Tocy írta:RvP-ről mit gondoltok? Persze kizárt, hogy Wenger Cesc után őt is elengedje, viszont nekünk megérné? Ő az egyetlen, aki Messi és CR mögé fel tudott nőni, a jobb oldalon el is tudna szerintem játszani. Kérdés, hogy agyilag is beleillene-e a játékunkba...mindenesetre én örülnék neki. Csak nagyon sok pénz...és nem az a poszt az elsődleges opciónk.
Hát! Nála azért sokat jelent, hogy egy év van hátra a szerződéséből. Ráadásul mivel mindjárt 29, ha újra aláír az Arsenalba az azt jelenti, hogy jó eséllyel hátralévő legjobb futballista éveit ott fogja tölteni. Azt viszont látnia kell reálisan, hogy az Arsenalban nem realitás komoly trófeák begyűjtése, másfelől ha aláír, akkor az Arsenal sem engedheti majd meg, hogy elengedje.
Szerintem nem fogja aláírni az új szerződését, Wenger meg kényszerhelyzetben lesz, hogy eladja, tehát ha olcsón épp nem is, de azért vállalható áron szabad lehet idén.
Az jó kérdés, hogy kellhet-e ő nekünk. Én személy szerint nem kedvelem a stílusát, személyiségét, sérülékenynek is tartom (a szerencsés idei éve ellenére), viszont azt be kell látni, hogy eszméletlenül jó futballista, aki szélen és középen is zseni, jó egy az egyben, határozott a kapu előtt, jól passzol, kvázi az optimális játékos Messi és Sanchez mellé.
Valahogy, valamiért mégis fázom a dologtól.