan semmit az oldalon, de van, amit már leállítanék, hisz sokszor belassítja a netet.
Van egy olyan az oldalon, hogy "Aktivitás". Ott írja, hogy mennyi van még hátra a szídelésből. Legalábbis asszem az az. Én azt szoktam figyelni.bence-barca írta:Srácok, aki fenn van ncoren attól kérdezném!
Nekem is egyből ő jutott eszembe, úgyhogy egy hangos kashcajjal (na jó, ez már mindennek az alja...) kísértem a mondandóját.ozsimiki írta:Megható este volt, a végén csúcsponttal Kash számára is:
Hegyi Iván" a Blben idézőjellel bronz érmes lehet csak a Barca"
Sztem most sincsenek annyira rossz viszonyban, mint az sokan képzelik. Két hatalmas edző, ha nem is puszipajtások, sztem a kölcsönös tisztelet megvan a szóváltások ellenére is.Gerard3Piqué írta:http://www.hatharom.hu/article/2b6b63-a ... ltak-video
Ez vicces és egyben szomorú is!![]()
Trolloloooosjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Ezután minden mássalhangzó után +10 ft a tarifa (gumi nélkül).
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
Légyszi fordítsd le a morze jeleidet mert csak magyart érteni.sjd írta:a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket:
Visszamenőleg is ki fogjuk állítani a számlát,úgy örömködj.De ne is törődj vele ám,fejtsd csak ki bátran,ha vmi a szíveden az a klaviatúrádon.
a e e öö! É a a-e aaa eíeimiihii írta: De most lebuktunk és még ki is kotyogtad.Asszem ismered a következményeket: